Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radomiron

Rozdziewiczyłem i co dalej?

Polecane posty

Gość gość
14:43 zazdrosna debilka. :D

Gość gość
To jest jedno, ale zepsuje młodej psychikę, tymbardziej, że ona ma plany wobec niego. Sam napisał, że umysł dziecka ... po za tym, powinien się zabezpieczyć, bo mała nie ma jak.

Gość gość
14:43 zazdrosna debilka. smiech.gif Czego mam być zazdrosna? Że uprawiała seks z gościem starszym o 17 lat, czy tego że się w niej spuścił i może być w ciąży? Puknij się w łeb :) jest czego pozazdrościć.

Gość gość
''Zależ jak na to patrzeć. Nie wydaje mi się abym mógł przedstawić ją znajomym jako moją nową dziewczynę. Ona raczej też nie powinna afiszować się bliską relacją ze mną. Ślubu żadnego raczej też nie weźmiechy chyba, że wpadła. W kwestii seksu to jak ona chce. Jak zechce do mnie przychodzić na niezobowiązującą przyjemność to jestem w stanie się poświęcić i dawać jej tą przyjemność tym bardziej, że pierwszy raz ma ze mną, ufa mi i wie, że jej nie skrzywdzę, nie zgwałcę anie nie pobiję. Gorzej z zabezpieczaniem się. Ja gumy nie uznaję bo to tak jakbhy lizać loda przez szybę. Ona środkami wczesnoporonnymi niech też sobie nie psuje młodego organizmu. Może stosunek przerywany? Może seks tylko w dni niepłodne? Nie wiem. Musi sama wybrać czy w ogóle chce takiego układu.'' xxx Po tym, co napisałeś można stwierdzić, że ona owszem taki układ by preferowała, ale z bonusem w postaci wielkiej dozgonnej miłości, na którą z Twojej strony liczy. Jeżeli dla Ciebie był to jednorazowy numerek i nic kompletnie nic do niej nie czujesz poza tym, że lubisz, to daj dziewczynie spokój i nie rób złudnych nadziei, bo tylko same kłopoty będziesz miał przez to. A najlepiej, to z nią o tym na spokojnie porozmawiaj, o tym co się stało w sensie i zobacz, jak ona się na to zapatruje.

Ja kiedys jak u kumpla bywalem, jeszcze jak mieszkal niedaleko mnie, to obok niego tez mieszkala taka 15 latka, tak mialem na nia ochote... Patrzyla sie, wykonywala jakies rvchy lol gdy byla z innymi dziecmi, bo to byly dzieci, a ona jeszcze miala taka pupe jedrna i uwydatniona, mlodziutka jedrna bez zadnego celulitu i zawsze jak tam bylem to sie na mnie patrzyla jakby sie zakochala, ale nie moglem przeciez do niej zeswirowac i jej zerznac na lawce w parku obok :(. Jak ja prawiczek zreszta... xD Potem se wyobrazalem jak ja biore na sofie ummm... ❤️

Gość gość
Gościu lat 30 zaliczył z 15-nastką szybki numerek ze spustem do srodka - afera wluj. Wszyscy oburzeni. 13-latkowie z 1gim młucą się z koleżankami na potęgę - tego już nikt nie widzi i wszyscy mają to w nosie. Przecież dziecko czy to z sytuacji 1 czy 2 jest takim samym dzieckiem jak to poczętę przez dorosłych. To czemu nikt nie reaguje na nastoletnie matki w gimnazjach, ludzie wobec nich zachowuja się jakby to było coś normalnego, natomias dostają piany jak usłuszą os sytuacji 1. Uuuuch mózg rozjepany.

Gość gość
14:58 no bo stare panny sa zazdrosne, ze faceci wola mlodsze, a one musza sobie palcowy robic.

Gość Radomiron
@ gość dziś Totalny idiota, który wykorzystał głupią nastolatkę. Przecież ty byś mógł być posądzony o pedofilię. Za seks z nieletnią są kary i to niemałe, ale przecież pewnie byś się usprawiedliwił, że sama chciała ... x Skończcie mnie już wszyscy straszyć pedofilią! Ona miała 15 urodziny i to całkiem niedawno bo teraz w październiku. Wiem bo zapraszała mnie ale nie poszedłem. O czym ja będę tam rozmawiał z gówniarami? Miesiąc temu to mogłabyś mnie straszyć karami za seks z nieletnią ale po jej urodzinach to możecie mi wszyscy teraz skoczyć!

Powiem Ci, ze sie ciesz, bo CI sie poszczescilo, ja bym sie tylko obawial rodzicow, oczywiscie jesli to nie prowo :D. Ja sam bym tutaj kilkoro "dzieci" mlodych dziewczyn przerznal, czuje ze to dziewice jeszcze, nic na mnie nie dziala mocniej niz zgrabne nogi i odstajaca jedrna pupa, a tutaj dwie takie sa w okolicy OMGGGGGGGGGGGGg....

Gość gość
kiedy ją przeleciałeś autorze?

Gość Michał121212
Ja jestem zakochany w 16 latce. :) ale jestes autorze qrwiarzem, bo seks dopiero po slubie! Sam bym cie ukamienowal!

Gość gość
Autorze, widać, ze dawno nie ruuchales.

Gość Radomiron
@ gość dziś "Zależ jak na to patrzeć. Nie wydaje mi się abym mógł przedstawić ją znajomym jako moją nową dziewczynę. Ona raczej też nie powinna afiszować się bliską relacją ze mną. Ślubu żadnego raczej też nie weźmiechy chyba, że wpadła. W kwestii seksu to jak ona chce. Jak zechce do mnie przychodzić na niezobowiązującą przyjemność to jestem w stanie się poświęcić i dawać jej tą przyjemność tym bardziej, że pierwszy raz ma ze mną, ufa mi i wie, że jej nie skrzywdzę, nie zgwałcę anie nie pobiję. Gorzej z zabezpieczaniem się. Ja gumy nie uznaję bo to tak jakbhy lizać loda przez szybę. Ona środkami wczesnoporonnymi niech też sobie nie psuje młodego organizmu. Może stosunek przerywany? Może seks tylko w dni niepłodne? Nie wiem. Musi sama wybrać czy w ogóle chce takiego układu.'' xxx Po tym, co napisałeś można stwierdzić, że ona owszem taki układ by preferowała, ale z bonusem w postaci wielkiej dozgonnej miłości, na którą z Twojej strony liczy. Jeżeli dla Ciebie był to jednorazowy numerek i nic kompletnie nic do niej nie czujesz poza tym, że lubisz, to daj dziewczynie spokój i nie rób złudnych nadziei, bo tylko same kłopoty będziesz miał przez to. A najlepiej, to z nią o tym na spokojnie porozmawiaj, o tym co się stało w sensie i zobacz, jak ona się na to zapatruje x Nie wiem na jaką miłość i na jaki ślub ona liczy. Czy ona zwariowała? Różnica 17 lat, ja stary chłop, ona do niedawna lalkami się bawiła i nagle ożenek? A co będzie gdy ona będzie miała 23 a ja 40? Powie koleżankom z pracy, że mieszka z tatą? Ja nie wiem, ma te 15 lat ale myślenie naprawdę dzieciaka :O

Gość Informatyke
Przeczytałem wszystkie posty i nadal nie wiem... Jakiego Windowsa jej zainstalowałeś ?

Gość gość
W skali od 1 do 10 jak wyglada?

Gość gość
''Nie wiem na jaką miłość i na jaki ślub ona liczy. Czy ona zwariowała? Różnica 17 lat, ja stary chłop, ona do niedawna lalkami się bawiła i nagle ożenek? A co będzie gdy ona będzie miała 23 a ja 40? Powie koleżankom z pracy, że mieszka z tatą? Ja nie wiem, ma te 15 lat ale myślenie naprawdę dzieciaka pechowiec.gif'' xxx Tobie może wydawać się jej myślenie głupie, ale dziewczyny w tym wieku bywają różne. Są takie, które imprezują, piją, palą, jeszcze inne marzą o wielkiej romantycznej miłości. Tobie jak widać trafił się ten drugi egzemplarz, więc kolokwialnie mówiąc ''pozbyć się jej'' będzie ciężko. Co jej odpowiedziałeś, kiedy wyskoczyła ze swoimi planami?

Gość gość
moim zdaniem dorosły facet uganiający się za 15latką to zbok poza tym jak faktycznie dziewczyna myśli o ślubie a ty ją zwyczajnie olejesz może cię posądzić o gwałt taka prawda rodzice jej uwierzą jeszcze ci ktoś wleje społeczeństwo cię naznaczy dostaniesz łatkę zboka bo kto normalny bierze się za 15latkę i to dopiero sąsiadkę do tego nie zwalaj na nią bo w tej sytuacji ty jesteś dorosły i ty powinieneś wiedzieć jak się zachować co do nastoletnich matek to ojcami dzieci też są nastolatkowie i jak nie widzisz różnicy w związku 15 z 17latkiem a 15 z 30latkiem to jesteś mocno zaburzony

Gość gość
"Nie wiem też co chcesz od jej miednicy warg sromowych. Rentgena w oczach nie mam więc nie wiem jaką ma miednicę a w kwestii warg to takiej ładnej bułeczki to w życiu na oczy nie widziałem" x debilu skonczony osle patentowany miala "buleczke" bo to jeszcze dziecko i wszystkie dzieci maja bulki wargi sromowe mniejsze dopiero potem sie wyksztalcaja zg****iles smieciu dziecko

Gość gość
15:26 widać, że ktoś tu nie uważał na biologii i nie wie, że nawet w pełni dorosłe kobiety mogą posiadać ''bułkę''. naprawdę uważasz, że domeną pełnoletnich jest wyłącznie motylek i żyjesz w tak błogiej nieświadomości aż do teraz ćwierćinteligencie? :o idź może lepiej i przysiądź do książek, bo po wiedzy widać, że jesteś w wieku tej panny, co to ją autor bzyknął :D

Gość Radomiron
@ gość dziś moim zdaniem dorosły facet uganiający się za 15latką to zbok x Ja się za nią uganiam? Jaaaa? Do k***y nędzy to ona do mnie przyszła! To ona wyciągała ciuka do pocałowania! To ona zdjęła bluzkę i biustonosz a gdy ująłem palcami gumkę jej majtek to jeszcze biodra uniosła abym mógł łatwiej zsunąć. To ona gadała o ślubie i wyjeździe do miasta. To ona wreszczie dzień w dzień wodziła za mną wzrokiem i zapraszała na urodziny. Kto tu za kim się ugania? Ślepa jesteś czy czytać nie umiesz bezrozumna analfabetko?

Gość zona maz i smarkula
U mnie maz mial taka smarkule na boku ale jestesmy otwartym malzenstwem i sumasummarum zaprosil ja do trojkata. To naprawde niezwykle uczucie robic to z kims tak mlodym.

Gość gość
myślę, że chce cię złapać na dzieciaka :D chociaż to wątpliwe żeby 15latka takie rzeczy planowała :D a jak zareagowała na to że się spuściłeś w środku? żadnych komentarzy na ten temat? nie mogłeś go wyjąc i zlać się jej na brzuch? :D

Gość gość
biedny jestes, gdybys tylko znał znaczenie słowa nie normalny facet by ja wyrzucił i z reszta , normalny facet w twoim wieku jest w stałym związku z kobieta w zbliżonym do swojego wieku

Gość gość
Dobrze zarabiasz bo pewnie będziesz musiał płacic alimenty :D

Gość gość
Radomiron dziś Ja nie wiem, ma te 15 lat ale myślenie naprawdę dzieciaka x x co nie przeszkodziło ci żeby ją przelecieć, przelecieć dzieciaka, któremu możesz zniszczyć młodość jeśli zajdzie w ciążę, bo nie potrafiłeś pohamować swoich samczych rządzy, ja bym ci z miejsca mordę obił bo brzydzę się takimi fagasami myślącymi główką a nie głową i mam nadzieję, że ojciec tej dziewczyny porządnie ci przyszpicluje ryja ;)

Gość gość
Jezeli to prawda i facet usprawiedliwia sie ze krew nie woda a ona sama chciała to ten facet jest prymitywnym aborygenami. Poza tym powiem wam, ze nie wyobrażam sobie dziewicy która po raz pierwszy jest z facetem i sama sie rozbiera, kolejna sprawa przeleciałem ja bez odświeżenia, mycia? Jesteś syfiarzami, pierwszy raz tej dziewczyny z takim głupkiem co wciska na sile musi byc tragicznym przeżyciem. Teraz niech jej tatuś usłyszy co mówisz to masz r*******a chatę a stodole w płomieniach. Lepiej zapakuj beret i s********j gdzie cię nogi poniosą -:)

Gość gość
Jeżeli dziewczyna zrobiła to świadomie, to jej ojciec nie ma nic do gadania. A za zrobienie rozpierduchy autorowi może iść siedzieć.

Gość gość
Prowo, ale nie takie rzeczy się dzieją na smutnej wsi polskiej. A jeśli to prawda... Dostaniesz wystarczającą karę, jeśli zajdzie w ciążę. To jest dziecko. Prawnie możesz z tym dzieckiem uprawiać seks, ale i tak jest jeszcze niedojrzała psychicznie i nie ma żadnego doświadczenia życiowego. To się źle skończy. Faceci są obrzydliwi jednak...

Gość gość
Autorze, zazdroszcze Ci, y*****y szczęściarz, poczekaj 3-4 lata i bierz ją za żone,