Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o Natalii Przybysz i jej aborcji?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś masz rację, zakaz aborcji niszczy życie na długie lata tysiącom kobiet każdego roku

Gość gość
zakaz aborcji to B A R B A R Z Y Ń S T W O !!! a jak wiadomo katolicyzm jest najbardziej barbarzyńską religią gdyż katolicy zamrdowali łacznie dobrze ponad 100 milionów ludzi na Ziemi

Gość gość
aborcja = wolność + godność kobiety

Gość gość
kler i nacjonaliści to najwięksi wrogowie kobiet chcą je zniewolić i zmusić do masowego płodzenia polaków - katolików

Gość gość
'kobiety powinny odchodzić z kościoła, a już na pewno nie powinny chrzcić swojego potomstwa i posyłać je na lekcje odmóżdżania katolickiego ' jak nie jak tak !

Gość gość
Moja ciaza obumarla w 30tc. Musialam sie klocic o odprawienie pochowku,bo te świętojebliwe pasibrzuchy twierdzily,ze dziecko jest grzeszne na tym etapie rozwoju. Teraz gadki o ochronie zycia od pierwszych dni. Ich hipokryzja nie zna granic.

Gość gość
Lekki obciach tak się obnażać publicznie zawsze to zostaje w głowie już wizerunku nie wróci. Nie jestem przeciwnikiem aborcji ale też kłapania o tym na lewo i prawo ludzie są tak sk****ali, że do końca życia będą jej to wyrzygiwać. Polska to kraj nienawiści i zawiści i muszę w tym syfie żyć.

Gość gość
Będą jej to "wyrzygiwać", bo najpierw sama to publicznie "wyrzygała". Są pewne sprawy prywatne, intymne, malzenskie, o których publicznie się nie mówi. Ale trzeba mieć klasę i poziom, by to wiedzieć. Ta pani nie ma ani jednego ani drugiego.

Gość gość
Wg.mnie to jej sprawa, jej życie, jej sumienie, jej pieniądze i cała ta otoczka która się teraz wytworzyła też jest jej, niestety, nie powinna o tym mówić głośno, bo Polacy są obłudnikami i hipokrytami - ale to że to powiedziała to tez jej sprawa i tylko ONA poniesie tego konsekwencje.

Gość gość
10.33 Nie rozumiem takiego myslenia- kobieta wywala swoje ginekologiczne sprawy publicznie, jakby w swietle kamer rozkladala szeroko nogi, a Ty wyzywasz Polaków od obłudników i hipokrytów? To co ona wyprawia, jest po prostu obrzydliwe i bez klasy. Nie ma za grosz taktu,, ale to...Polaków wina, tak? Jak się tak dusi w tej "obludnej "Polsce, to niech wyjedzie, i rozkłada nogi gdzie indziej.

Gość gość
abortowanie płodów to naturalna regulacja płodności w całej historii ludzkości ci którzy twierdzą że to zbrodnia usiłują naturę wykastrować aby na ziemi zbudować królestwo boże były takie próby w historii i kończyły się śmiercią milionów A B O R C J A to jalepszy wynalazek natury niech żyje aborcja !

Gość gość
Natalia dała swoim wywiadem w pysk wszystkim hoserom, rydzykom i innym takim p*********m

Gość lilka991
Ja uważam, ze miała do tego prawo, kazda kobieta powinna mieć takie prawo. Nie powinna się jednak tym chwalić publicznie. Aborcja to dość kontrowersyjny temat szczególnie w ostatnich miesiącach. Ja jestem za oczywiście w ekstremalnych sytuacjach. Na http://koalicjamamprawo.pl/ można podpisywać deklarację dotyczącą praw kobiet. Temat jest bardzo świeży.Dzisiaj były manifestacje w całej polsce.

Gość gość
Nie ma się czym chwalić, jakimiś osiągnięciami naukowymi, sportowymi, to chwali się aborcją. Żałosne..