Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić z tym uczuciem?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pewien problem, otóż mam chłopaka, ale od jakiegoś czasu nieustannie myślę o mojej dawnej miłości - chłopaku w którym byłam zakochana z wzajemnością, ale musieliśmy się rozstać z powodu odlegości.. Przez cały ten okres co jestem z chłopakiem (obecnym) myślałam o nim czasem, ale ostatnio nie mogę o nim przestać myśleć.. Czasem żałuję że urwał nam się kontakt -przez ta odlegość..nie wiem czemu ale czuję że to jest moja miłość, ten chłopak.. Chciałabym się do niego odezwać, napisać co u niego, co słychać, ale nie wiem czy to w porządku by było w stosunku do mojego obecnego chłopaka? Jestem już kobietą dojrzałą, a mimo to nie wiem co robić, czuję się w rozsypce. Wiem, że niektórzy z Was pomyslą że coś jest ze mną nie tak, ale proszę o pomoc, jakąś sugestie, odpowiedź Z góry pozdrawiam:)

Gość gość
Też miałam taka sytaucję, ale delikatnie mówiąc spieprzyłam sprawę.. Nie rób tego, napisz do niego nawet co słychac? przecież to normalna rozmowa, nie ma sensu żebyś później żałowała czegoś

Gość gość
kandydat nr 1 czy kandydat nr 2

Gość gość
co za pomyleniec codziennie wymysla takie glupie i naiwne historyjki. idz sie przebadaj chlopie i to szybko!

Gość gość
Słuchaj głosu serca, jak to mówią, ale wiem że łatwo nie będzie... Zastanów sie którego kochasz, sama miałam podobnie

Gość gość
odnajdź poprzednią znajomość dyskretnie , i po sprawie . Zamów u detektywa zlecenie aby sprawdził co obecnie tam porabia .

Gość gość
Spróbuj się odezwać, może się okaze że już jest zajęty? I co wtedy? Minie Ci powód do przemysleń.. będzie bolało, ale musisz jakoś dac rade w razie czego, gorzej jak bedzie wolny, to wtedy, będziesz szukać rozwiazac co zrobić ze swoim obecnym zwiazkiem? Czy byc szczesliwa z gosciem którego kochałaś/kochasz czy żywisz uczucie czy byc z obecnym?

Gość gość
Jak widać kobieca wyobraźnia zawsze wygra z rozumkiem, zawsze, ale to zawsze kobieta będzie chciała być z tym kogo mieć nie może, lub z tym którego w danej chwili nie ma przy boku, a dlaczego? Bo wyobraźnia mówi jej że ten facet może być lepszy, może być tym jedynym, itd... tak to bajki z dzieciństwa działają na psychikę kobiet.

Gość gość
Czy jest powód żeby do tego chłopaka pisać? z góry dziekuje za odpowiedź

Gość gość
Po pierwsze daj spokój obecnemu chłopakowi, bo tylko marnujesz mu czas a i tak go nie kochasz. A dalej rób sobie co uważasz za stosowne, chcesz to napisz, nie chcesz nie pisz, ale jedno wiem na pewno... nie wchodź w żadne związki póki nie uporasz się z przeszłością, bo takim działaniem łatwo można kogoś skrzywdzić.

Gość gość
Też prawda, jeżeli dalej czujesz cos do poprzedniego goscia-dawnej miłosci to napisz, jeżeli to Cię meczy

Gość gość
zastanów się nad tym