Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

rozw贸d

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam potrzebuje si臋 wygada膰 komu艣 bo jest mi bardzo 藕le .gdy偶 wczoraj si臋 rozwiod艂em .mam 38lat z moja zon膮 byli艣my przez 16 lat zgodnym ma艂偶e艅stwem,by艂y k艂贸tnie jakie艣 sprzeczki ale jak w ka偶dym ma艂偶e艅stwie mamy c贸rci臋 kt贸ra ma 7 lat .ja zawsze sie stara艂em 偶eby nic nie brakowa艂o mojej 偶onie i c贸rce stara艂em sie spe艂ni膰 zachcianki nie pije nie pale .zawsze rodzina na pierwszym miejscu .a偶 do czasu kiedy zona zmieni艂a prace .pracowa艂a d艂ugo i zacz臋li艣my si臋 mija膰 w drzwiach zacz臋li艣my si臋 oddala膰 od siebie i tak przez p贸艂 roku .no i pewnego dnia oswieci艂a mnie 偶e chce rozwodu 偶e ma ju偶 wszystkiego do艣膰 i 偶e mnie nie kocha .pytam sie dla czego a ona mi m贸wi 偶e ja jej wszystkiego zabraniam i 偶e o wszystko musi sie prosi膰 a ja odda艂 bym jej serce na d艂oni.pr贸bowa艂em z nia pogada膰 ale bez skutku bo ona ju偶 decyzje podj臋艂a.teraz cierpi臋 bo zabra艂a mi wszystko co mia艂e i kocha艂em .a najbardziej boli mnie to 偶e nie ma przy mnie c贸rci jestem z nia zwi膮zany emocjonalnie i to bardzo .teraz wszystko straci艂o sens samotno艣膰 mnie zabija od 艣rodka w domu jest taka pustka

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ka偶 tej szmacie 偶re膰 twoje goowno

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach