Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagmire

nie chce mi sie zyc ktos tez tak ma?

Polecane posty

Gość gość
zrób kupę i nie marudź to pomaga :-)

nigdy mi czegos takiego nie polecales debilu. A ogolnie jakby zabic sie bylo takie latwe, to juz dawno bym nie zyl :O

nie pamietam, a na bani chetnie bym se byl. Ziola nie ma, czekolady nie ma, zaraz chyba oszaleje :O

od 5 dni chce mi sie jarac ziolo, ale oczywiscie nigdzie nie ma, bo j3bany rzad zabronil bo ziolo szkodliwe za to mam isc do pubu i alkohol pic gdzie alkohol w ogole mnie nie relaksuje ;/

Gość gość
ale muna pojechal haha :D

Ostatni raz bralem dxm na poczatku 2013, i dobrze to zapamietam, bo mialem niezly odlot wtedy, uhh... Kupilem sobie paczke acodinu, i pamietajac o tym co mi mowil moj ziomal o dragach, zakupilem sobie tez sok pomaranczowy, i biorac kazda tabletke popijalem soczkiem ;). Poszedlem se gdzies na wyp**dowie kalisza, w miescie zaczalem brac tabletki jedna po drugiej, a chcialem tam isc zeby mi faza weszla, no to faza mi weszla po godzinie, wlazlem do wanny wlaczylem se tool rosetta stoned ale mialem bombe... Potem matka do mnie dzwonila przez telefon, i nie zapomne jak bylem nacpany w 3 p***y, i sobie gadam z mamusia, a ona nic nie zauwazyla XD. DObre to bylo jak czulem to polaczenie telefoniczne, ale mialem tripa, potem wlazlem na forum d4jsp.org, i blagalem goscia mariana z sosnowca zeby byl moim przewodnikiem, bo jestem nacpany a ten ze by mnie do gazu wrzucil XDXDXD