Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przewdwczoraj napisalem 15 wiadomosci do kobiet na sympatii

Polecane posty

Gość gość

nie otrzymalem ani jednej odpowiedzi a podobno kobiety tak barzo pragna milosci, by ktos je szczerze pokochal, byl dla nich wsparciem :(

Gość gość
Pewnie jesteś pasztetem, to dlatego... do mnie też codziennie tacy piszą. Nie odpisuję, a niektórzy jeszcze są na tyle mało inteligentni, że napiszą -dlaczego nie odpisujesz, albo wręcz wyzwiska, to piszę takiemu wprost-nie odpisuję, bo jesteś pasztetem-spier...j. To chyba logiczne.... Pragniemy miłości, ale żeby się zakochać, musi być pociąg fizyczny, bez tego to będzie klapa a nie związek.

Gość gość
Zgadzam się z przedmówczynią. Też ignoruje większość wiadomości. Po prostu, "nie mój typ". Nie będę przepraszać za to, że mam swój typ..i wcale nie chodzi o to, czy ktoś jest blondynem czy brunetem, ma niebieskie czy piwne oczy, ale o to, "czy wpada mi w oko".

Gość gość
7:47 niby rozumiem a jednak nie. Skoro tak ważny jest dla Ciebie wygląd faceta jaki sens jest zakładać profil w Internecie. Jaki sens wogole jest szukać faceta przez Internet. Czy nie prościej i bardziej skutecznie byłoby pójść do klubu, pubu, biblioteki, silowni, gdziekolwiek - znaleźć faceta który nam się podoba i się uśmiechnąć, wypiac czyli poprostu uwieść . Byłoby na pewno szybciej i łatwiej. Myślałem ze w Internecie są ludzie którzy potrzebują najpierw poznać człowieka i dopiero później wyrobić sobie o nim zdanie. Jeśli główną wagę przykladasz do wyglądu Internet nie jest optymalnym rozwiązaniem.

Gość gość
7:59 bo sa niesmiale, i predzej zaleja sie burakiem na twarzy, niz zagadaja do faceta na ulicy. Ale od nas wymagaja cudow... :O

Gość gość
Jesteś w błędzie. Spojrzę na zdjęcie i już wiem. Nie poznaje mężczyzn w klubach, pubach itp. bo nie piję alkoholu i nie lubię głośniej muzyki. Co nie oznacza, że "nie patrzę na wygląd w ogóle", nie zaakceptuje zaniedbanego faceta, a często na zdjęciach widać i tłuste włosy i pryszcze, niechlujnego ubioru, zarośniętych brwi, żółtych zębów itd. Niestety Panowie większość z Was powinna najpierw iść do dobrego fryzjera, kosmetyczki, stylisty, "higienistki", a dopiero później zacząć szukać dziewczyny..żadna kobieta nie marzy o brudasie, w dziecinnych ciuchach, wygląd Nas wyraża, nie zapominajcie o tym. Nie wylewajcie żali na forum, tylko w końcu weźcie się za siebie.

Gość gość
Ale ja sie pytam dlaczego tego samego nie robisz w realu. W realu jeszcze lepiej widać żółte żeby, przetłuszczone włosy itp. Zaryzykuje stwierxzenie ze raczej do zdjecia ktos predzej wlosy umyje niz na codzien. Piszesz ze do klubu nie bo coś tam, do pubu też nie. Ok, możesz nie lubić tych miejsc ale chyba obracasz się na codzien wśród zywych ludzi i zdarzają się tam faceci którzy Ci podobają. Cxy nie lepiej tam poderwac faceta.

Gość gość
ale co cię to obchodzi dlaczego nie robi tego w realu? robi gdzie chce i nikomu nic do tego. To że jest na sympatii to ma niby oznaczać, że powinna wybierać pasztety bo mają "piękne" wnętrze (zresztą to ich piękne wnętrze najczęsciej wcale nie jest tak piękne jak sami o sobie lubią myśleć)

Gość gość
A mi sie wydaje ze te kobiety tez maja jakis feler. Gdyby go nie mialy bez problemu znalazły by faceta w realu. Przy czym feler nie musi oznaczać ze sa brzydkie ale z jakiegoś powodu nie mają powodzenia. Więc w sumie trafia swój na swego.

Gość gość
8:14 to po chuj twierdzicie, ze liczy sie TYLKO wnetrze?!

Gość gość
8:19 dokladnie. Tam sa odpady plci obojga.

Gość gość
Profil na sympatii itp. portalach randkowych mam, bo mam, może dla zabawy, może dla sprawdzenia swojej atrakcyjności, może po to aby poznać kogoś interesującego, na pewno nie jestem zdesperowana. W realu spotykam się bardzo często. Nie lubię długich rozmów on-line. Facet wpada mi w oko, to się umawiam. Kilka razy zaryzykowałam i umówiłam się z tzw. "pięknym wnętrzem". Nie wypaliło. Na każdym kroku "tego typu osoby" chciały słyszeć, że są atrakcyjne, ładne itp. a więc same sobie zaprzeczały. W rozmowach skupiały się przede wszystkim na tym. "A jednak jestem przystojny". Zakompleksionym osobom mówię wyraźnie nie. Brzydalom też. Prawda jest taka, że jak facet ma interesujący wygląd, to bardzo często ma interesujące wnętrze..nie siedzi całymi dniami na forum i się nie żali.

Gość gość
Nie okłamujcie się. W świecie wirtualnym obowiązują takie same zasady jak w świecie realnym.. Obecność w nich nie oznacza, że ów osoby nie prowadzą życia poza, nie poznają osób w realnym życiu.. Znam mnóstwo osób, które mają swoje profile w tego typu miejscach, a od dawna są w związku, ba niektóre są nawet mężatkami

Gość gość
"...Prawda jest taka, że jak facet ma interesujący wygląd, to bardzo często ma interesujące wnętrze.." Prawda jest taka, ze jak facet ma interesujacy wyglad, to... dziala tu efekt aureoli i piekne wnetrze same sobie dodajecie, nawet gdy koles jest realnie pieknym degeneratem!

Gość gość
Mialam kiedys profil na symapatii :D powiem z wlasnego doswiadczenia dlaczego nie odpisywalam na 90% wiadomosci. Skreślalam od razu facetów którzy w opisie siebie mieli "sama się przekonaj", " zwykły facet" lub inne opisy głębokie jak kałuża... nie tracę czasu z ludźmi, którzy nie umieją napisać czegokolwiek o sobie. Dla których sklecenie 10 zdań o swoim charakterze, zainteresowaniach, oczekiwaniach to zbyt wielki wysiłek. W drugiej kolejności do odrzutu szli ci którzy mieli kiepskie zdjęcie, kiepskie oczywiscie w moim mniemaniu i patrzac przez pryzmat tego czego szukalam. Jesli ktos ma zdjecie w okularach przeciwslonecznych, czapce z daszkiem, z piwskiem i papierochem na planie głównym to odpada... nie chodzi o to że ma byc niepalacym abstynentem w garniturze, chodzi o to zeby umial sie zaprezentowac i zeby mu zalezalo na tym by dobrze wypasc. Na portalu pierwsze wrazenie robi sie za pomocamzdjecia, a jak wiadomo pierwsze wrazenie mozna zrobic tylko raz. Jesli na pierwszy plan wysuwa mi sie twarz w ciemnych okularach lhb czapce to pierwsze skojarzenie "ma cos do ukrycia", jesli trzyma piwo w jednej a fajke w drugiej to pierwsze co mysle "dal takie zdjecie bo to najciekawsze co w zyciu robi"... i ostatni ktorych skreslam to ci ktorzy robia bledy w wuslanej wiadomosci. Ja rozumiem ze mozna pisac w pospiechu i z bledami i literowkami (jak ja teraz:D) ale jesli ktos chce mi okazac zainteresowanie to milo by bylo gdyby sie postaral a nie pisal na predce w przerwie na papierosa :)

Gość gość
Skąd w ogóle wzieło sie taka myśl, że kobiety patrzą tylko na wnętrze? A co my jakims innym gatunkiem człowieka jestesmy, że nie mamy poczucia estetyki, nie czujemy pożądania?

Gość gość
10:14 "Jesli na pierwszy plan wysuwa mi sie twarz w ciemnych okularach lhb czapce to pierwsze skojarzenie "ma cos do ukrycia"..." o ja j***e... nawet ci sie nie chcialo, leniwa tepa babo, poprawic tego bledu!

Gość gość
10:28 same tak twierdzicie. Nawet w opisie "wymarzony partner" macie: LICZY SIE WNETRZE. I nic wiecej... :O a same wymagacie nie wiadomo jakich opisow. Jak ta analfabetka od okularow i czapki, co wytyka innym bledy, a sama je robi i nawet wiedzac o tym, ich nie poprawia... :O

Gość gość
Zgadzam się z 8:19. Natomiast widzę też drugi powód dlaczego kobiety sa na tych portalach. Chcą sprawdzić swoją atrakcyjność, nakarmić swoją próżność. Zazwyczaj z góry wiedzą ze z nikim się nie spotkają czy poprostu sa zajęte. Natomiast potrzebują się dowartosciowac. To chyba dla nich został wymyślony najglupszy opis jaki można było stworzyć. Niczego nie szukam jak chcesz to pisz.

Gość gość
10:39 nie mam czasu na to żeby poprawiac. Jestem w pracy i pisze na telefonie pod stolem, zeby dzien jakos zlecial. Do pracy za duzo dzisiaj nie mam, ale lepiej sie z tym nie ujawniac zeby mi dodatkowego zajecia nie znalezli :)

Gość gość
Haha mozesz mi pisac, ze jestem analfabetka. Nie rusza mnie, bo wiem ze to nieprawda. Wiem, ze mnoze literowki bo z telefonu na chypcika to nieuniknione. Ale jesli pisalabym do osoby, ktora iestem zainteresowana to nie okazalabym jej braku szacunku wysylajac wiadomosc sklecona byle jak w pospiechu

gość dziś aż się włos na głowie jeży jak się czyta to co ci facec***isali do tej fikcyjnej dziewczyny. Polecam także poczytać komentarze pod tym artykułem. Jeden z czytelników zwrócił słusznie uwagę na to że przez takich chłoptasiów, białych, cieplutkich ja kluski rycerzyków współczesne i tak zepsute kobiety są psute jeszcze bardziej. Dlatego mam olbrzymi respekt do Muzułmanów, którzy wiedzą jak traktować kobiety. tylko kobieta, która jest wychowana w słusznym przekonaniu iż mężczyzna jest najlepszą istotą na tej planecie będzie w stanie sprawdzić się jako dobra żona która zna swoje miejsce.