Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śmieszy mnie jak facet ma z 35 lat albo wiecej i na portalu randkowym ma opis

Polecane posty

Gość gość
Ale forum ku*r*wy pouczają o moralności i daja złote rady :D no niezła beka ciekawe co dalej będzie ...:P

Gość gość
Jakos nie widze aby ten typ wypłakiwał się, wyraźnie napisał że wyjebał na ryja pasorzyta z którym mieszkał. Dla pustych kobiet temat nie do przełknięcia. Kozak gość

Gość gość
stary penis wyglada obrzydliwie a jak smierdzi bleee dlatego mlode knurki sie kastruje, facetow tez powinno bo zero z nich pozytku, po 30stce juz impotencja daje o sobie znac, im starszy tym durniejszy dlatego szuka coreczki, pedofilskie sklonnosci sie odzywaja, kazirodcze, obrzydliwe sa chlopy!

Gość gość
toż to prowo na maxa hahaha! czyli kafe true real -sfrustrowani faceci i ryczące 40 ze zmarchami wkurzone że nikt ich nie chce :D

Gość gość
Nie wiedzialem ze paralining to loty spadochronem za motorówką. Chce takiego ojczyma, moja matka jest samotna

Gość gość
16:28 piszesz sam ze sobą? Pasorzyt cie zdradził

Gość gość
16:32 Zaszyj sobie pide i utnij cycki. Jestes tępa dzida trafne określenie ten gość na was wymyślił.

Gość gość
16:28 Taka "k****a " jest lepsza i madrzejsza od ciebie stary knurze, ktory leci za sygnalkiem z peniska za kazda spodniczka:P

Gość gość
I zeby byla tylko "barely legal " bo on ma ciagotki pedofilskie:D

Gość gość
Umyj sobie biustonosz i nie używaj skarpety jako tampona, potem może coś mądrego napiszesz

Gość gość
od pierwszej strony laski miażdżą starych tetryków:) gratki

Gość gość
O co chodzi z tą skarpetą?

Gość gość
Nie wiem o co chodzi temu mitomanowi. Wczoraj był na imprezie? Pewnie z mamusia oglądał taniec z gwiazdami i to była jego impreza :-D pewnie nie wie co to tampon, bo nigdy kobiety nie miał :-(

Gość gość
A propo strych i mlodych.kiedys jedna kobieta 48l chciala mnie dla swojej corki.chciala zebym byl ojcem jej wnukow.a sama do mnie swirowala.haha :-D

Gość gość
16:49 Nie jestem jedna z "twoich" desek małoletnich :P hahahah

Gość gość
Widzę że potrzebujecie trochę czasu aby ogarnąć że kolesie w wieku 30+ zwani skarbonami są właścicielami klubów, kantorów, stacji paliw, firm i potrzebują się dobrze zabawić, nawet w tygodniu. Xxx Ale ty nim nie jesteś,wiec o co chodzi?tez chodzisz na krzywy ryj do kumpla ? Co sam osiagnales,no slucham

Gość gość
16:54 Pierdooli trzy po trzy, jego stara wyciera gowno po scianach w lazience, a on podkrada jej tampony i wklada do o***tu, to mysli, ze tak wszyscy maja :D:D

Gość gość
Fakt jest taki, ze prawdziwi sponsorzy, nie jest ich wielu, roochaja nastoletnie modelki a nie uzalaja sie na damskim forum jakie te Polki som bzytkie i nieopalone:D Moda na solare skonczyla sie w roku 2005.

Gość gość
Nie wiem kogo pytasz.jak mnie to nie twoja sprawa ani zadnej innej laski na tym swiecie co osiagnalem.to moja sprawa tylko.a jak ktoras kiedys zostanie moja zona to tylko z intercyza.

Gość gość
Nie wiem jak inni ale ja tu zagladam bo mnie interesuje psychika kobiet.tu mozna sie wiele nauczuc.tu nie ma udawania i pozorow.

Gość gość
Dziewczyny ale jesteście obleśne w sprawach higieny, a głupi gimnazjalista zawsze wie więcej o obcych matkach niż swojej własnej.

Gość gość
17:01 raczej wątpię,ze będziesz miał żonę :-D no chyba jakąś desperatke z krajów trzeciego świata albo takiej ukrainy ale i one nie poleca na golodupca.

Gość gość
16:57 A ty nie widzisz że to jest p********y pracodawca, kogo stać na to aby co kwartał jeździł na wczasy, jeżdżą za nasze. Placą nam kodeksowe minimum i nie zawsze na czas. Normalny człowiek ma 26dni urlopu.

Gość gość
Wynoście się stąd, to kobiece forum.

Gość gość
Mała masz coś do ukrycia że musimy się wynosić? Masz coś pod pazurami, czy mam ci porzyczyć osrane gacie na okres okresu Hahaha

Gość gość
16:49 Jeżeli ktoś tu miazdży to ten filmik o was i wygadany gość. Kto bogatemu zabroni i która podskoczy.

Gość gość
Zeby takie zboczone i wstretne rzeczy pisac o higienie kobiet to trzeba byc zjebem i obrzydliwym starym trepem. Oni widzieli kluby, dziffki Hahahaha w filmie Galerianki. Rurkę lub maskę tlenową trzymać w łapie, i leki wziąć, żeby nie zdechnąć :D szkoda , mogliby juz odejsc...