Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śmieszy mnie jak facet ma z 35 lat albo wiecej i na portalu randkowym ma opis

Polecane posty

Gość gość
Napisałaś rozsądnie,ale co z tego,skoro oni nadal będą oskarżać kobiety za swoje niepowodzenia? Mnie się kiedyś zdarzyło,że zaczepial mnie brzydki facet,dużo starszy, zaczął prawić komplementy na ulicy,poprosił o numer,chciał się umówić na kawę. Gdy dal mi dojść do słowa,po wiedziałam,ze dziękuję, ale nie jestem zainteresowana,a on dalej,ze da mi swój numer, bo może dziś nie ale jutro będę chciała już się umówić xd powiedziałam mu ani dziś ani jutro. Wtedy zaczął wyzywać mnie od najgorszych :O nie cierpię brzydkich facetów,są zakompleksieni i zalosni,agresywni,sfrustrowaniv i rozszczeniowi

Gość gość
Tępe dzidy i sokowirów już płatki zjadły? Pieprzy jedna przez drugą że blee a jak ja wbijam do klubu z pominięciem kolejki, widzac jak ochrona mnie pozdrawia to takie jak wy ściemniają że są ze mną, usiłują wjechać na krzywy ryj i dosiąść sie do zarezerwowanej loży zastawionej alkoholem w klubie mojego kumpla. Która z was wyprawiala sobie urodziny czy imieniny w klubie? Widzę że potrzebujecie trochę czasu aby ogarnąć że kolesie w wieku 30+ zwani skarbonami są właścicielami klubów, kantorów, stacji paliw, firm i potrzebują się dobrze zabawić, nawet w tygodniu. Tego nie dostrzegacie bo to jest poza waszym horyzontem, tak jak świnie, nieba nie zobaczycie. Jednak doskonale odnajdujecie sie we wlasnym środowisku, pełnym obleśnych spasionych panów z zakolami, uchlanych tanim piwskiem. Podział rodzi się już w wieku 20+, gdzie te chłopaczki od waszej wzajemnej chemii imponuja licytując który ile i gdzie wychlał, inni rozmawiają ile ogarneli kasy. Jedni z wiekiem coraz wiecej pijà, drudzy coraz wiecej kasy trzepią. Nigdzie nie pisałem że zabiegam o wasze usługi bo od was trzeba się odganiać, jesteście nachalne jak domokrazcy i pijaczki, oferujac swoje cialo gratis, byle przejechac sie moim samochodem z wzrokiem wbitym w podsufitkę, zwiedzić pięterko, moczyć c****o w jacuzzi z telewizorem i popijać markowy alkohol z wykrzywioną gębą bo jestescie przyzwyczajone do tanich rozwodnionych drinów. Podgrzewana podłoga kojarzy wam się z plażą, a na wodnym łóżku przeżywacie pierwszy sztorm w życiu, w samochodzie można was przelecieć bo on ma regulowane zawieszenie. Wasze słowa, potem mamy niezłą beke z waszych gaf, który walił największego głupa. Jesteście takie tępe dzidy że rozpieprzacie oświetlenie i aktywujecie alarm aż security dzwoni. Nie lubicie jak się wami rządzimy, wysługujemy, przynieś to, podaj tam to, bo gówniażeria je wam z reki. Owszem są ładne i mądre dziewczyny, łatwo je poznać bo nie ubierają się wyzywająco, twarz bez grama tapety wystylizowanej na k***wkę, zadbane paznokcie pociągnięte bezbarwnym, szczery uśmiech, nieśmiałe spojrzenie, sama przyjemność zostawić spory napiwek takiej kelnerce czy ekspedientce

Gość gość
gość dziś smutny człowiek

Gość gość
Uuuu, ostre ale nie oszukujmy się w 100% czysta prawda. Zaraz odezwie się ta feministka i poraz kolejny zaznaczy że to jobiece forum.

Gość gość
Facet ma rację, same gadacie że z gołodupcami wam nie po drodze. Fajnie słyszeć że dziani wami gardzą.

Gość gość
I właśnie dlatego takich ludzi jak ten, co tak się rozpisał na tej stronie trzeba omijać. Niech lecą na niego kobiety jego pokroju. Trzeba aspirować wyżej :) I nie, nie chodzi mi o sferę materialną tylko ludzką czyli mitycznego normalnego faceta :)

Gość gość
Nie dla psa kiełbasa, nie dla kota skórka, nie dla bogatego, biednego puszczalska córka. Jak można tak się szmacić...

Gość gość
13:03 nawet nie chce mi się czytać takiego fantasty,onanisty...hehehe bajeczki o klubie to mozesz sobie opowiadac swoim ludzikom z kasztanow :-D

Gość gość
Przyjmijmy, że ten człowiek (też się zgadzam, że raczej fantasta) jest przedstawicielem pewnej grupy, która dokładnie się tak zachowuje. Wniosek: trzymać się od takich z daleka. Wniosek2: są to smutni i żałośni ludzie (jak Heffner), którzy mogą imponować tylko ludziom prymitywnym, patologicznym albo niespełnionym. Mierzcie wyżej!

Gość gość
Jako była prostytutka muszę zgodzić się z tym, że faceci, którzy korzystaja z tych uslug to najgorszy sort,najbardziej plytki, smutni faceci. Klienci mi mowili jak to ich zony przytyly i nosza rozmiar 40 (to wcale nie jest duzo, ale dla pustaka owszem), ale maja ladne corki... Tylko pieprzenie o wygladzie, kasie, samochodach:D:D

Gość gość
13:38 no ja wiem,mi i tak nie imponuja faceci,którzy chwala się, ze udało im się wejść do klubu :-D jakby to był jakiś wyczyn. Zresztą sama nie imprezuje. Taki facet może zdobyć co najwyżej laske, która szuka jednoonocnych przygód. A co do prostytutki - dlatego właśnie jestem sama. Faceci zdradzają...nie znioslabym myśli,że mam męża,dzieci, a ten mąż się puszcza. Takich facetów powinno się celowo zarazac tryplem. Tylko szkoda,żeby na żonę przeszło. Ogólnie 90% facetów to szmaty, pozostali są porządni,bo albo wychowanie,zasady albo brak możliwości do zdrady i swinst.

Gość gość
13.03 urzekła mnie twoja historia hahahahahah

Gość gość
do klubów chodzi najgorszy sort, co to bez alko nie potrafi się bawić, nawet seksu nie potrafią uprawiać na trzeźwo ze o podrywie nie wspomnę. A w niedziele rano oprócz kaca, pozostaje takim samym nudziarzem, starym dziadem ze zmarszczkami bez perspektyw i kasy, bo swoją wypłacinę stacił na drinki. Alkohol wysusza i zmarszczki coraz większe a w kroku dalej NIC:) lata lecą, brzuszysko rosnie a z zakoli robi się łysina a w kroku dalej NIC:P

Gość gość
13:58 A ty pilnuj swojego nosa ciamajdo:D nigdy nie ruuchal :D

Gość gość
14:10 A potem dzwoni do Dykretnej Nikoli czy nie da sie taniej :P

Gość gość
Pracowalam tak na studiach, studia skonczylam i wyroslam z kuurestwa:D poszlam do pracy, lubie ja i wole to niz wysluchiwanie glupot starych dziadow i lizanie ich kootasow fuj wiecie ile razy ich musialam zmuszac do prysznica? Stare dziadostwo jest obrzydliwe. To mlody chlopak nieraz przyszedl swiezutki a to stare "kapalem sie wczoraj, nie smierdze" :D:D

Gość gość
a Nicol powiada ze dla 35+ nie ma taryfy ulgowej gdyż istnieje ryzyko zatrucia się starymi zbukami.:P

Gość gość
14:16 ty sie nadajesz tylko do gazu i do pieca.

Gość gość
Fajnie musi zaganiać z takich starych jajec jak w fabryce serów, młody wystarczy ze umyje się raz na 3 dni:D

Gość gość
13:23 Ty sie za to rozpisalas na poprzedniej stronie. Masz takie górne loty że jesteś teraz sama i taka już zostaniesz. Typowa toksyczna kobieta, zawsze czegoś jej brakuje, z czegoś nie zadowolona choć wszystkiego ma az nad to. Ryje sobie beret serialami brazylijskimi i wprowadza te scenariusze w życie, bo gloria nie pracuje, jest żądna bodźców z wyimaginowanego świata seriali i tego czym nakręcą ją wścipskie koleżaneczki. Przychodzisz do domu i widzisz że nie da się tak dalej trwać w małżeństwie. Poprostu przychodzi taki dzień żeby nie zwariować musisz takiej żonie dać serialowego kopa. Po części sama sobie jest winna, po części temu winne jej koleżaneczki, które w większości już są po rozwodzie, ale postanowiły zniszczyć małżeństwo innej, tak jej nasrać w głowie, w zasadzie rozstropnej dotąd kobiecie, że sama prosi się o rozwód słowem, czynem i zaniedbaniem np. w łóżku. Druga podłość z ich strony to pchanie się do łóżka, bo twoja połówka nieróchliwa coś ostatnio. Wyobraźcie sobie że jedna przez drugą pcha ci się do łóżka, mówię tu o najserdeczniejszych koleżankach żony. Tylko po co? Sprawdzić czy jestem wierny, albo po to by mnie potem szantazować? Takie tępe dzidy myślą że ktoś jest głupi? Postanowiły zniszczyc malzenstwo innej bo swojego utrzymać nie potrafiły? Takie górnolotne fisiowanie tworzy się na babskich imprezach, fimach z panią Coróś, a potem toną we własnych intrygach. Teraz żyje sobie w samotności a miała wszysto. Co miałem żałować, siedzieć na d***e w kapciach? Raz na kwartał a to Majorka, Grecja, Kanary, żeby się nie znudzić to egzotyczna Tajlandia, Japonia i Kuba, europa dawno zjeżdżona, często spontaniczne wypady w góry, mazury i może do kumpla co ma apartamentowce i kluby w tych miejscach, wypady na Tomorrowlandy, Sunrise i Maydaye bo zawsze miałem słabość do takiej muzyki, na shoping do Paryża, wszędzie tam gdzie zabiegi dr. Ireny Eris i podobnych bo przed 30tką już traciła jędrność, lęgły się pierwsze zmarszczki, wypadały kłaki, ale czegoś jej brakowało, tylko do tej pory nie wie czego. Życie wcale mi się nie zmieniło, pracuje jak pracowałem i bawię się jak bawiłem tyle że solo, przez co muszę się odganiać od takich tępych dzid jak tu wypisuja bo widza, auto, ciuchy, że bywam sam i mieszkam sam. Ale autorka artykułu twierdzi że wszyscy 30+ siedzą przed portalem randkowym, nie po to popędziło się głupią krowe z oznakami starzenia. Natomiast wszystkie tępe dzidy z tego wątku myślą że każdy po 30 jest bardziej wyleniały jak kobieta w tym wieku, nic mylnego. To nie ja woziłem sie po markowych spa, a trójka z przodu plus papierochy i solaria szybko upodobnia was 20+ do ryczącej 40. A dobrze wiecie że koniecznie trzeba zmyć podrasowanie, co wtedy zobaczycie w lustrze? Prawdę o was. Prawdziwy gość 30+ nie będzie robił sobie siary propozycjami dla sokowirówek, bo leci do grecji, hiszpanii gdzie kolwiek i tam popływa na skuterze, poserfuje, po nurkuje, zaliczy kilka razy parasailing i już ma na plaży przy sobie panienki w waszym wieku 23 i więcej, ale opalone naturalnym słońcem, wysportowane, w bikini, kota w worku tam sie nie weźmie z haluksami i kilogramem tapety. Jeżeli co niemalże niemożliwe nic ciekawego na plaży nie znajdziesz, po kolacji jedziesz kabrioletem do jakiegoś klubu. Ale już nie wracasz sam i sam nie śpisz. Dla dociekliwych w innych krajach maja wieksza tolerancje odnosnie alkoholu. Teraz sokowirówki postawcie sie na przeciw wysokiej, opalonej, świetnie zbudowanej, miłej i uśmiechniętej kobiety bez zbędnego makijażu. Giniecie w jej cieniu bo nie dość że kurowowaty makijaż i ciuchy to i nadpobudliwe zachowanie jak by po narkotykach, miotacie się, mocno gestykylujecie z petem i drzecie sie dosiebie a stoicie twarza w twarz. Kto ci trzeźwy co zaproponuje paszkwilu jeden?Jeszcze do niedawna z twarzą boksera po wyskubanych brwiach

Gość gość
Mazury i morze, nie moze

Gość gość
15:50 Oj przynudzasz stary capie

Gość gość
Naszym Polkom nic nie brakuje:P O !

Gość gość
Dobrze prawi, dać mu wódy

Gość gość
niemoge :-D mam gdzies paniusie w kazdym wieku.ale one same sie do mnie pchaja.po co te durne wypracowania piszecie?! To nie ja sie ogladam za gowniarami ale one za mna.juz wiele razy mi sie oberwalo ze odrzucilem a nie z powodu ze sam sie ogladalem za jakas.

Gość gość
gość dziś miło poczytać wynurzenia nieszczęśliwego frajera- męskie łzy, choćby nieudolnie pokrywane buńczuczną agresją, zawsze poprawiają mi nastrój :)

Gość gość
Do tej feministycznej paniusi z 7strony zapatrzonej w film o 7 rzeczach które nie wiecie o facetach. Macie tu link o 10 rzeczach do których żadna kobieta się nie przyzna. https://youtu.be/xVYapDJFIAI Powiem że ktoś już pisał tu że wam śmierdzą cycki, ale nie sądziłem że to może być powodem...

Gość gość
Poki co wypracowania piszesz ty emerycie,my sobie tu normalnie dyskutujemy,mamy prawo. Ty masz prawo frustrowac się z powodu,ze żadna hot 20 ani 25 cie nie chce. Malo tego żadna nie hot 30 ani 40 tez cie nie chce. Ale płacz nad swoim losem gdzie indziej. Może na męskim forum,moze tam cie pociesza.