Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola684

Mamy na Październik 2016 cz.2

Polecane posty

Gość sepik
Funkcja rozmrażania i podgrzewania w tych 4w1. Te 2w1 widze ceny okolo 400 zl. To znalazłaś super promocje ;)

Gość Karola8912
Ola a jaką moc ma ten blender? Jest w stanie rozdrobnić np kasze jaglaną ugotowaną? Ja swój zajechałam i szukam czegoś a parowar też chcę kupić więc w sumie może być 2w1

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
U9

Gość gość
Mamy jak spedzacie macie jakieś plany? Miłego dnia Malwa

Gość gość
Juh

Gość sepik
Dziewczyny a myslicie ze mieszanie słoiczkow i swiezo przygotowanych obiadkow jest mozliwe? Znajoma mi powiedziała ze u niej się totalnie to nie sprawdzilo... zaczela od sloiczkow i jej mala nie chciala później jesc posilkow zrobionych przez nia, żadnej marcheweczki ani nic innego. Az tak dziecko by sie przyzwyczailo?

Gość gość
mi rozdrabnia wszytsko na papke totalna, mieso tez. trzeba byloby na stroinie producenta poszukac szczegolow. tez trzeba patzrec na to ze blender mieli juz ugotowane wiec miekkie. sepik - to niestety prawda (u mnie tak bylo tez ) ze sie przyzwyczailo do sloiczkow i ciezko bylo swoje wprowadzic. dlatego chce szybciej moje robic. a w maszynce to na parze zrobi i odrazu na papke nie trzeba kilku urzadzen, i wielkosc tez wystarczajaca ja na obad czy deser.

Gość sepik
Ola a jak ktoś chce zrobić np 2 skladnikowe czy 3 skladnikowe danie? Da sie w tym urządzeniu?

Gość gość
Dałam dziś synkowi 2 łyżeczki marchewki ze słoiczka i jadł z apetytem. Jak się skończyła to płakał i otwierał buzię tak jak do jedzenia musiał poprawić mlekiem. Będzie z niego głodomirek. Byliśmy dziś u lekarza. Osłuchowo czysto,ale kaszel się lekarce nie podobał i powiedziała,że jak nie przejdzie do tygodnia czasu to mamy przyjść na kontrolę. Dostał syrop na kaszel i nasivin do noska. Malwa

Gość gość
tak, ja wrzucalam na raz mieso czy rybe, warzywa i to razem miksowalo na papke. potem jak byla wieksza to miksowalam tylko troche zeby juz nie takie papkowate bylo i ok. np. jak kupowalam kawalek krolika to robilam wszytsko i wkladalam w pojemniczki do zamrazarki i wyjmowalam co jakais czas kosteczke. -ola-

Gość Day and night
Witajcie u dzieciaczków juz lepiej ;-) Sepik moja jak miała bunt ze chciała tylko słoiczek bo przeważnie jej odgrzewalam w kąpieli wodnej i podawał am w słoiczku nie chciała mojego ugotowanego to wycwanilam się ugotowwlam swoje i przelozylam do sloiczka Wiki popatrzyła i zjadła cały :-P Trzeba znaleźć jakiś sposób,żebyście wiedziały co ja robię żeby córka nie raz zjadła obiad bo coś niejadek się zrobiła. Zdrówka dla dzieciaczka oby szybko ten kaszelek przeszedł bokiem. Mój Kacper wql inny niż siostra Wiki jadła chętnie sama chciała otwierała buzke a Kacper to nie wiem kiedy zakuma :-P Dziewczyny kiedy zima się kończy bo już nie miescimy się w kombinezon :-P

Gość gość
dokladnie moj tez ma na styk kombinezon ... a jakaos konca zimy nie widac. tez probowalam swoje do sloiczka przekaladac ale tez poleglam. wiec dlugo trwalo zanim moje jadla. czasem poprostu w miseczke polowe dawalam ze sloicza polowe swoje, i lyzke tak lyzke tak . i potem poszlo ladnie. -ola-

Gość Muszkatka
Moja cora nie lubi kombinezonów!:o zimę przejeździmy w bluzie ;) w wózku mam jeszcze mój bet puchowy taki ( jak ja byłam mała) to możemy sobie odpuścić ubieranie w te kombinezony ;)

Gość Day and night
Spoko to jeszcze nic ja mojego planuje ubrać w kombinezon na ponad 12 m no cóż nie zamierzam kupować jak za niedługo zima się może skończy a wózek to nie wybieg jakoś przemeczymy,później mam taką bluzę ala polarowa spodnie wiec jakoś to będzie :-P

Gość Aga z
ja jeszcze mojego 8 kg brzdąca co nosi ubranka 74 daje radę wcisnąć w kombinezon HM o rozmiarze 50/56 :) wielka rozmiarówka ale też już ledwo ledwo :) ale kombinezon u nas tylko na spacery do auta do fotelika przeważnie ciepłe spodnie i bluza albo sweter :) tak wygodniej i bezpieczniej dziś idziemy na 2 wizytę bioderek, pierwszym razem było wszystko super, mam nadzieję, że dziś będzie tak samo :)

Gość Aga z
no i dziś smog u nas masakryczny więc siedzimy w domku bez spacerku a taakie piękne słoneczko

Gość sepik
To prawda, ubranka z h&m maja duza rozmiarowke. My synkowi tez zakladamy jeszcze np bluze rozm 56, spodnie 68 z h&m sa za duze, innych firm ok. My wczoraj bylismy sprawdzić przelyk małego odnośnie refluksu. Przy okazji doktor zrobil malemu usg bioderek, tarczycy, nerek, usg przezciemiaczkowe i sprawdzil trzustke. Wszystko jest ok, bioderka kostnieja. Juz nie musimy sprawdzac w 6 miesiacu. A lekarz rewelacja. Z Rzeszowa, wiec mogę polecać ;)

Gość gość
Sepik super, że wszystko tak posprawdzał. Jedna wizyta a tyle badań rzadkość w polskiej służbie zdrowia. My mieliśmy okropną noc przez katar i kaszel. Budził się co chwile i w końcu spał u mnie na rękach 3 godziny tak było mu najlepiej. Mieliśmy gruszkę,a dziś mąż kupił aspiratorek do odkurzacza i normalnego odciagania ale i tak niewiele było do odciagania. Niby jest marudny,ale ma momenty ze się cieszy i chętny za zabawy. Malwa

Gość gość
U nas kombinezon również jest ciut mały,ale nie opłaca się kupować kolejnego na koniec zimy przecież na następny sezon będzie już za mały. A pamiętam jak go pierwszy raz ubierałam to dziecka nie było widać z tego kombinezonu. My się wybierzemy na szybki spacer bo jest mróz i ssłoneczko,a pani doktor pozwoliła jeśli nie ma gorączki. Na dworze przy mrozie bedzie sie lepiej oddychać. Malwa

Gość Muszkatka
U nas super pogoda słoneczko świeci ptaszki śpiewają;-) mała śpi;) tylko spacerować ;)

Gość sepik
My tez pospacerowalismy :) 5 stopni na plusie, zal by było nie skorzystac ze sloneczka :) poszlismy po drzemce a maly i tak usnal :)

Gość Muszkatka
U mnie 8 na plusie ;-) przyjemnie, mogło by tak zostac

Gość Aga z
Czyli wychodzicie dziewczyny na spacerki w ten smog ? Sepik w Rzeszowie dziś było 400,℅ normy Bardzo duży smog I właśnie to najgorsze że słoneczko i aż żal wyjść Ja to w taki smog nawet nie wietrze Jak sobie pomyślę że ma to maluch wdychać Jak mówią że w taki smog wyjść na zewnątrz to jakby wypalić parę papierosów

Gość Karola8912
Aga my się kisimy w domu już 3 tydzień bo córka zasmarkana, walczymy z gęstym katarem i mały też ma katar. Ale już jest lepiej więc myślę, że za parę dni wyjdziemy w końcu. Tym bardziej że jest tak pięknie.

Gość Muszkatka
Ja w małej miejscowości smoku jako takiego nie ma ;-)

Gość sepik
Aga z My sie wyprowadzilismy z rzeszowa. Mieszkamy teraz kilkanaście km od miasta. Nie wiem jak bylo w samym miescie a jak u nas. Mam nadzieje, ze choc troszkę lepiej. Spacerowalismy obok lasu :) jak dla mnie raj :D

Gość gość
Powiem Wam,że jak widzę dym z niektórych kominów to się zastanawiam czym Ci ludzie palą bo na pewno nie węglem a smród taki,ze nos należy zamykać. Mam koleżankę która ma piec kaflowy i chciała przejść na ogrzewanie gazowe to miasto zaproponowalo jej 2 tysiące dofinansowania (śmiech na sali)a koszt całego interesu 20 tysięcy. Skąd zwykły człowiek ma wziąść taką sumę. Malwa

Gość Karola8912
Malwa tym bardziej, że ogrzewanie gazem w domu jednorodzinnym niestety jest dość drogie, nie ma kto dogrzać z boku :)