Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_40

moja kobieta ma ze mna odlotowe orgazmy jednak zawsze trudno ja namowic na sex

Polecane posty

Gość gość_40

jesli juz sie uda ze kochamy się to ona ma niesamowite glosne orgazmy wlacznie ze skurczem pochwy i ma mocno uslinioną cipkę, wydziela duzo skow , nie mozliwe zeby oszukiwala, pod koniec przy orgazmie zaciska nogi, w ogole ma tendencje do zaciskania nóg, nie wiem o co chodzi normalnie jak laska ma dobry orgazm to sama chce jeszcze i jeszcze i pyta sie kiedy znowu to zrobimy, a tutaj przerwa tydzien dwa nawet dluzej, jesli bym ja nie napieral moglaby nawet miesiac sie nie kochac - przemeczona nie jest- ma ktos jakies psychologiczne porady, dodam ze jak przelamie barierę przy sexie lubi sprosne teksty, ale do nastepnego razu i trzeba lody przelamywac od nowa - bariera wlacza sie ciagle i nie jest do przelamania na stale , wiaze sie tez to z tym ze nie jest do konca otwarta i po otgazmach staje sie lekko pruderyjna tzn zawstydzają ją tematy sexu - jak dzialac jak zyc

Gość gość
Może raz za da tygodnie jej wystarczy. Ciekawe ma doznania twoja kobieta. Chodzi mi o te skurcze i zaciskanie lud. Takich doznań jeszcze nie słyszałem ale chyba są przyjemne. Będąc poprzednią kobitą opowiadała mi że miła kiedyś skurcz pochwy podczas stosunku z poprzednim facetem. Po prostu się sprzągła z nim. Czy wy też tak mieliście?

Gość gość
Skurcze pochwy to jest normalny fizjologiczny objaw przy orgazmie, a nie ciekawy :D

Gość gość_40
czekam na porady, moze mial ktos podobny klopot i poradzil sobie

Gość gość
Ja np. w trakcie orgazmu i po też mam tendencję do zaciskania nóg, tzn. jest on dla mnie wtedy znacznie przyjemniejszy i mocniejszy, nie wykluczone, że Twoja kobieta też tak ma ;) tylko ja po chwili wytchnienia mogę znowu i znowu, seks co prawda uprawiam dość rzadko (raz na dwa tygodnie lub miesiąc), ale ze względu na to, że z moim partnerem mieszkamy daleko od siebie... kiedy mieliśmy oboje czas seks był codziennie i nie ograniczaliśmy się do jednego razu w miesiącu, nie wiem dlaczego Twoja kobieta tak ma, może po prostu słabe libido...

Gość gość
mhmmm ma z toba niesamowite orgazmy i unika seksu a w krasnoludki tez wciaz wierzysz??? masz przed soba aktorke ktora powinna byc do oscara nominowana :D

Gość gość_40
o jej teraz mi rozjasniłes - dzieki stary ! a moze ma ktoras z Was tez tak ze udaje z jakiegos powodu, czy mozna tak dobrze udawac

Gość gość_40
dd - to nie to, jest komfortowo, nie ma nikogo postronnego, dziecko spi, mieszkamy osobno, a jednak ona nigdy sexu nie inicjuje, a ja mysle sobie ze dobrze zerżnieta kobieta z orgazmem, czeka na nastepny raz i chce tego zaraz jak odzyska siły, a na następny dzień to juz doczekać sie nie może....... a tu masz nie da sie jej nawet przeczekac bo nawet misesiac jak czekam to ona nic

Gość gość
Idento mam z moja to cos z psychika jest i słabe lipido

Gość gość_40
idento - a ile macie lat ? masz na to jakis sposob lub plan dzialania ?

Gość gość
Może pochodzi z rodziny w której seks był traktowany jako coś złego i dlatego ma opory przed rozmawianiem na ten temat i nie chce inicjować. Niektórzy rzeczywiście uważają, że ta czynność nie służy przyjemności, może dlatego jest to dla niej coś wstydliwego.

Gość gość_40
kurde tez nie , a moze jest tutaj jakas laska co tez tak ma ?

Gość gość
udawanie jest bez sensu czemu niby miałoby to służyć?

Gość gość
No dobra, to ja się wy powiem otóż ona wcale nie udaje, ale jest tak wyekspolatowana że na poskładanie się potrzebuje całe 2 tygodnie :classic_cool: ps. O bozi bozi jaka ja jestem mąądra :D :P :classic_cool:

Gość gość_40
do gość wczoraj - moze masz rację kobiecy glos zawsze jest trafny - a ty jak przezywasz orgazmy i jak czesto?

Gość gość
Gość40 ile macie lat? Ja jako kobieta myślę, że poprzednicy mówili dobrze,że niektorzy myślą, że proponowanie sexu przez kobietę jest czymś nieładnym.ja proponuje, żebyś parę pary jej powiedział coś w stylu dziewne są kobiety, które wstydzą się zainicjować sex a mój kolega z pracy ma taką i jego to denerwuje. Że niby nie mówisz tego do niej a jednak. Kobiety często rozmawiają między sobą i właśnie takie kobiety które inicjują seks nazywają puszczalski mi czy coś w tym stylu więc uważam że mimo tego że ona na przykład nie została tak wychowana ale ona po prostu może tak uważać

Gość gość_40
mamy po 40 lat

Gość gość
czyli udaje orgazmy :classic_cool: albo smierdzi ci z k****a, moze caly smierdzisz :P.. jakis powod musi byc ze nie chce bo jak moze nie chciec skoro ma cudowne orgazmy?? sciemniasz cos chyba

Gość gość_40
chyba smierdzi mi z k****a albo udaje - ales mi pomogł - dzięki staary............

Gość gość_40
jest tu kobieta ktora tez tak ma i zna przyczyne

Gość gość
Nie ma po prostu częstych potrzeb. To nie ma nic wspólnego z orgazmem.

Gość gość
zwal se konika

Gość Cashmir85
To i ja się wypowiem. Mam 31 lat i podobnie jak Twoja żona. Mąż doskonale wie, jak mnie zaspokoić i robi to zawsze, chyba, że po prostu nie chcę dochodzić. Ale u mnie jest problem z tym, że często jestem zmęczona, niewyspana, nie mam siły. Poza tym po lekach spadło mi libido. Przeważnie mam chęć w dni płodne i tuż przed okresem. Chciałabym to zmienić, bo mąż ma 30 lat i chciałby codziennie. Sama siebie nieraz nie rozumiem, bo z jednej strony chcę, żeby się starał, gra wstępna, itp., a z drugiej nie podnieca mnie to dopiero pieszczoty lechtaczki. I wtedy zloszcze się na niego, że ta gra wstępna mnie nie rajcuje i na siebie też. A z drugiej strony nie chce, żeby mnie zlewal i od razu przechodził do rzeczy. Tak wiem, głupie to. Czasem wolę jak omija te delikatne pieszczoty i od razu przechodzi do rzeczy.

Gość gość_40
dziekuje Cashmir85 - troche mi rozjasnilas a mozesz mi powiedziec cos o swoich masturbacjach, jesli to tez bedzie sie zgadzac z masturbacjami mojej zony wtedy bedzie mozna powiedziec ze jestes statystyczną zoną i bedę mogl robic na Tobie doswiadczenia (nie bez przyjemnosci dla Ciebie) a wtedy uda nam sie rozwiklac kobiecą psychikę stosując terapie podniceniem sexem i wyuzdaniem :))

Gość gość_40
hej bozi bozi :) gość 2016.10.31 No dobra, to ja się wy powiem otóż ona wcale nie udaje, ale jest tak wyekspolatowana że na poskładanie się potrzebuje całe 2 tygodnie cool.gif ps. O bozi bozi jaka ja jestem mąądra smiech.gifjezyk.gifcool.gifspioch.gif wiesz naprawdę masz fajne teksty chciałbym z Tobą pogadać jesteś dziś