Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taki styl jest fajny? Co sadzicie?

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam sobie ostatnio cieplejsze legginsy (do biegania i na rower, ale tez na co dzien) sportowej firmy, fajne, gładki materiał, nieprzeswitujace nic a nic. Planuje do tego nosic kozaki za kolano (płaski obcas, a la muszkieterki) i długa bluze / sweter. Co o tym sadzicie? Mam 31 lat. Troche znudziły mi sie dzinsy rurki, dzwony itp.

Gość gość
gość dziś - Jak już będziesz miała wyjść na ten rower to daj znać a pojadę za tobą :)

Gość gość
Tylko nie jedź siedząc bo popsujesz mi widoczki :)

Gość gość
prosze tez o wpisy KOBIET!

Gość gość
Heh lepiej nie :) Większość z nich będzie strasznie zazdrosna o twoją figurę i prędzej zniszczą cię obelgami niż powiedzą jakiś komplement :)

Gość gość
Chcesz to noś -jeśli masz do tego figurę. Byle tylko bluza/sweter zakrywała tyłek bo jakby nie było legginsy to nie spodnie.

Gość gość
Może być :) oby tylko było jak powyżej napisano :)

Gość gość
Autorko a w ktorym sklepie kupilas te legginsy?Ja tez wlasnie lubie nosic legginsy i chcialam sobie kupic takie cieplejsze.

Gość gość
Kupilam w decathlonie firmy Kalenji :) Do opisanego powyzej stroju zamierzam oczywiscie nosic długie bluzy (do pół uda), albo fajne szersze swetry.

Gość gość
A jakąś kurtkę czy płaszczyk też będziesz miała?

Gość gość
No jasne, w koncu teraz chłodniejsze dni. Albo sportowa, snowboardowa kurtke która uwielbiam nosic tez poza stokiem, albo płaszczyk w stylu wojskowym troche (ciemnozielony kolor, napy itp, ale nadal kobiecy, z futerkiem wokół kaptura i podkreslona talia).

Gość gość
Lepiej noś z tym płaszczykiem, jakoś tak średnio wyglądają kozaki do snowboardowej kurtki, przynajmniej moim zdaniem.

Gość gość
Czy to znów pisze figlarny pan od jazdy rowerem? ;) pozdrawiam!

Gość gość
nudne i bez polotu. Jeszcze jakbys jakies leginsy we wzory wstawila i do tego botki plus fajna kurtka jakos to widze.Jednak te kozaki sa masakrucznie niekobiece.Leginsy gladkie na fitness tak.Opisany przez Ciebie zestaw jak na 31latkę nie jest ani ladny ani modny czy fajny.

Gość gość
Jak dla mnie sportowe legginsy do takich kozakow- nie. Ale sam zestaw, kozaki, legginsy i długi sweter jest ok jak najbardziej. Wygodnie, ładnie. Może i trochę oklepane, ale sama zakładam podobne rzeczy, jak ktoś nie ma super talentu do zestawienia nietypowych zestawów to lepiej zostać przy sprawdzonych, a nie silic się na oryginalność i wyglądać jak pajac.