Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do dziewczyn z własnym mieszkaniem

Polecane posty

Gość gość

Wam też zdarzało się usłyszec od facetów jakies głupawe teksty na temat waszego mieszkania ? Dzis kolejny facet po kilku godzinach rozmowy badał grunt kiedy może obejrzec to mieszkanie i analizował że miałby blisko do pracy :(. K***a miałabym podnosić standard życia 30 letni gościa, który wynajmuje pokój w mieszkaniu studenckim, no co za czasy... Mieszkam w Warszawie, gdzie 90% mieszkanców to słoiki, łącznie ze mną, więc siłą rzeczy temat mieszkania szybko przychodzi. Gdy powiem, gdzie pracuje to też od razu wiadomo, że zarabiam wielokrotność średniej krajowej. Mam kłamać? Mam 26 lat, całą młodość spędziłam w książkach by osiągnąć to co mam teraz i jak się patrze na facetów do 30-stki to większość byłaby bardzo chętna żeby sobie z tego skorzystac. Od dzisiaj kryterium dochodowe będzie podstawowym w poznawaniu facetów, jak ktos ma swoją kasę to będzie patrzył na cos więcej niż moj portfel.

Gość gość
słoiki srają i sikają wszędzie gdzie popadnie,cała Warszawa tonie w słoiczych fekaliach

Gość gość
Jest równouprawnienie. Jest masa kobiet, które wprowadzają się do mieszkań swoich mężczyzn. Oczywiście, że najlepiej, jak oboje albo zarobią na zakup mieszkania albo razem wezmą kredyt. Czy jesteś aż tak bardzo urażona? To tylko mieszkanie.. Pytanie jakie uczucia się między wami?

Gość gość
Mało mnie interesuje co robią inne kobiety. Jak to sie ma do mojej sytuacji, że sporo jest niezaradnych życiowo kobiet i frajerów, którzy je utrzymują. I jakie uczucia moge miec do obcego faceta, z którym rozmawiałam z 2 godziny?

Gość mnietowisi
zdecydowanie bardzo duża liczba kobiet przyjeżdżająca do Warszawy i Ukrainki również poszukują 'frajera na kajak' z własnym mieszkaniem , teraz i natychmiast ! - w czasie budowy własnego domu jednorodzinnego w okolicach Warszawy , w obrębie Warszawy , gdy pokazałem kobiecie mój dom w stanie surowym i zamkniętym to powiedziała , że buty sobie pobrudziła , ponieważ jeszcze nie ma chodnika i zanim dokończę budowę domu to jeszcze trochę potrwa , a Ona chce już mieć dom lub mieszkanie ! na koniec dodała : a kto w tym domu będzie okna mył ?

Gość gość
to po co się spotykasz z takim przegrańcem? mało to 25-30 latków, którzy mają własne M? Mi się raz zdarzyło poznać chłopaka o kilka lat starszego, który chlubił się tym, że był w Anglii na socjalu :O zdrowy, silny, młody chłopak...też ciągle gadał o moim mieszkaniu, oczywiście nie traktowałam go poważnie

Gość gość
Naprawdę myślisz, że każdy może pracować na takim samym stanowisku, jak ty, i zarabiać tyle samo? Na pewno chcesz codziennie zjeść chleb, bułeczki.. umiesz sama upiec? Jeździsz autobusem, sama go poprowadzisz? Samochodem, sama drogi królewno sobie wybudujesz? Trochę szacunku do osób mniej zarabiających, ale naprawdę potrzebnych. Wrócę staropanieństwo z podejściem "mi się udało, reszta to nieudaczniki..". Stawiasz znak równości między nieudacznictwem, a małymi zarobkami. Wiesz ile zarabia ratownik medyczny? A to on może ci uratować życie, jak się potkniesz na ulicy o swoje "ego".. i nie pisz, że powinno wybierać się partnera wedle portfela, bo ci na wysokich stanowiskach, pracujący w dużym stresie, naprawdę często piją, sięgają po narkotyki (wiem, bo zawodowo zajmują się terapią uzależnień)

Gość mnietowisi
wiem, domyślam się o co biega kobiecie samotnej , sama jest tak zwanym 'słoikiem' i kiedy przyjechała do Warszawy to zaczynała od kupna czajnika, szklanki, herbaty i bardzo ciężko tyrała , po 12 godzin na dobę jako kelnerka lub pomoc kuchenna albo w sklepie , w między czasie zaliczyła magisterkę , teraz być może i tego życzę zaliczy doktorat , - zdobyła prawo jazdy , kupiła auto na kredyt , lepsza praca , lepsze zarobki , już nie wynajmuje mieszkania , kupiła na kredyt własne M , ma kredyt na 30 lat , urządza się kobieta i cieszy się nowym telewizorem firmy LG 55 cali , ogląda tańce z gwiazdami i nie chce poznać , olewa każdego gołooduupca , który ma ochotę zamieszkać w jej mieszkaniu , zapracowanym mieszkaniu , jak wiadomo i to widać , kobieta postawiła facetowi bardzo wysoką poprzeczkę ale być może , to jest prawdopodobne , że popełnia BŁĄD , ponieważ za 10 lat będzie przytulać tylko kota !

Gość gość
gość dziś X Racja. 100% prawdy Pozdrawiam :) 🖐️ Xxx mnietowisi dziś X I tu też racja. 100% prawdy Pozdrawiam :) 🖐️

Gość gość
18:38 wklejasz to samo od kilku lat :D nadal nie skonczyłes tego domu mitomanie? :D

Gość gość
Ja kupiłam sobie mieszkanie z pomocą rodziców tego developera www.pbekodom.pl i jestem bardzo zadowolona. Niestety teraz dziewczyna z własnym mieszkaniem jest łatwym kąskiem dla faceta. Dla tego ja mam oczy szeroko otwarte.

Gość gość
Oj królewny. Wiadomo nie można dać się wykorzystać nygusom i pijawkom. Ale żeby tak do jednego wora tak wszystkich chłopów wsypać? Moja kuzynka też chłopa z czymś szukała i dziś ma 40 lat własne mieszkanie i samochód ale nie ma się do kogo przytulić porozmawiać. Eh samotność jest straszna pomimo własnego M.

Gość gość
Ja tam jestem samotna w swoim M i bardzo z tego zadowolona. Wolę mieć 60 m2 niż męża.

Gość gość
wiesz jak to jest? jakby kuzynkę jakis facet naprawdę zainteresował to w te pędy by go do siebie wprowadziła nie patrzac co ma w majątku. widocznie żaden nie był aż tak fascynujacy. w zwiazku z tym lepiej ze jest sama niz z byle kim , byle gacie w domu były

Gość gość
Kobiety powinny miec zakaz pracy po za domem (a nawet po za kuchnia).

Z głodu byście poumierali, jakby kobiety nie pracowały, jełosie :D

Gość gość
Kobiety powinny miec zakaz pracy po za domem (a nawet po za kuchnia). jasne , tylko byś pipko nie dał rady utrzymać matki , sióstr i zony z dziećmi i moze jeszcze kilku samotnych ciotek z tej swojej nędznej pensji (o ile masz jakaś pracę)

Gość gość
Kobiety powinny miec zakaz pracy po za domem (a nawet po za kuchnia). napisał macho, któremu mamusia opłaca internet i daje jedzenie i dach nad głową