Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żonaty, ktory na prawde odejdzie od żony a taki, który sciemnia

Polecane posty

Gość gość
Wiecie, co jest zabawne? W tym wątku nie wypowiedziała się ani jedna kochanka, wszystkie kobiety jednoznacznie potępiły seks z żonatymi, a mimo to momentalnie przyciągnął jakiegoś fałszywego żonatego zdrajcę, który żeby poczuć się lepiej musiał zwalić winę za własny brak honoru na kochanki. Szacunku to Ty tu nie uświadczysz. Jeśli ktoś może być w ogóle dziwką, to tylko Ty, a nie żadna oszukiwana kobieta.

Gość gość
Bo może częć małżeństw zawierana jest bez miłości. Lata mijają i zaczynamy się dusić wzajemnie, oddalać, powstaje luka i ktoś inny to zaczyna wypełniać. Jak ta zdrada boli.........Mam znajomą mąż ja zdradza jakieś 6 lat a ona w to nie wierzy. Ludzie o pewnych sprawach wiedzą on ma parę romansów za sobą a ona szczęśliwa mężatka. Czy to możliwe?

Gość gość
Ta wypowiedź wyżej...zgadzam się. Znalam takiego zonatego. wiem,ze mowil szczerze,że żony nigdy nie kochal i nie był w niej zakochany , nie było chemii, ani tez innej chętnej zakochanej w nim,zeby się ohajtac. Szukal na boku nie d**y ale miłości, zakochania się. Ale był na tyle odpowiedzialny,ze nie zostawi zony. Ona z dwojką dzieci...marne szanse na innego faceta. Spoleczenstwo by go wyklneło i jego nową kobiete tez. Wiec kalkulacja . Bo nie powinno się zostawiać żony skoro była decyzja o dzieciach. Nie mam zlego zdania o nim bo nigdy kochance nie zwodzil, nie mamił,ale mowil prawde. Czy on był złym człowiekiem albo ta kochanka? Ona zrozumiała,ze za pozno się spotkali. I tyle

Gość gość
Na tym to polega, trochę seksu i pa.

Gość gość
czy ty masz jakiś autyzm, 20:33? ile jeszcze lat będziesz pisać to samo? zacznij się leczyć albo cię w końcu zlokalizują na nasze zlecenie i żadne proxy ci w niczym nie pomoże, tak jak i reszcie.

Gość gość
wypieprzaj do burdeli, tam jest twoje miejsce, a nie latami nawalasz na kafeterii i robisz z siebie coraz wieksze posmiewisko

Gość gość
wypieprzaj do burdeli, tam jest twoje miejsce, a nie latami nawalasz na kafeterii i robisz z siebie coraz wieksze posmiewisko

Gość gość
psie lataj jak kot z pecherzem :D