Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

Stare panny! Jestescie starymi pannami z jednego, lub z kilku ponizszych powodow

Polecane posty

Gość gość
ja sie puszczam z bad boyami ,ale oni przynajmniej sa przystojni, nosza markowe dżinsy i ni egnija na kafeterii

Gość gość
a ty jesteś starym niewyżytym frustratem z jednego tylko powodu - zupełnie nie nadajesz się do życia w cywilizowanym społeczeństwie, można by cie jak Napoleona zesłać na Elbę, ale to i tak za wiele, powinieneś kacykiem zostać w jakims zapadłym afrykańskim buszu, tam kilkanaście czarnoskórych żon pokazałoby ci na czym życie polega

a weź skończ nikt cię nie słucha to twoje zasady i g****o to kogo interesuje a dziewice to k***wki które kuszą a nie dają i huj im w d**e tym szmaciurom:P

Gość gość
14:26 tak bede wlasnie robic

Gość gość
za duzo interpretacji.stara panna sie jest z jednego jedynego powodu:wygladu.nawet bezrobotna czy skrajnie niesmiala ale atrakcyjna znajdzie sobie, czy moze raczej ktos ja znajdzie.nie ma co szukac innych powodow bo ich nie ma

Gość gość
Ja wczoraj napisałam już komuś,cieszę się,że nadchodzi zagłada,bo zostaniesz z powierzchni ziemi zmieciony.A może po śmierci na Ciebie dziewice będą czekać...bo na pewno nie w tym życiu

Gość gość
Jeszcze jest inna opcja...przejdź na Islam,przywiąż se dynamit do siebie i wysadź się.Wtedy gwarancja,że dostaniesz swoje dziewice.A i my będziemy zadowoleni,bo nie będziesz kafeterii zaśmiecał tymi tekstami.I wszyscy będą zadowoleni.

Gość gość
Michał ciebie to matka chyba do pełnoletnosci różańcem na oślep tłukła, albo ojciec rozprawiczył co na jedno wychodzi bo psyche masz zyebaną jak mało kto ;)

Gość gość
14.34-Jestem fanką Hitlera.Więc nie dam się arabom.

tylko 5% kobiet na calym swiecie stracily dziewictwo z powodu milosci, 95% z powodu bo tak chcialam i fajnie mam a teraz jestem szmata rozplodowa i do niczego sie nie nadaje.

Gość gość ja
Ja zaliczam się do prawie wszystkich myślników, a jestem mężatką z 2 dzieciakami :p Wiec... 🖐️

Jestes mezatka z dwoma tepymi bachorami i sie do niczego nie nadajesz a do nadstawiania swojej obwislej i oblesnej raszpli szmato niemyta.

Gość gość ja
michaś, zdajesz sobie sprawę z tego, że to co napisałeś nie ma sensu? :p

Gość gość
A czyje ma przyglupie? Niczyje bo i tak wszyscy zdechna

Moje ma idioto, moim sensem zycia jest przetrwac kretynie niemyty, przyglupem se nazywaj siebie i swoj****chory niemyte razem z twoim oblesnym mezem

Gość gość
Ale się k***a dobraliście :D Michałek od dziewic i debil siedzący na bezrobociu :DxMieszanka dwóch największych p******w na kafe hehe

Gość gość
a weź mi nie mów o niedziewicach bo mam odruchy wymiotne jak sobie przypomnę jak kobieta jest obspermiona i co robiła z partnerem jak była w związku.

Nastepny idiota, debil siedzacy na bezrobociu, wiesz moim sensem zycia nie jest isc do pracy i blagac szefa o pozycje, zreszta ja sie wstydze pracowac, praca jest dla biedakow. Kretynie

Gość gość
Doctor Evil - Mężczyzna powinien pracować ale co taka cipka jak ty może o tym wiedzieć :D Gdyby nie zasiłek dla bezrobotnych tam w UK to już dawno byś po śmietnikach szperał :D