Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

Stare panny! Jestescie starymi pannami z jednego, lub z kilku ponizszych powodow

Polecane posty

Gość gość
Michał121212 - Twoją już zerżnąłem :D Na jakiś czas mi starczy :P

Nie jestem pasozytem jak ty zeby w akcie desperacji blagac o benefit a ja akurat wole mieszkac pod mostem niz isc do pracy, praca jest hanba dla czlowieka, ale ty nie jestes czlowiekiem a smieciem :).

Gość gość
Doctor Evil - Dalej okłamuj sam siebie :D Który to już projekt j****y cwelu bez życia? :DxMichał121212 - Mówię ci że twoją już dymałem i na razie mi starczy :DPowiedz tej suce że wpadnę jutro. :D

Oklamuj siebie z czym? :). Nie jestem takim debilem jak ty baranie, zeby gadac sobie nieprawde pracujesz jak miliardy innych ludzi i powiem ci do pracy nawet przedszkolak moze isc, prawdziwa inteligencja nie pracuje a jesli pracuje to sie tym nie szczyci jak ty biedny pedale.

Gość gość
Doctor Evil - Hehe :D A ty jesteś tym bogatym? :PWidziałem twoją fotę pod mostem w tej obdartej jak żul bluzie :DWiem że to tam mieszkasz tylko jak cała twoja rodzinka się tam mieści :)

Tak jestem bogaty, bo wszystko mi leci z nieba dobrze sie bawiac, bo nie jestem takim idiota jak ty zeby musiec pracowac zeby cos miec jak miliardy innego bydla.

Gość Michał121212
Ale ty nie rozumiesz hisol kmiocie MASZ ISC J***C SWOJA MATKE - to jest rozkaz i masz meska s*********o wykonac bez gadania.

Gość gość
Doctor Evil - Wszystko ci leci z nieba i przegrywasz życie na kafe tworząc coraz to więcej marnych projektów swojej osoby? :DxJednym słowem ogarnij dupę pacanie :D

Taa zdjecie pod mostem cos se uroiles schizofreniku. Prosze bardzo na focie mam plaszcz welniany paul costelloe, sprawdz se cene biedaku. 3 tygodnie musisz zapiertalac w pracy zeny se taka kupic a ja ja mam za nic :). Okulary rayban za nic :). Perfumy za nic. Ja i moj zespol mamy system audio warty 2,500 funtow, ktory gra tak ze slychac muzyke przez dwa osiedla :). Lacznie z glosniliem 6000W. Za nic. Mieszkam w amglii za nic :). Wszystko mam za nic biedaku, i kto tu jest debilem? W polsce mam zestaw perkusyjny warty okolo 5000zl za nic. Tutaj mam sprzet muzyczny za nic :). Przykaciol tez mam za nic :) http://imgur.com/w8lA4CS

Gość gość
Michał121212 - Michałku jutro też jest dzień :) Powiedz mamusi aby wpadła tak jak zwykle bo dzisiaj już nie mam na nią ochoty :)

Gość gość
A ty michał postarzały stary kawalerze co całymi dniami siedzi na babskim forum idz lecz się bo masz zwidy.

Gość dadamzzzzz
Evil czy jak ci tam obrzydliwe nie jest to co robi kobieta z facetami bo tez ma potrzeby patrz co ty zrobiles oblesny d****arzu:)

Gość gość
Doctor Evil dziś - Stanąć w przymierzalni ubrany w najlepsze ciuchy i zrobić sobie fotę też potrafię :D

Gość gość
A gdzie powód "faceci są do d**y"? :o

Gość gość
Michał121212 - Michałku :) Nie będę się powtarzał :DPowiedz mamusi że mam czas jutro a dzisiaj już nie :)

michalku:))pedalku:D:D jak bedzie ten twoj pierwszy raz z kobieta :):)w co watpie:(:( to porozmawiamy:)))) a tak nie masz glosu w sprawach kobieta+mezczyzna:)

Gość gość
Doctor Evil dziś - No dobra :D Raz na rok mogłeś sobie kupić tak jak i każdy inny polak :)xTylko że ja mam pewność że zarobiłem na to własnymi rękoma a nie tak jak ty okradający podatników :D

Gość gość
Ten matoł doctor podszywa się pod Filipa .

Przypinam za nic nigdy nie zaplacilem, nawet za twoja matke szmate nie musze placic bo jestem jej klientem eksluzywnym smieciu

Gość gość
Twój zespół gra charytatywnie?

Moj zespol akurat nie gra, james gra z innymi muzykami a perkusista ktory z nim gral w sobote i zainkasowal 300 funtow za dwa koncerty w dwoch pubach pyta mnie bym go uczyl grac, dawal mu lekcje gry na perkusji, dodam ze gosciu jest po 40 :). John jest teraz w walii, jak przyjdzie pora na zespol to przyjdzie, na razie zespol nie istnieje :) istnial ale nie istnieje :). Do czasu...