Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

Stare panny! Jestescie starymi pannami z jednego, lub z kilku ponizszych powodow

Polecane posty

Gość gość
Doctor Evil - Mimo tego strasznie c***owato wyglądasz :D

Gość gość
Doctor Evil - Hehe :) Coś ci nie wierzę w te twoje zmyślone historię i z***bane ciuchy z szafy od starego :DxSiedzisz tu całe swoje życie i to wszystko co tu wypisujesz po prostu sobie przygotowałeś aby wyglądało to tak jak byś wygrał życie :DW końcu chuj wie który to już twój projekt :)

Gość gość
A skąd masz pieniądze?

Gość gość
Hehe puste butelki po perfumach pokazal-znalezione nie kradzione bagieto!

Gość gość
Michał121212 dziś Zaczne od powodu facetow: - nie jestescie dziewicami. - faceci sa niesmiali. - nie spelniacie wymagan facetow. - trafiacie na *****czy, ktorzy wola nie dziewice, a gdy jestescie dziewicami, to chca was wpedzic z tego powodu w poczucie winy,zebyscie im szybciej d**y daly. A teraz wasze powody: - puszczacie sie z bad boyami. - olewacie spokojnych poukladanych facetow. - jestescie brzydkie. - jestescie niesmiale i aspoleczne. - jestescie nowoczesnymi feminaziolkami. - macie dziecko, lub dzieci z imprez z bad boyami. A teraz same sobie wybierzcie, co do was pasuja. Lubuję się w dziewicach. Średnio rozpracowałeś temat, pomogę ci: - jesteście z patologicznej rodziny i jak wasz chłopak się o tym dowiaduje pryska od razu i wszystkich ostrzega przed "patolką", - macie złe doświadczenia seksualne, - mężczyźni i/lub kobiety - tzw. rodzice, przyjaciele itp. o skrzywionych psychikach nakładli wam do głowy, że nie jesteście kobietami, bo macie np. brzydkie ciało albo jesteście dziwne i nie zasługujecie na mężczyznę, uwierzyłyście w to i w efekcie stałyście się bezpłciowe, a to jest nieuleczalne, - macie wymagania do sufitu lub żadne, - macie kompleksy, - interesują się wami tylko i wyłącznie żonaci, a wy jesteście za uczciwe, - interesuje się wami tylko i wyłącznie sort pt. dewiacja, a was to nie bierze, - jesteście Dewotkami, - jesteście homoseksualne, ale w miejscowości rodzinnej Bździągwach Wielkich lepiej to ukrywać... Żadna 100 procentowa stara panna nie spotyka się z badboyem, gdy to robi nie jest starą panną, ale imprezową dziunią, nawet jak ma 60 lat. Żadna 100 procentowa stara panna nie oleje spokojnego chłopaka. Spokojny chłopak ją oleje, bo szuka dziuni albo 16 - letniej dziewicy. Wesołego Halołyn! :P

Gość gość
Ale to nie jest zdjęcie doctora to jest Filip

Gość gość
gość dziś - Możliwe że wszystko co ma znalazł lub odkupił od jakiegoś angola :) Oni tam mają ponoć takie dni że wystawiają to co już nie jest im potrzebne przed dom za grosze. :D

Gość Michał121212
Mmartha to d*****.

Perfumy £40 w boots clinique happy to akurat prezent :). Mam tez perfumy armaniego mam tez dezodorant diora vichy i tanioche dove :). Mam 9 par butow gdzie najtanszy kosztuje £40 :). I ja sie dopiero zaczynam rozkrecac, w czwartek mialem urodzimy skonczylem 21 lat :). Jestem zbyt mlody i piekny by pracowac przykro mi. A bleu de chanel sa na wykonczeniu bo czyszcze nim plyty i ekran monitora a clinique sa tak tanie ze se perfumuje nimi jaja :). Nie mierzcie innych swoja miara, pieniadze to nie rzeczywistosc ja pieniadze jak mam to przepiertalam np podcierajac se pupe :). Milej pracy :)

Gość gość
Doctor Evil - Tak spoko wierzę ci :D Idź przegrywać życie na konsoli bogaczu :D

Od malego szczyla marze by nie chodzic do szkoly ani do pracy i grac w gry :). Kiedys nastepnego dnia wyspac sie dla mnie bylo jak swieto, dzisiaj mam codziennie swieto i codziennie swoje marzenie spelniam :). Pamietam jak mi sie w podstawowce dostawalo za wagary, bo wolalem grac w runescape niz marnowac swoj cenny czas na szkole :). Lepiej pozno niz wcale, prawda? :)

Gość gość
Jak nie masz pracy ani wyksztalcenia to siedzisz na cudzym utrzymaniu

Gość gość
Ty stary schizofreniku tez nie jestes najmlodszy :D w twoim wieku prawdziwy facet ma juz zone i rodzine ! :D

Nie mam pracy i wyksztalcenia bo nie chce tepaku, czy ty kvrwa nie rozumiesz ze ciebie szef utrzymuje smieciu? Gdyby nie to ze ci daje co miesiac wyplate to bys nie mial nic do powiedzenia ty debilu, a tak to ci daje jakis tepy szef kase co miesiac i sie wymadrzasz w internecie, jednoczesnie mnie wkvrwiajac ty smieciu gość dziś Ty stary schizofreniku tez nie jestes najmlodszy smiech.gif w twoim wieku prawdziwy facet ma juz zone i rodzine ! smiech.gif x Oj ta, jak spojrze na mojego ojca albo takiego innego typka, co mlodsi ode mnie a juz rvchaja, to czuje sie opozniony w rozwoju :). Ale tak to juz jest, ja niedziewic nie tykam :). A wole zeby bylo tak jak jest i pomarzyc sobie o rvchaniu wrednego malpiszona w dvpke, niz gonic jak inni, wiecie ze nigdy nie bedziecie mieli tyle pieniedzy co bill gates? A ja chociaz nie musze o czyms takim myslec, bo dla mnie pieniadz nie ma zadnej wartosci :).

I nie jestem schizofrenikiem ty smieciu, dzisiejsza cywilizacja to schizofrenia. Kazdy tylko o sobie mysli, ile juz tutaj gnojow mi wiecznie ta sama spiewka bezrobotny bez grosza a ja mam prace to jestem kims i przez was powietrze jest zanieczyszczone i rocznie ginie 28 miliardow zwierzat, ja chociaz nie przyczyniam sie do zaniezczyszczenia powietrza i niszczenia tej planety niz wy i miliardy innych ludzi stworzonych do pracy na swoj rzad :).

Swoja droga, niczym sie nie roznicie od tych co dla pieniedzy gotuja psy zywcem czy zabijaja codziennie setki tysiecy krow i swin czy innych zwierzat dla pieniedzy, niczym sie tez nie roznicie od nazistow, co gazowali zydow dla pieniedzy w obozie koncentracyjnym :). Ja chociaz nikomu zla nie czynie, a wy nie czynicie ani zla ani dobra, po prostu jestescie takim bydlem, ktore kraj musi utrzymywac :).

Gość gość
Stary kawaler