Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam satysfakcje, ze kochanek traktuje swoja zone z pogarda jak szmate :)

Polecane posty

Gość gość

Mnie traktuje, jak księżniczkę,dzwoni, pisze ciagle, kupuje prezenty, zabiera na wycieczki. A zona jest do sprzatania i prania, traktuje ja jak szmate i z pogarda. Jak mozna byc taka kura domowa.

Gość gość
Biedaczka to zaniedbana zonka w kieracie ktora pierze gacie i skarpety

Gość gość
A Ty sama siebie traktujesz jak szmatę... jak można zadowolić się chwilą uwagi i marnymi prezencikami od żonatego faceta? A czy on Cię przedstawił swojej rodzinie, swoim znajomym? Czy spędza z tobą wigilię, święta, sylwestra? Czy zabiera cię na oficjalne imprezy? Ukrywa cię jak jakiegoś szczura ... Nie stać cię na własną rodzinę, że wystarczą ci ochłapy? A żona nie musi prać gaci, jak sobie pozwala, tak ma.

Gość gość
wpis mężatki dumnej z bycia kochanką

Gość gość
Ja jestem za młoda na rodzine i ten uklad mi odpowiada, bo mam jego uwagę, podziw i do tego wspanialy seksik. Ja sie ksztalce, zdobywam wyksztalcenie, nie w glowie mi maz i dzieci. ;)

Gość gość
Karma do Ciebie powroci i kiedys to Ty bedziesz zdradzana i poniewierana. Radzilabym uwazac :)

Gość gość
Ty zawsze będziesz tą drugą.

Gość gość
Jaką uwagę? Chyba strzępy uwagi, a to tylko dlatego, że chce zamoczyć.. Jesteś dla niego taką prostytutką na wyłączność, dlatego ci płaci tymi prezentami. Co to za "wspaniały seksik" bez miłości... może ja jestem dziwna, ale nie mogłabym uprawiać seksu bez miłosci, zarówno sama nie kochając jak i gdybym wiedziała, że mój partner seksualny mnie nie kocha... bo to, że nie kocha, to chyba jasne, inaczej dawno by się rozwiodł.

Gość gość
Ale mi to nie przeszkadza. Seks jest super bo mam wspaniale orgazmy. A uwagi poswieca mi wiecej, niz zonie. Widzimy sie prawie codziennie. A czy kocha zone, to mi zwisa. Gdyby mnie tak ktos kiedys potraktowal, to by byl od razu wypad...a ta mu jeszcze pierze, prasuje, gotuje i osrany kibel myje. Smiesza mnie takie kury domowe bez ambicji. :)

Gość gość
Będę się śmiała, jak zajdziesz z nim w ciążę i będzie Cię zmuszał do aborcji i siedzenia cicho jak mysz pod miotłą. :)

najwiekszym smieciem jest tutaj kochanek, bo on nie brzydzi sie wkladac do jakiejs rozklektonaej peezdy swojego oblesnego chvja, a potem jest smieciem autorka tego tematu, ze daje dvpy kazdemu :)

Gość gość
On nie szanuje swojej żony i ciebie. A co do świąt bo niby z rodziną, żoną i dziećmi ale to dopiero patologia kochający tatuś. Wszystko takie piękne kochająca się rodzina jak z reklamy. Wspóczuje żonie i żal mi kochanki.

Gość gość
O człowieku wiele świadczy to, jak traktuje innych. Pamiętaj, że Ciebie też tak może traktować, bo jest do tego zdolny.

Gość gość
Autorko, myślisz, że złapałaś szczęście za rogi? Nic błędniejszego, on wraca do żony, a Ty tkwisz w pustym łożu. To tak jak lizanie cukierka, możesz polizać, ale całego nie masz szans zjeść. A o swoim życiu pomyślałaś? Masz kochanka, ale to tylko kochanek grający na dwa fronty kiedyś poszuka młodszego "towaru" a Ty marnujesz przy nim młode lata.Nie stać Cię na lepszego amanta niż taki nieodpowiedzialny człowiek? I czym się tak naprawdę chełpisz? Tym, że korzystasz z jego kasy? Kim w takim razie jesteś? Kto zarabia na tyłku? Sama sobie odpowiedz.

Gość gość
Ale mi na nim jako partnerze nie zależy, nie chce z nim byc na dluzsza mete. To uklad, ktory mi pasuje. Ja bym sie nie pozwolila tak traktować jak jego zona.

Gość gość
Nie zarabiam na tylku, mam prace. :) spedzamy milo czas, mamy super seks i to mi pasuje. A ze kupuje mi prezenty, to coz, odrzucac ich nie bede ;)

Gość gość
Traktuje ją źle bo tak ci mówi naiwna:D idź spać przykroto

Gość gość
Provo jakiejś kretynki

Gość gość
Nie niewiem, przy mnie do niej dzwonil nieraz i widzialam, jak sie do niej odnosi. Kopciuch siedzi w domu, a on bawi sie ze mna. Hehe

Gość gość
A ile lat ma ten gostek?

Gość gość
a mnie śmieszą k***y bez ambicji takie jak autorka

Gość gość
a w czym czujesz się lepsza???????????? że jesteś dla niego zabawką ,worem na spermę??????????????

Gość gość
a w czym czujesz się lepsza???????????? że jesteś dla niego zabawką ,worem na spermę??????????????to jak traktuje swoją żonę to świadczy o nim to jakim jest człowiekiem.raczej takiego meżusia byś nie chciała.

Gość gość
A ja uważam autorko że jest odwrotnie. W domu jest dla niej troskliwym, czułym i dobrym mężem a przy tobie udaje chojraka ,rozmawia przez telefon z żoną przy tobie i gra cwaniaka, jest dla niej oschły bo myśli,że tego oczekujesz.

Gość gość
dobrze sobie facet pomyślał w domu posprzątane,ugotowane a na boku zawsze panna chętna na zabawę .gratuluję chytrości facetowi.i jeszcze umie tak się ustawić by torba na spermę myślała że jest jedyna i najspanialsza.

Gość gość
Autorko Przecież ty też kiedyś będziesz żoną ,będziesz gotowała obiady i prała oraz sprzątała w domu ,to jest normalne. A co twoja mama nie sprząta i nie gotuje swojemu mężowi?