Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam satysfakcje, ze kochanek traktuje swoja zone z pogarda jak szmate :)

Polecane posty

Gość gość
Ale beke z was cisne tepoty umyslowe, provo lykaja jak autorka sperme hahah

Gość gość
Widze, ze nie pojmujecie tego, ze ja nie chce go nikomu odbijac. Po co mi pranie gaci ? Mi wystarcza dobry fun z nim. A to on leci na kazde moje skinienie, jak piesek. Bo ze mna ma cos, czego nie ma w domu. Gdyby ta zoneczka byla taka wspaniala, to by do innej nie szedl. ;) ale niech tam kuchta sobie pierze gacie i gotuje obiadki na zamowienie mezowi. Ja takich aspiracji nie mam.

Gość gość
Hihih

Gość gość
''Indygolala ''Trzeba się cenić w życiu usmiech.gif'' weź mnie dziewczyno nie rozśmieszaj bo parsknę boiadem na monitor ;-D...polerujesz fujarę żonatemu,poprawiasz po jego żonie i to jest to twoje ''cenienie się''? ;-) Jesteś wolna, nie chcesz dzieci? Fajnie ale przy okazji nie musisz być zwykłą szmatą, która dla zwykłego rżnięcia przyczynia się do rozwalania czyjejś rodziny...mało po ulicach chodzi wolnych facetów,myślących podobnie jak ty?..nno ale ty musisz się jeszcze dowartościować i twoje singlowanie to nic innego jak strach przed wzięciem odpowiedzialności i stworzeniem wlasnego związku,więc lepiej zadowolić substytutem i poleczyć kompleksy. Taak,pisz ,że się świetnie bawisz ;-) ale od prawdy nie uciekniesz. Nie ma podlejszej rzeczy jaką jedna kobieta może zrobić drugiej i kiedyś przyjdzie pora wyrównać rachunek. Życie jest bardzo skrupulatnym księgowym ;-)

Gość gość
*obiadem