Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wciąż ma profil na sympati a jest ze mną

Polecane posty

Gość gość

Znamy się przeszło rok, a ja odkryłam że ma profil na sympatii, szuka lepszej partii?

Gość gość
Oczywiscie! Ale musi gdzies za darmo jaja oprozniac i dlatego udaje ze z toba jest.

Gość gość
gość dziś niestety, taka prawda...:( xxx Spytaj go, czy dawno usunął tam konto, sprawdzisz przy okazji, czy jest prawdomówny, no i ogólną jego reakcję.

Gość gość
A ty czego szukalas na sympatii? Hmm...

Gość gość
Ej, ja mam taki sam problem, tyle, że na fotce przesiaduje.

Gość gość
Sama jesteś sobie winna. Na początku związku ustala się reguły czyli: usuwamy wszystkie konta randkowe, nie wchodzimy na te i inne stronki, czy wychodzimy sami na imprezy czy tylko z partnerem itd. Bez tego są potem różne niedomówienia i zaufanie już nie jest takie jak wcześniej.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy on nadal szuka, co o Tobie mysli, co czuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Nie trzeba wchodzić specjalnie na sympatię, żeby wiedzieć że partner tam wchodzi. Miałam identyczną sytuację, tylko chciałam skorzystać z jego laptopa i na pierwszym miejscu na liście adresów wyskoczyła sympatia. Oczywiście okazało się że ma konto. Jak byliśmy razem dostawał jakieś dziwne smsy od jakichś lasek. Po odkryciu że ma konto wszystko mi się ułożyło w całość. Szybko się skończył nasz związek, bo za każdym razem jak dostawał te smsy mówił że a to tylko koleżanka. Jasne "tylko" koleżanki takie rzeczy piszą do faceta wieczorami.

Gość gość
Albo usuwają konto przy tobie a za jakiś czas z powrotem wracają na dany portal randkowy i zakładają tam konto mimo że są w związku z Tobą... I tak robi większość facetów którzy mieli konta na portalach różnych.... Normalnego na takich portalach nie uraczysz prędzej czy później tam konto założy z powrotem. Lepiej poszukać kogoś w realu