Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce zmienić płeć

Polecane posty

Gość gość

Co o tym sądzicie

Gość gość
po co ci to

Gość gość
Po to ze zle sie czuje w swoim ciele, nie mam motywacji i checi do życia

Gość gość
zmien se,zamek w drzwiach a nie pleć :-D

Gość gość
ale z tym jest duzo zapi3rdalu a i tak nie masz gwarancji ze nie wyjdzie z ciebie babochlop ,chociaz z drugiej strony jak masz sie męczyc to moze warto sprobowac : ) a kim chcesz byc baba czy facetem ?

Gość gość
Facetem

Gość gość
To zmień

Gość gość
To proste, utną ci małego i nie będziesz musiał jechać do końca życia na ręcznym, więc zmieniaj.

Gość gość
Przecież to kobieta chce zmienić

autorze, a skąd wiesz, że dobrze byś się czuł jako kobieta, ja bym nie wiedziała, gdybym nią nie była. ten transseksualizm jest oparty na dywagacjach z d**y. urodziłam się kobietą, więc akceptuję kobiecość. nie wiem jak jest być mężczyzną, musiałabym się dostać do czyjegoś mózgu. co o tym sądzisz?

Gość gość
Bo osoba zdrowa nie wie jak to jest być osoba transseksualna, dlatego nie da sie tego wytłumaczyć.

Gość gość
Tym sie właśnie różnisz Ty masz ciało kobiece i mózg funkcjonuje jako kobiecy wiec nie ma problemu, a u transseksualistach mózg funkcjonuje jak u płci przeciwnej. Nie wiem jakim cudem ale tak jest.

Gość hitler stalin pot pol
poj/ebów pod mur i po problemie

Bo osoba zdrowa nie wie jak to jest być osoba transseksualna, dlatego nie da sie tego wytłumaczyć. x trzymajmy się logiki. obliczmy proporcję tabelka obecnie ktoś jest - - - - ma być trans - - -- - - płeć przeciwna niestrans ----------płeć przeciwna co łączy tych dwóch ludzi? no k***a nie wiedzą jak jest po tej drugiej stronie! mogą sobie wyobrażać, za c***a nie wiedzą. x gość dziś Tym sie właśnie różnisz Ty masz ciało kobiece i mózg funkcjonuje jako kobiecy wiec nie ma problemu, x ale skąd jesteś pewien, że moja wygoda w ciele nie bierze się stąd, że się przyzwyczaiłam? do menstruacji, której nikt nie chce mieć? x a u transseksualistach mózg funkcjonuje jak u płci przeciwnej. x skąd. wiadomo. bez. doświadczenia. x Nie wiem jakim cudem ale tak jest. x :D ja wiem jak jest - przemysł genderowy i te sprawy, oni dają odpowiedź. załóżmy, że chcę być facetem. czy jak sobie wyobrażę, jak to jest to potwierdzi to jakiś facet: "tak to jest, choć do nas"?

Gość gość
Jestem trans wiec wiem jak to jest wejdz sobie na takie forum i poczytaj skoro Cie to interesuje. Mi się nie chce o tym gadac ani myśleć o tym.

Gość gość
Zmień się w tygryska to przynajmniej Broken będzie miała kandydata na męża :D

gość dziś Jestem trans wiec wiem jak to jest wejdz sobie na takie forum i poczytaj skoro Cie to interesuje. Mi się nie chce o tym gadac ani myśleć o tym. x :D dobra, dobra. weź pieniążki od Sorosa i wycofaj szkitki x Hisol dziś Zmień się w tygryska to przynajmniej Broken będzie miała kandydata na męża smiech.gif x o, by zrobił coś pożytecznego! bo już zrobiłam listę zakupów na ślub:(

Gość gość
To z kim się w końcu żenisz? :) bo widzę że zakupy już robisz :D

Gość gość
No w sumie nie znam typa :P Pozdrów go :D

Gość gość
Tylko czy ludzie nie będą się bać takiego tygryska :DA ślub w dżungli z resztą twojej rodzinki która w każdej chwili może mnie zjeść średnio mi się widzi :D

Gość gość
Heh to lepiej aby fotograf dotarł na czas :P W sumie lepiej aby to on został zjedzony hehexCzyli nie mogę zdezerterować? :) No trudno :DxTeraz pozostaje mi zapuścić włosy i dopiąć ogon :D Tylko że ze mnie będzie bardziej puma niż tygrys :D

Teraz pozostaje mi zapuścić włosy i dopiąć ogon smiech.gif Tylko że ze mnie będzie bardziej puma niż tygrys smiech.gif x przebierańców i szpiegów zjada się najpierw

Gość gość
Idę spać :D Dobranoc :PxTak łatwo nie dam się zjeść :)