Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pracownia Kosmetyki Naturalnej Szczecin

Polecane posty

Gość gość

Witam, co sądzicie o tym miejscu? ktoś z was był? jakie wrażenia? co sądzicie o tych kosmetykach naturalnej produkcji ?

Gość gość
mam bardzo dobre doświadczenia z tą pracownią, pani która tam przyjmuje jest osobą odpowiedzialną, konkretną i po prostu profesjonalną z jej pomocą pozbyłam się przebarwień skórnych, więc moim zdaniem warto!

Gość gość
polecam zabiegi z arniki :) choć inne zabiegi też ciekawe, ale jak na razie to ten sprzyja mojemu wyglądowi najlepiej ponadto ceny są ok duży wybór naturalnych kosmetyków

Gość TeżKrysia
Byłam tam, fajne miejsce, ale od jakiegoś czasu chodzę do Krystyny Bednarz. Współpracuje ona z marką Repechage i jestem wysoce zadowolona z efektów jej działań :)

Gość gość
niestety pani Krystyny Bednarz nie jest na tyle kompetentną osobą jak Pani Zuzanna :) wiem to z własnego doświadczenia Pani Zuzanna to osoba z doświadczeniem i szerokimi umiejętnościami o wiele lepiej sprawdziły się zabiegi pani Zuzanny

Gość gość
przede wszystkim pani Zuzanna produkuje kosmetyki ekologiczne, wegańskie na najwyższej jakości surowcach, i wykorzystuje je podczas zabiegow!

Gość gość
musze szczerze powiedzieć, że nie spodziewałam się, że tak naturalne składniki, zabiegi o naturalnych właściwościach przyniosą tak duże efekty i pomogą mi złagodzić podrażnienia skórne walczyłam z podrażeniami różnymi sposobami - lekarstwami, dermokosmetykami, domowymi sposobami, ale prawdziwe ukojenie przyniosły zabiegi naturalne w tej pracowni

Gość gość
naturalne jest, że pani Zuzanna po prostu umiejętnie wprowadziła na polski rynek coś może nie nowego, bo pewnie jest też parę innych gabinetów w takiej formie, ale pani Zuzanna jest jedną z tych osób, które naprawdę kochają to co robią umiejętnie radza sobie nawet z tymi wymagającymi klienta;) Pani Zuzanna zawsze gotowa do pracy i zaangażowana w to co robi :)

Gość gość
muszę wam powiedzieć, że nie miałam okazji jeszcze korzystać z zabiegów, ale za to miałam okazję korzystać z produktów oferowanych w tym miejscu bardzo lubię produkty naturalne, dlatego chętnie kupiłam mydło naturalne, kilka peelingów i krem muszę przyznać, że jakość światowa widać, że ta pani dużo serca wkłada w swoją pracę polecam!

Gość gość
bardzo spodobało mnie się to miejsce, pani Zuzanna,to świetna kobieta, niesamowity specjalista i dobry człowiek gabinet z pewnością wyróżnia się na tle podobnych, lub tych standardowych właśnie tym, że oferuje zabiegi naturalne, kosmetyki naturalne, z których korzystam na co dzień jestem mile zaskoczona efektami jakie dają zabiegi naturalne bezpieczeństwo i pewność

Gość gość
zawsze byłam za ekologią i naturą,dlatego ten gabinet od samego początku wpadł w mój gust od czasu kiedy pojawił się na polskim rynku jestem jego stałą klientką cenię profesjonalizm i to z jaką pasją Pani Zuzanna wykonuje swoją pracę młoda, energiczna i ambitna,warto jej zaufać!

Gość gość
dokładnie, młoda, kreatywna, ciagle się rozwija i wprowadza nowości do salonu ;) mile zaskakuje swoim podejściem do klienta oraz tym jak wiele miłości wkłada w każdy zabieg można jej zaufać naturalne zabiegi kosmetyczne, to jest to!

Gość gość
jestem zaskoczona tym miejscem, może niekoniecznie dlatego, ze wszystko co tam to jest to naturalne, ale dlatego, że mogę tu zakupić oryginalne wegańskie kosmetyki, które świetnie sprawdzają się w życiu codziennym jestem panią Zuzią oczarowana, ma odpowiednie podejście do klienta i dużo pomysłów na nowe kosmetyki i zabiegi polecam!

Gość gość
a widzieliście już nowości w salonie? Pani Zuzanna napisała post na facebooku odnośnie jesiennych nowości jestem ciekawa zabiegu z winogron a wy ? na który zabieg byście się wybrały?

Gość gość
ja polecam zabieg z rozmarynu wg mnie numer jeden na trądzik i inne niedoskonałości moim zdaniem warto spróbować, szczególnie że to są zabiegi naturalne i niedrogie pozdrawiam!

Gość gość
co sądzicie o kosmetykach naturalnych oferowanych przez panią zuzie? czy takie produkty są w ogóle wydajne? opłaca się je kupować w zamian za te drogeryjne?

Gość gość
moim zdaniem są o wiele bardziej skuteczne od tych drogeryjnych, są wydajne, i naprawdę pięknie pachną polecam szczególnie mydła i peelingi ;)

Gość gość
zgadzam się;) fajnie też wyglądają na prezent :)