Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś kupuje te obrzydliwe najtańsze mielone z biedronki?

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś kupowałam bo byłam biedna. Teraz status się ciut polepszył ale wole kupić najdroższe mielone,najeść się raz a porządnie i potem kilka dni biedować niż jeść codziennie te obrzydliwe mielone za ok 4 zł z biedronki. Tam wogóle mięsa nie ma. Ciekawa jestem czy to ktoś kupuje

Gość gość
moja kuzynka to kupuje i wcale jakos strasznie biedna nie jest tylko skąpa niesamowicie, jej pożywienie to jakieś paskudne mortadele, mielonki, pasztety, pieczywo białe najtansze, jak juz sobie od swięta pozwoli na fast fooda to oczywiscie najtansze tłuste chipsy i napoje kolorowe ze słodzikami... g*******e zupy z kostek rosołowych, wszyscy z promocji przecen... nie da sie z nią iść do knajpy, do pubu, na pizze nie ma mowy,chyba ze ktos jej postawi, młoda osoba a dziaduje jak 90 letnie skąpiradło

Gość gość
czasem widuję to w koszykach patoli na grochowie. takich co to wyglądają jak klientela mops-u

Gość gość
pewnie za to ma pełne konto ale faktycznie wolę zjeść ja i moja córka trochę lepiej niż mieć pełne konto. coś za coś :(

Gość gość
Tak. Ja kupuję. Ale nie widziałam mielonego za 4zł, tylko za ok. 6...

Gość gość
przecież te mielone jest dobre, dobre w smaku kotlety z niego smażę, nie wiem o co wam chodzi

Gość gość
Ma biały kolor,czyli sam tłuszcz

Gość gość
wooooo nielubie tego miensa ich ale kupuje b0 tanie ,razporaz trafiam na przerozne fujki w postaci kosci niedomielonych chrzęsci farfocli ale udaje ze tego noe bylo i przelykam jakos moja biede tak jak czlowiek honorowy,.. jesli sie doprawqi papryka chili to nieczuc prawie ze to g0wno anie mięso

Gość gość
ludzie oszczedzaja na jedzeniu bo jest drogie nie wszyscy spia na pieniadzach

Gość gość
ja chodzę po mięso do polskiego producenta który ma wszystko świeże, wybieram mięso wołowo-wieprzowe które mieli przy mnie