Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oszołomy chcą dziewice a przecież dziewice to przeważnie nieatrakcyjne

Polecane posty

Gość gość

Grube okularnice albo inne brzydule dlatego są dziewicami. Seksowne atrakcyjne studentki za to często korzystają ze swoich wdzięków i mają sponsorów albo się prostytuują po prostu.Mentalność kobiety zależy od jej wygląd. Chcesz ładnej prawiczka? To zaakceptuj dziesiątki partnerów seksualnych albo bierz brzydule.

Gość gość
Wolę już kawalerstwo i pozostanie prawiczkiem. Zresztą, 25 letni prawik, niedługo 26 letni, ciężko ma z poznaniem dziewicy i to w miarę ładnej.

Gość Mam g0wno na twarzy31
Ja jestem dziewicą i byłam brzydka zarówno jako nastolatka jak i teraz. Że tak powiem g0wno się zmienilo.

Gość gość
przecież prawiki też są nieatrakcyjni, inaczej jakaś już dawno by go "przymusiła" do seksu. Ale nikt nie chce się pogodzić z prawdą

Gość gość
Autorko najszybciej puszczają się brzydule, albo laski, które są tylko trochę ładne :D Mam 22 lata i nadal jestem dziewicą chociaż jestem po 3 związkach. Mam duże powodzenie bo jestem bardzo atrakcyjna. Często ktoś próbuje zaprosić mnie na kawę. Parę razy chcieli zwerbować mnie do agencji modelek. Nie śpieszę się bo chcę to zrobić z właściwym facetem. Sponsoring nie jest dla mnie. Potrafię zarobić pieniądze nie dając d**y.

Gość gość
16:04 stuprocentowo masz defekt pochwy i kompleksy z tego powodu, dlatego tak dlugo sie uchowalas xD co z tego ze jestes ladna z twarzy skoro w majtach straszy pterodaktyl ?? xDDD

Gość gość
Pudło :P Uchowałam się bo chcę, żeby to było w 100% wyjątkowe. Parę razy było blisko, ale cieszę się, że potrafiłam się powstrzymać bo teraz bym tego żałowała. Na początku związku zawsze jest fajnie, ale później wychodzą różnice, których nie da się pogodzić. Lubię swoje ciało i dziwię się dziewczynom, które decydują się na bycie workiem na spermę. Mam na myśli sponsoring bo po nieudanym związku można żałować, że się nie zaczekało, ale jednak nie czujesz się jak szmata.

Gość gość
Ja wole brzydka dziewica niz super laske ale w********.

Gość gość
a ty myślisz, że te prawiki to taki miód-delicje? :D przecież to osobniki chore umysłowo, poyeby, brzydale, albo posiadacze mini fiutków. ZAWSZE występuje co najmniej jedno z powyższych, a najczęściej w zestawach złożonych :classic_cool: normalny facet nie jest prawikiem po ukończeniu 20 r.ż.. Zresztą wystarczy poczytać wypociny tych, pożal się boże, facetów z kafeterii. Od razu widać, że żaden równo pod kopułą nie ma :classic_cool:

Gość gość
Do 16:39 kompletna bzdura dziewicą tak czy innaczej będziesz do do gora 22 lat chyba że jesteś tak szkaradna że nikt na ciebie nie spojrzy a brzydka będziesz do końca życia, wolałabym być ładną a nie dziewicą .

Gość gość
16:39 to facet i nieprawiczek.wole brzydkie dziewice niz super laski niedziewice.

Gość gość
Nie wpuszcze do domu kobiety ktora miala na sobie albo w sobie sperme innego faceta.

Gość gość
Ja nie twierdzę, że mój facet musi być prawiczkiem. Jeśli będzie to świetnie, ale jeśli nie to zaakceptuję to o ile nie będzie to typ, który zalicza laski dla samego zaliczania. Z brzydalami się nie umawiam więc nie grozi mi bycie z kafe prawikiem:)

Gość gość
E tam, sporo jest dziewic, które są po prostu nieśmiałe albo wręcz boją się seksu.

Gość Euzelioszka
Ja taka jestem :o

Gość gość
A ja nie. Jak już trafię na tego właściwego to będzie się działo :P

Gość gość
ja jestem atrakcyjną dziewicą mam 33lata i się szanuje

Gość gość
Czemu tylko kobieta szanuje się lub nie, do facetów nie ma takich określeń "szanuje" się, "nie szanuje" się.

Gość Michał121212
Gowno mnie obchodzi wasza opinia. Chce piekna i mloda dziewice i koniec kropka! Nawet jestem zakochany juz w jednej 16... :)

Gość gość
Do 17:42 albo to prowo albo masz coś głową, idz do psychiatry chociaż właściwie są kobiety które lubią facetów

Gość gość
gość dziś z facetami tez jest tak :P że trzymając prawictwo dla żony szanuje się

Gość gość
Michalek pedałek nie wie że żadna dziewczyna nie zwiąże się ze starymi kawalerem bez pracy a co za tym idzie bez perspektyw na przyszłość, bo nawet jak szykuje mu się mieszkanie po rodzicach czy babci to to na dłuższą metę nie zapewni to bytu rodzinie.

Gość gość
17:58 co ty wiesz frajerze o moim stanie majatkowym... :)

Gość gość
Do 18:06 ale widze twój stan umysłowy a debile nie mają szans na sukces w życiu.

Gość gość
ja bym nie chciał używanej panny kto by chciał? obspermiona po badboyach?

Gość gość
Autorka tematu to rozjechana studnia bo na wiadro jest już za luźna i ma kompleksy :D

Gość Michał121212
18:15 dokladnie. Dla mnie ci co luja sie z taka co nie jest dziewica i obciagala, go zwykle pedaly. Bo calowac sie z taka puszczalska, to jak obciagac druta... :O