Nuta65 0 Napisano Grudzień 24, 2016 http://tkd.rzeszow.pl/wp-content/uploads/2015/12/%C5%BByczenia-2015.jpg Dla Was kochane Kruszynki i waszych bliskich . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nuta65 0 Napisano Grudzień 24, 2016 http://tkd.rzeszow.pl/wp-content/uploads/2015/12/%C5%BByczenia-2015.jpg Dla Was kochane Kruszynki i waszych bliskich . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goda 0 Napisano Grudzień 24, 2016 Nutko, to z ciebie trzeba brac przyklad optymizmu, podziwiam was, jestes taka aktywna i pozytywna, nie kazdy zdolalby tak i jeszcze bliskim pomagasz i ty zagladasz do nas popisac Ja mowie, ze teraz dla nas najlepsze i najwazniejsze zyczenie to zdrowia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nuta65 0 Napisano Grudzień 24, 2016 http://www.harmonictrading.pl/wp-content/uploads/2014/12/Weso%C5%82ych-%C5%9Bwi%C4%85t1.jpg Dla wszystkich kochanych Kruszynek i ich rodzin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nuta65 0 Napisano Grudzień 24, 2016 Nie widze moich zyczen ,czyżby juz popychanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nuta65 0 Napisano Grudzień 24, 2016 http://www.harmonictrading.pl/wp-content/uploads/2014/12/Weso%C5%82ych-%C5%9Bwi%C4%85t1.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anoolka 0 Napisano Grudzień 24, 2016 Dziewczynki, my juz po.... Gwiazdor tez byl i nawet, nawet ;)! Widac wszystkie PIEC bylysmy grzeczne :D Wesolych swiat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anoolka 0 Napisano Grudzień 24, 2016 Wesolych swiat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anoolka 0 Napisano Grudzień 24, 2016 Bogatego gwiazdora :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anoolka 0 Napisano Grudzień 24, 2016 I niech sniezek popruszy..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tojayoana 0 Napisano Grudzień 24, 2016 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anoolka 0 Napisano Grudzień 24, 2016 Mroz w uszy poszczypie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tojayoana 0 Napisano Grudzień 24, 2016 Czy wiecie , co to jest ROZWORA ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anoolka 0 Napisano Grudzień 24, 2016 I nie wiem co jeszcze pisac zeby stronke przepchac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goda 0 Napisano Grudzień 24, 2016 No juz wspolnymi silami przepchano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goda 0 Napisano Grudzień 24, 2016 No juz wspolnymi silami przepchano Co to jest rozwora? Bo na jedzenie to nie podobne?? A co ten gwiazdor przyniosl? Pewnie brzozowe rozgi i wagi, co? Wy po, a my sluchajac koledy dopiero za szykowanie ryby zabieramy sie Jak wy po , to teraz mozecie popisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tojayoana 0 Napisano Grudzień 24, 2016 Jak my PO, to tylko spać możemy, czego i Wam życzymy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania 0 Napisano Grudzień 24, 2016 Yoanka na moje to taka baba wredna Kolezanki wejdzcie na poczte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megiyork 0 Napisano Grudzień 24, 2016 Zdrowia ,sil na kazda chwile...... Pieknych spotkan ...... Nich ten czas bedzie czasem zatrzymnia w biegu........ Spokojnych i radosnych swiat kochanym Kruszynkom zyczy Megi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anoolka 0 Napisano Grudzień 24, 2016 No to jadymy... na plaze, dzis ciepelko ponad 30. Ja przyzwoicie szmatami ponakrywana i posmarowana blokada.... A turystki szykuja sie na plywanie w basenach! Oj, beda plakac ale co ja sie wtracam :P Opty moze nie tak bardzo bo mimo Waszej zimy cere ma sliczna, opalona. Ja tylko taka jakas wyblakla kangurka...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anoolka 0 Napisano Grudzień 25, 2016 Bylam na poczcie i widac ze jeszcze Goda, Megi, Sagus i inne musza NA SKRZYNECZKI zajrzec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach