Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mania

Pięćdziesięciolatki odchudzamy się nadal część 5

Polecane posty

No i sie przyznam ze juz mnie ogonek swedzi... juz mi tu ciezko usiedziec bo zaczynam sie denerwowac czy czasami nie bedzie jakis korkow czy innego trzesienia ziemi. Wedlug planu dziewczyny za niecale dwie godziny powinny ladowac :D Naczelny chyba juz sie boi co to bedzie jak mnie nie bedzie :P bo dziewczyny maja zaproszenie na jutrzejszy lunch, bylebym ja do roboty przyszla.... Powiedzialam ze wszystko bedzie zalezalo jak mocno bedziemy sie witac ;) i czy wisnowka bedzie dobra :D :D A w sumie to powinnam nie isc do roboty! Teflona dzis nie ma a chyba powinien za mna ustalic co ma za mnie (i jak) robic bo jutro i tak bedzie zakrecony dzien :O (_)> 🌻 (_)> 🌻 (_)> 🌻

Hihi juz koncowka lotu no to szczesliwego ladowania i zeby trzesienia ziemi nie bylo

Popcham troche zeby wedrowniczkom ulatwic zlozenie relacji z podrozy

Anoola znaczy teflon albo glupi zupelnie bo mysli ze da rade sam albo mysli ze bedziesz czesciej w robocie

Anoola niewlasciwa postawa bo stawiasz jedzonko i ma byc zjedzone i pochwalone i zadnego marudzenia .

No juz chyba kreca sie nad lotniskiem hehe widze juz moja blizniaczka jak ocz slepi

Gość gość
Ufff. No to można odsapnąć ;);) Zadomowiajcie się i cieszcie się sobą.To ja saguś z koma. ;)

Cieszę sie ,doleciały szcześliwie :D :-D Ja też mam wyniki z przeswietlenia pluc zadawalajace . J .pierwsze naswietlanie rozpocznie o godz.20tej . Wszystko dobrze układa się . Miłego popołudnia ❤️ 😍

Dziewczyny super wypoczynku Wam wszytkim życzę.. Nutko to bardzo dobra wiadomość..

Już się obudziłam, tylko leżę spokojnie, bo w domu cicho, tylko za oknem jakieś ptaszory dzioby drą. Choinka jest made in Mania :D nie ma co opwiadać, tylko foty wlepić, bo wrażenia nie da się opisac :D Anoolka super tu się urządziła :D Tylko wagę ma zepsutą :O

Gość Opty
Nie mogę spać... Poszłabym do łazienki -ale nie chce towarzystwa pobudzić. Poza tym nie wiem czy trafię do odpowiednich drzwi. Niby wczoraj wszystko nam Anulka pokazała - ale czy taki skołowany leb da radę tyle ogarnąć? Siedzę teraz w wyrku i słucham jak ptaki za oknem się drą. Podróż minęła lepiej niż w swoich czarnych scenariuszach przewidywałam. Nie wiem jakie plany na dzisiaj - ale na pewno będzie super. Wam też miłego dnia... nie, wieczoru chyba.

Osobne sypialnie mamy, to i osobno klikamy , Opty już na moment była, mam nie pisać, że u mnie w łóżku :P

No klikac dziewczynki klikac bo my tu z ciekawosci podskakujemy

No to jak one to ja tyzzzz Po prostu daje znac ze jeszcze mnie nie zamordowaly :P Oby dwie mnie obudzily a Opty sie bala ze my ja bedziemy budzic... No coz - do gory nogami !

Waga musi być..ma rację Mania po wagę do sklepu!!! Ważenie a początku i na koniec...:-)

No ale problem :o WAGA ehhh :o:o:o , żebym ja tylko takie problemy miała .......Rozkręcajcie się jakoś i jakąś relację zdajcie fotkową - choćby z choinki made in Mania :-P o Jestem zaorana na maxa:( Siostra leży , a ja już nie ogarniam :( o Dobre wieści ;) Nutko❤️ oby już tylko było dobrze !!!!!!!! Na pewno będzie ! o Pozdrawiam , idę w bety poczytam poprzednią stronę jak dychnę .

Dopadłam Turystki na skype ale zapracowane okrutnie bo Opty juz bidna za czyszczenie rabatek sie wzieła a Yoanka polowanie na papugi robiła i to wszytko o 7 ej rano kiedy normalnie człek powinien brzuchem do gory lezec :D Ale dowiedziałam sie ze posciel nie miała jednego zgniecenia :D rowniótka niesamowicie :D Ale Anoola zamiast karmic gosci to im droge do lodowki pokazała :D a w lodowce połowa połek to piwko i inne napoje wyskokowe :D wszytko juz wiem :D Nutka jak sie układa to tylko sie cieszyc :D Sagus a ktos CI kaze to robic , zmniejsz plany i tez bedzie dobrze przecie was kilka sztuk to co tam szalec . , ja juz tak okroiłam i jadłospis i roboty domowe ze w łasciwie spoko , A ja dzis na gimnastyce ledwie sie ruszałam , cos mi gnaty odmawiają posłuszenstwa , sks wredny . Rodzinie dzis zrobilam podstrzyzyny wiec na swieta beda przyzwoicie wygladac :D A do teraz siedziałam i zdobiłam butelki bo musze zlac troche nalewek a uparłam sie zeby zlewac do kolorowych butelek :D

Wiedzmo, Maniu 😘 😘 papudrok cos kolo drzwi polozyl... choinka juz zakonczona 😘😘 Na wycieczce wszystkie sie spieklysmy, ja najpardziej, jak rak wygladam. Ja jutro do pracy to domatorki moga fotki pokazac. (_)? 🌻(_)? 🌻 (_)? 🌻

No papudroka w leb ze tak pozno ale i Was w leb ze sprawozdan brak

Spalona przez sloneczko klikam przed snem pare slow, reszta towarzystwa jest bardziej "niezywa" ode mnie i bardziej spieczona i poszkodowana. Bylysmy na wielkich szumach i rozbryzgujacych sie falach, ale o nazwe miejscowosci prosze mnie nie pytac. Bylo bardzo ladnie, chociaz ciepelko bylo duuuze. Wiatr robil jednak swoje i oddychac bylo czym. Zdjec troche jest zrobionych, ale mysle, ze pokazemy je po powrocie. Teraz szkoda czasu na segregowanie. Pisze z tabletu Anulki, klawiatura bez polskich liter, wiec jak sa byki _ to sory. Anulka jutro rano wstaje do pracy, a poza tym jestesmy padniere, wiec idziemy lulu. Do poklikania !

O losie :o myślałam , że oczy nacieszę bryzgającą morską, lazurową wodą - ALE - czasu szkoda na segregację .....nawet na wklejenie Anoolkowej🌼 choinki ???? o :(:(:(:(:(:(:( o nie mam czasu wpadłam bank ograbić i spadam. Maniu🌼 a jak myślisz - dlaczego JA to wszystko robić muszę ? A KTO ? Siostra leży plackiem - był lekarz i są początki zapalenia płuc . Mama o ile wiesz trochę jeszcze chodzi tylko po domu .Dzieci nie przyjechały i nie przyjadą - żadnej z nas....i co - mam usiąść do wigilii bez karpia...(no ja jeszcze mogę ) ale Mama ??? Mąż (tyra dziś od świtu z towarem ) . No ktoś musi :o Ja dla siebie nie szykuje NIC - bo nie mam kiedy :( Ale nie narzekam - tylko czasu brak dosłownie !!!!!!! o Myślałam, że choć na chwilę, chociaż TU odreaguję - a tu nos do ula :( o

No i zeby mundre kobity nie ochroniły sie przed słoncem wwrr i teraz beda piskac .Optus no choc jedna dobra dusza kilka słow naklikała :D znaczy jednak tam inna pogoda ze nawet w upale dało sie oddychac .to jak Anoola pojedzie do roboty to poklikajcie konkretniej i fotki powstawiac prosze :D Anoola a ja jak popatrzyłam na fotke jak Ty w koszulinie kawa pijesz i paluchem ganiasz Opty to se dzis zakupiłam tez taka koszulina bo stwierdziłam ze te moje to zdecydowanie za krotkie mam a teraz mozna i na takiego hipcia jak ja zakupić bo kiedys to jeno takie opiete bywały a ja juz opietych ciuchow nie trawie , znaczy Mikołaj mi pod choinke przyniesie :D Sagus no bez przesady na cztery osoby to ilez tej roboty to juz nawet i ten karp to pikus absolutny , To ja juz nie wiem co Ty robisz ze czasu nie masz ??? Ja se dzis zakupiłam golonke i bedzie na sztywno w galarecie :D zrobilam dzis tez sledzie Matuli bo je od lat robie .No a w miedzyczasie ozdobiłam iles butelek na nalewki i chyba kilka koronkowych bombek dorobie bo jakos mi dziwnie poznikały z chaty :D a miałam juz nie robic :D

No…. ponad 70 maili juz opanowane. Teflonowi morda sie rozesmiala jak mnie dzis zobaczyl ale ja usmiechnieta nie bylam. Rozpanoszyl sie na moim biurku… pewnie, bo moje lepiej ustawione, od razu widac kto tu szef! :P:P Zaraz wszystko wywalilam na zapasowe biurko bo tam jego miejsce 😡 Marinku 😘 bombeczki sliczne, akurat na zakonczenie choinki ale wiesz musze tez pochwalic flaszeczki od naleweczki. Naleweczka jeszcze nie smakowana ;) ale flaszeczki sliczne. Beda juz nawet puste staly sobie w barku :D A naleweczka nie smakowana bo przeciez ja za kierowce robie i jakbym zlapala cuga to moze juz by nic nie zobaczyly :D Chociaz slonce juz nas tak strzaskalo ze moze lepiej ze ja dzis w pracy a one na patio ;) Optusie paluszki swedza, co chwascior to Optysia juz sie znaca :P Sunki towarzystwo zaakceptowaly i to najwazniejsze :D Suzi juz spala z Yoanka wiec ja nie mialam innego wyjscia tylko wziasc Ajske do swojej sypialni :P i wiesz jak z tego powodu bylo mi przykro. Ciesze sie ze turystki szybciutko przestawily sie na kangurski czas i grzecznie, wczesnie chodzimy spac i ze skowronkami wstajemy :P Wczoraj to bylam strasznie mile zaskoczona z naszego wczesnego wyjazdu z domu. Przynajmiej mozna sie bardziej na sloncu spalic :P A jeszcze musze napisac ze w Yoankowej rozpisce bylo ze laduja o 17:50 Gnalam na lotnisko, po drodze straszne korki, ja sie denerwowalam a one wyladowaly o 18:40 bo o czasie PO PRZESTAWIENIU CZASU 😡 I nerwacja byla niepotrzebna:P A Yoance nie wierz, waga dobra, to Yoanka popsuta :P Przeciez ta koszulina byla krotka..,. prawie COS widac :P A ja nie wiem co mi Mikolaj pod choinka zostawil ale widzialam ze tam jest troche paczuszek….niekoniecznie dla mnie :O Nutka 🌻 fajnie ze zadawalajaco wypadlas na zdjeciach ;) rentgenowskich i ze sprawa J juz na dobrej drodze. . Boncia 🌻 na zepsutej ;) wadze tez widac ile sie PRZYTYLO! Opty :P zapomnialas dodac ze realna temperature to bylo 37 stopni juz kolo 17-tej. Dzis rano jak jechalam do pracy bylo 24 a rano mowilas ze na dworze ZIMNO! Sagus, nie piskaj…. Moze dzis cos wkleje bo mnie w domu jakies 10 godzin nie bedzie to przeciez moga sie poswiecic :P Poza tym Ty ostatnio tez nie masz czasu to i pewnie na ogladanie by go braklo :O:O Nooo u nas bedzie bez karpia :P Ale Optusia o sledzie sie upomniala to beda sledzie :P 🖐️

A Ty Anoolka musiałaś do pracy jechać ?? A przecież masz mieć urlop!! Tylko mnie nie opierdzielaj jak wcześniej o tym pisasłaś bo ja chora byłam i w majakach mogło mi się poprzestawiać. Dziewczyny uważajcie na słońce zakładajcie kapelusze dla dam bo inaczej będziecie wyglądały jak tamtejsze aborygenki!:-) No bez karpia na Wigilię to nie Wigilia!! Nie macie Anooka u Was karpików czy żadna z Was nie lubi?? Optusiu wstawiaj zdjęcia jak lecą bo cudnie tam jest i dla nas egzotycznie...yoanka też swoje niech wstawia...No i ciekawa jestem choineczki z polskimi Maniusiowymi ozdóbkami... Cieszcie sie pobytem Uśmiech dla każdej zostawiam:-) :-) :-) $ i dolarową kawusie

Boncia 🌻 ja mialam miec urlop ale wyplatowe rzeczy zgodzilam sie zrobic... mialam byc wczoraj w robocie ale sie zamienilo na dzisiaj... mialam byc 3 stycznia ale za dzisiejsze nie bede musiala isc wiec zamiana calkiem przyzwoita :P Chyba ze cos sie zmieni... Co Ty im mowisz o kapeluszach jak ja prawie tubylec i jestem NAJBARDZIEJ zjarana! Bozia chyba mi resztki rozumu odebrala :O:O:O Karp... w Polsce na swieta jest zima. Zabijany w zime karp nie smierdzi mulem. Tu jest lato wiec karp musi sobie dalej plywac bo nikt go jesc nie bedzie. Jestem calkowicie zmarnowana! Zwiewam do domu zanim znowu sie okaze ze cos pilnego tylko JA moge zrobic 😡 Turystki, przygotowac mi goraca kapiel w wannie! Z aromatami! No! JO!