Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocham piękno

TAK WYGLĄDA IDEALNE CIAŁO KOBIETY

Polecane posty

Gość gość
Pozdrawiam Pasztety z kafeterii aż kipią z zazdrości

Gość gość
9.17 wiesz ja nie lubie kobiet bo sa nielogiczne czepliwe i upierdliwe ,domyśl się dlaczego dbam o dodatek

Gość gość
ale co do środków lubie naturalność ,więc mało we mnie sztuczności i nie powiem za dużo o SRODKACH ,np nie tapetuję twarzy na co dzień bo nie muszę :-)

Gość gość
poza tym wy nie wiecie że codzienna tapeta utrudnia oddychanie i skóra szybciej się starzeje

Gość gość
dziś srodkami moga tez byc odpowiednie ubrania ukrywajace mankamenty zapuszczonego ciala

Gość prawictwo pospolite 152
idealne dla steryda , koksiarza dla mnie to tak 7/10, więcej niestety dac nie mogę

Gość gość
to zakrywaj jak musisz ,nie wiem jaki masz problem kobieto

Gość gość
Podobają mi się jej uda, jeszcze trochę i będę takie mieć.

Gość prawictwo pospolite 152
Chodzi o to , że dziewczyna którą ja wkleiłem podoba się wszystkim bez wyjątku , a z ta z twojego linku ma fanów tylko wsród kolesi biorących sterydy albo pilkarzy lecących na sztuczny biust Ode mnie jest bardziej uniwersalna A jesli podobasz się kazdej grupie społecznej to dopiero wtedy mozed otrzymać 10/10

Gość gość
piękna

Gość fubi891
Jest bardzo Piękna! Mimo iż jej zazdroszczę takiej figury to dążę do swojej idealnej wagi. DIETA+ ĆWICZENIA + SUPLEMENT AFRICAN MANGO http://szczupla-kobieta.pl = SPADEK KILOGRAMÓW

Gość Czarny Księżyc
Do ideału sporo brakuje:P.Widziałem o niebo ładniejszą na wiosnę i pod koniec tego lata:P.

Gość gość
Uda ma tragiczne i za chude

Gość gość
Faceci się zachwycają, a kobiety krytykują... wiadomo dlaczego ;) A lekko wystające żebra u kobiet są akurat fajne. Poza tym trudno aby szczupła kobieta z ładnie zaznaczoną talią nie miała widocznych żeber- skoro mało tłuszczu jej się odkłada w tym miejscu to i żebra stają się widoczne, logiczne. Choć budowa kości też ma tu wpływ, część osób ma asymetrię od urodzenia i np. ma jedno żebro o wiele bardziej wystające od drugiego.

Gość Czarny Księżyc
"Faceci się zachwycają, a kobiety krytykują... wiadomo dlaczego oczko.gif " Co za brednie:P.Spotkałem nawet ładniejszą mężatkę w warszawie na początku października:P.