Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Same jesteście sobie winne, że traktuja was tak mężowie

Polecane posty

Gość gość
ja mam faze czy ty? Macie problem z mezem, nie wiedzialyscie, ze jest zły, ale juz wiecie , ze jest zły wiec idzicie na terapie od malzenstw, moze cos pomoze, ze wzgledu na dzieci, zeby byl ten ojciec, ale jesli nie poskutkuje to logiczne, ze rozwod i krotki kaszel. Co w tym jest obrazliwego ? Tak postepuja dorosli ludzie, nie zatruwajcie innych swoimi problemami, ze maz zły. Nie chce o tym wiedziec, nie moj biznes. wali mnie to.

Gość gość
A ty sama jesteś sobie winna ze jesteś sama i zazdrośc***iszesz takie głupoty. laski co piszą tutaj o problemach zaczną się z ciebie śmiać jak zostaniesz stara panną nie mająca nikogo :) mężowie się zmieniają . zawsze lepiej wrócić do starej żony niż tepej kochanicy

Gość gość
w czym ja wam zawinilam, ze musze tu czytac te wypociny o problemach ze zdradzajacymi mezami czy innimi przypadkami do terapii, co ja jestem temu winna? nie chce o tym czytac, omijam te tematy, ale nie da sie, bo co drugi taki jest , a ja wchodze porozmawiac o uczuciach, nie o zdradach, ktore sa zaprzeczeniem uczuc i chce czytac o prawdziwej milosci, nawet wiersze, o tym co pozytywne, nie o tych smiesznych bredniach, ze maz zły, bo to wasz problem, ja takich nie mam i nie chce o tym wiedziec, to nie moja sprawa te brudy domowe. Teraz jasniej?

Gość gość
powiem ci tak szczerze, ze nie dziwie sie wcale, ze zle cie traktuje, bo jak codziennie bombardujesz go takimi bredniami jak mnie dzisiaj to sama na jego miejscu latalabym do kochanki zeby odreagowac i zemscic sie na tobie za to ze zatruwasz. Sama na to pracujesz.

Gość gość
12.00Katarzyna skonczyłas już?Rafał cie nie chce i nigdy z tobą nie bedzie zroizum to bi takich jak ty kochanek ma na peczki codzien to inną,zwłaszcza swoją kuzynkę ktora innej d**y nigdy do niego nie dopusci i każdą zrówna z błotem.Masz meza to nim sie zajmuj. 12 09A ty psie skorpionie ni e biadol i nie wyzywaj sie na mezatce za to ze cie nie wybrała .Skoro nie wybrała to widocznie wie dlaczegi!Twoj jad na kafe jest smieszny .Pilnuj zony a nie oglądaj sie za inną ktira cie nue chce i nigdy z tobą nie bedzie !Pora to zrozumueć.! Dodam jeszcze że przebieranie w facetach i testowanie ich ti zwykłe puszczalstwo.2lata to wystarczajacy okres do tego by sie poznac.Istnueje szereg innych okolicznosci w ktorycg ludzie sie zmieniają o 180 stopni.

Gość gość
Na miejscu takiego utruwanego meza latalabym tak, zebys o tym wiedziala, żebys miala rozszarpane nerwy codziennie i jeszcze bym mowila, ze nic nie bylo, po czym znowu bym pobiegla i specjalnie z premedytacja cie utruwala tak jak ty utruwasz swoja beznadziejna gadka, wiec nie dziw sie ze masz jak masz. Co dajesz to dostajesz.

Gość gość
Ps.skorpion-pies-autorka,leki wez.!ty kaska to samo a ty Magda jesteś dziwna .

Gość gość
Pies,skinczyłes już ?to teraz biegem do zony i dzieci i leki wez!

Gość gość
Nie bede tego nawet komentowac, bo widze, ze ktos juz odlecial w fantazjach. Powiem tylko tyle - jak masz zdradzajacego meza znaczy, że dajesz sie tak traktowac, bo robisz w kolko coś zle , utruwasz go i biegnie odreagowac i zatruwa inna osobe, bo ty go trujesz codziennie durna gadka, bzdurami i ma cie juz dosyc, wiec idzie do innej, bo sluchac sie tego nie da i musi miec odskocznie od tych dyrdymałow. Im wiecej bedziesz gadac bez sensu tym czesciej bedzie latal do kochanki, bo nie da sie pod wspolnym dachem byc z osoba, ktora bredzi. Zmien sie, moze maz tez sie zmieni. Powodzenia.

Gość gość
bardzo dobrze robi, ze cie zdradza, moze pora na twoje opamietanie? zeby przynac sie do winy, tak, to moja wina, bo w moim domu zle sie dzieje, jestem zła zona i maz jest zły. Naprawmy to albo rozejdzmy się.

Gość gość
Pies,skinczyłes już ?to teraz biegem do zony i dzieci i leki wez!A ty gawlaska tez juz skonczyłaś czy jeszcze nie?tu cie informuje ze rafał własnie wrocił od kochanki i nie ma cżasu czytac tych pierdoł.On cie nie chce!Pora ti zrozumieć .

Gość gość
O wściekłe kafeqrwy się zleciały :D

Gość gość
do autorki-czy ktoś na tym forum prosił cię abyś przedstawiła swój punkt widzenia? czy tak sama od siebie, sfrustrowana żoneczka opisujesz i wlewasz gorzkie żale......weź się do roboty, bo zaraz mężule przyjdzie głodny.....

Gość gość
13 .29 jakiej winy??p****ało cie??he he chciałbys psie pijacki zapchlony!Niedoczekanie twoje bo ja jestem idealną zoną i jak ślubował to przysiega obowiazuje obie strony! Jestem idealna i nigdy mi. nie emowisz ze jest inaczej!!!A teraz zamknijcie ten kretynski temat i oboje do garów!

Gość gość
gość dziś ja mam faze czy ty? Macie problem z mezem, nie wiedzialyscie, ze jest zły, ale juz wiecie , ze jest zły wiec idzicie na terapie od malzenstw, moze cos pomoze, ze wzgledu na dzieci, zeby byl ten ojciec, ale jesli nie poskutkuje to logiczne, ze rozwod i krotki kaszel. Co w tym jest obrazliwego ? Tak postepuja dorosli ludzie, nie zatruwajcie innych swoimi problemami, ze maz zły. Nie chce o tym wiedziec, nie moj biznes. wali mnie to. xxx No chyba jednak masz tą faze, bo jakbyś nie miała i tak jak piszesz waliłoby cię to, to nie założyłabyś tego tematu, i nie wmawiałabyś wszystkim wkoło, ze mają złych mężów, z którymi muszą się rozwieść.

Gość gość
13.30 sama jesteś k***a!Do piet mi nie dorastasz pod wzgledem wiernosci.i życiu w wierze i czystosci cielesnej!

Gość gość
a ciebie ktos prosił, żebyś wstawiala swoj sfrustrowany komentarz? Mąż zły? Może pora zaczać zmieniać świat od siebie, a nie czepiać się ludzi, że są żli. Jeśli dzieje się zle to wina jest po obydwu stronach. Czy aby na pewno wszystko robię dobrze? A może jestem sztuczna, a może go utruwam, a może chce tylko pieniędzy, a może jestem leniwa, a może mu nie dogadzam, a może sama nadaje do terapii i nie widzę tego, bo wolę zwalić wine na kogoś innego? Może to ze mna jest coś nie tak, że mąż jest zły? Może pora na refleksje nad sobą, zamiast wylewać zale na kogoś innego. I podkreslam sama sobie takiego wybrałas, przymusu nie było, wiec jak masz tak na wlasne zyczenie to do kogo masz pretensje? Dalsza dyskusja jest zbedna, bo jak ktos jest inteligentny to wnioski nasuwaja sie same i wie co robić, zamiast jojczyć na kafe bez sensu.

Gość gość
13.38.Dokładnie!!!!

Gość gość
he he i jeszcze sie dziwisz, ze lata do innej? Smiechu warte. Czy ja namawiam cie do rozwodu? Masz 500 razy napisane to samo dla lepszego zrozumienia - terapia malzenska albo rozwod jesli nie dziala, tak postepuja zdrowi na umysle ludzie. A ty mi wpierasz, ze namawiam cie do rozwodu? :D Mi to lata czy ty sie z nim utruwasz, czy on cie zle traktuje, mozesz siedziec z nim do konca zycia i sie szarpac, to twoj problem dziewczyno, mnie to zwisa i powiewa, ale nie chce czytac tych bredni w kazdym temacie, bo wchodze tu dla rozrywki, a nie zeby mi ktos obrzydzał mezów. Wisi mi to jak jest u ciebie w domu. Jesli bede miala problem z mezem to z nim wyjasnie sam na sam, nie bede prac brudow w sieci. Kumasz?

Gość gość
13.38 ma racje a ty skorpionico zajmij sie swoim zyciem,a nie cudzym nie interesuj sie i nie licz na czyjs rozwod,bo rozwodu nie bedzie!!Proste jak budowa cepa.Kogo niby miała wybrac ciebie?a z jakiej niby racji?Kto by chciał pijaka zboczenca i damskiego boksera?Lezec psie!

Gość gość
Temat jest zalozony po to, bo denerwuje mnie, że ktoś siedzi na kafe i codziennie wstawia temat, ze maz zdradza. A co mnie to obchodzi, ze maz zdradza ciebie? Co ja mam do tego i jaki mam w tym interes by ci doradzac? Idz sie wypchaj z tym swoim problemem. Jesli c***asuje ze cie zdradza to siedz z nim dalej i milcz. Nie mow o tym na kafe. Ja nie chce o tym wiedziec, bo nie dotyczy mnie ten problem, to wasz biznes co robicie ze soba w domu. Te brudy nie interesuja mnie wcale.

Gość gość
13.48 jakbyś nie liczył na rozwod to bys nie pisał takich bredni i sie nie interesował.Wystarczy xobaczyc jak sie koło lesniczowki krecicie jak mendy Na co lićzysz?Niedoczekanie twoje!

Gość gość
13.52wez sie puknij w ten głupi łeb tu jest setki a nawet tysiace ludzi!Codziennie inna może zalozyc taki temat.

Gość gość
Masz wielki problem ale ze sobą autorze tematu. Na co liczysz ? Wiem liczysz, że ktoś posłucha Twoich durnych refleksji na temat niedobranych par małżeńskich i kobiety zmienią swoją postawę w/g zakłamanych mężów. Staną się słabe, ciche i uległe jako praczki, sprzątaczki i kucharki a pan władca będzie żądał by mu jeszcze donosiła kapcie bo schylać się nie może. Te czasy bezpowrotnie minęły teraz nie ma głupich kobiet są wyzwolone i żaden pies nie będzie na nich szczekał. Bravo kobiety tępić zboczeńców, pijaków, kłamczuchów, niewiernych psów. Uprzykrzać im życie swoimi gadkami tak długo, aż zbrzydnie im ten świat, który dla siebie samych stworzyli.

Gość gość
16.21Dziekuję za zrozumienie.Nigdy nie dam mu tej satysfakcji z proby rozwalania mojego zwiazku albo z proby upokorzenia mnie!Niech patrzy swojej d**y do mojej dostępu nigdy nie dostanie ani do naszej rodziny!

Gość gość
13.52a ktos cie o cos prosił?jakie doradzanie /nie rozwalaj mnie!Nie interesuje mnie niczyje zdanie na ten temat a już twoje najmniej!

Gość gość
Mi to lata czy ty sie z nim utruwasz, czy on cie zle traktuje, mozesz siedziec z nim do konca zycia i sie szarpac, to twoj problem dziewczyno, mnie to zwisa i powiewa, ale nie chce czytac tych bredni w kazdym temacie, bo wchodze tu dla rozrywki, a nie zeby mi ktos obrzydzał mezów. xxx A mi lata i powiewa to, czy tobie coś tam lata i powiewa, czy zwisa i powiewa. Szarpiesz to się ty od dawna jak widzę zakładając coraz to głupszy temat. Ja jestem szczęśliwa, mam fajnego męża, więc rozwodzić się nie mam zamiaru i wyobraź sobie, ze nie obrzydzi mi męża nawet tysiąc przez ciebie założonych zidiociałych tematów.

Gość gość
A mi to lata i powiewa psie ze wszedzie mnie widzisz.masz omamy shizofrenie i chorobe dwubieguniwą.Mam to gdzues ze sie mną interesujesz i sledzisz na fb.Mam to gdzieś ze liczysz na moj rozwod..i układy z moim ojcem.Niedocze kanie twje psie!Ja nie rzucam pereł przed wieprze!Jesli kiedykolwiek bede muała drugiego meza to tylko takiego ktory jest mnie warty!

Gość gość
A mi to lata i powiewa psie ze wszedzie mnie widzisz.masz omamy shizofrenie i chorobe dwubiegunową.Mam to gdzies ze sie mną interesujesz i sledzisz na fb.Mam to gdzieś ze liczysz na moj rozwod..i układy z moim ojcem.Niedocze kanie twoje psie!Ja nie rzucam pereł przed wieprze!Jesli kiedykolwiek bede miała drugiego meza to tylko takiego ktory jest mnie warty!Zrozumiano?

Gość gość
wpis powyzej jest az za mocny :D:D