Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent na mikolaja

Polecane posty

Gość gość

Wypada dać dziecku na Mikołaja szczoteczkę elektryczna, corka ma 4 lata?

Gość gość
Jasne, że tak

Gość gość
Pewnie ze tak, mój dostał kiedyś właśnie w takim wieku z jakiejś okazji taką ze spidermanem i był baaardzo szczęśliwy :) Jak dziecko nie jest rozpuszczone mega drogimi prezentami i zabawkami to na pewno się ucieszy. Jeśli oczywiście nie boi się takich wibracji w buzi cy w ogóle nie jest wrogiem mycia ząbków.

Gość gość
to zależy , jeśli dziecko bardzo pragnie tej szczoteczki i onią prosi to tak , ale jeśli nie , to powinno dostać wymarzoną zabawke , praktyczne prezenty z reguły są nie trafione

Gość gość
Dzięki dziewczyny :) corka chce taka i nie jest rozpieszczona, kupie na Mikołaja ;)

Gość gość
A mozę jakas fajna koszulka? Myślę że ubraie zawsze sie przyda Ja na przykład zawsze swojemu mężowi kupuje ubrania, w zalezności od tego co potrzebuje, osatnio zamówiłąm mojemu mężowihttp://thehiveclothing.eu/pl/19-koszulki , ona jest taka bardzo na czasie i bardzo mi wpadła w mój gust i jemu mam nadzieje też się spodoba!

Gość gość
J abardzie poszukiwałam preznetu dl amojego meża, i myslalam o czyms praktyczbym, ale też nie chciałam wydawac majątku cąłego na preznet. Myślę, że gadżety/ kosemtyki do auta super są Najlepiej wybrac sprsród tych: total-care.pl/cat-pl-1-AUTO-CARE-br-chemia-motoryzacyjna.html