Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam już dość bycia wyłącznie ładną dziewczyną

Polecane posty

Gość gość
pewnie jesteś paskudna a tak mówisz że jesteś ładna hahaha kto w to uwierzy

Gość gość
Jak ktoś tu słusznie zauważył gdyby nie Twoja uroda, to żaden facet by nie zagadał (no może poza stosunkami służbowymi czy w innych oficjalnych relacjach typu: sprzedawca-klientka). Dlatego pomyśl jakby wyglądały Twoje realacje z facetami, gdybyś dla żadnego nie była atrakcyjna fizycznie, nawet gdybyś miała IQ oscylujące wokół 150, szereg osiągnięć naukowych i Bóg wie jeszcze jakie zdolności.

Gość gość
Non stop to robię. Problem w tym, że nigdy nie jestem z siebie zadowolona ze swoich wysiłków. Zawsze wydaje mi się, że nie mam żadnego talentu, nic znaczącego nie osiągnęłam itp. Wiem, mam poważny problem ze sobą...

Gość gość
gośćpiekna dziś Daruj sobie te inwektywy. Myślisz, że jakbyś była nieatrakcyjna, to by z Tobą został? Też mi teoria. Jakbyś była gruba i brzydka zaraz okazałoby się, że nie ma czasu na internetowe znajomości. A gdyby Twój wybranek okazał się łysiejącym mężczyzną z dużą nadwagą, długotrwale bezrobotny bez nadziei na jakąkolwiek pracę, to pewnie byś z nim została , bo dla Ciebie wygląd się nie liczy :D Nie rozśmieszaj mnie.

Gość gośćpiekna
kiedyś zakochałam się w brzydalu :-) miał niesamowitą osobowość,był brzydki a strasznie podniecał,a co mogę powiedzieć ad wyglądu,hmm jeśli jakaś jest brzydka i emanuje czymś jadowitym to chyba taka karma

Gość gośćpiekna
widocznie na ładny wygląd trzeba sobie zasłużyć dobrymi uczynkami z poprzednich wcieleń :-) czy bym zostawiła brzydkiego? nieee po prostu nie,jak kocham to kocham,to tylko ciało

Gość gość
gośćpiekna dziś Jaką miał pozycję i status społeczny? I co masz na myśli mówiąc brzydal?

Gość gość
No jasne, dziwnym trafem dla większości facetów każda brzydula emanuje czymś jadowitym. :D Ach, kocham te teorie uskuteczniane na kafe.

Gość gośćpiekna
pozycja i status,niewolnicy,i co z tego ,rezygnowałam z bogatych i przystojnych bo pociąga mnie coś innego,nie powiem wam co bo macie za małe makówki żeby to ogarnąc

Gość gośćpiekna
wcale nie twierdzę że brzydkie to to czy tamto,większość bab emanuje czymś jadowitym,uwielbiam delikatne dobre i kobiece :-)

Gość gość
brzydale są odrażające

Gość gość
gośćpiekna dziś Zrozum laleczko, że dla facetów na pierwszym miejscu jest zawsze wygląd. Oni będą ci wciskać że nie, że to Twoje wnętrze, ale to nie prawda. Facetowi nawet nie stanie, jak mu się samica nie podoba rozumiesz to? Taka jest biologia i psychika. I już daruj sobie te teorie o jadzie, bo ja pisze to na podstawie psychologii ewolucyjnej.

Gość gość
dziewczyny patrzą na wygląd nie faceci

Gość gość
gośćpiekna dziś Oświeć nas :D Lecisz pewnie na samców alfa i sama o tym nie wiesz, dlatego podobał Ci się brzydal.

Gość gośćpiekna
oczywiście że musi samica podniecać,i ja lubię podniecać,ale nawet najładniejsze ciało może się znudzić ,jeśli nie ma czegoś co fascynuje ,jasne???

Gość gośćpiekna
za dużo chcesz wiedzieć,a droga do oświecenia jest długa i kręta :-) chociaż w sumie nie,jest bardzo prosta,alfa beta to też teorie niewolników ,większość z was nie wie jakie ma możliwości

Gość gość
Jezusie, ta piękna to jakiś troll jest? Bo ciężko się to czyta.

Gość gość
gośćpiekna dziś Ale jak ciało nie podnieca, to nawet nie pozna wnętrza, bo nawet jej pewnie nie zauważy, jasne?

Gość gośćpiekna
już pisałam w jaki sposób lubię poznawać ciekawe osoby :-)

Gość gość
gośćpiekna dziś Oj powiedz, nie bądź taka :D Jeśli ten Twój wybranek okazał się karłem na wózku z ogromnym intelektem i samoświadomością, to uwierzę Ci w Twój pseudo duchowy bełkot :D

Gość gość
gośćpiekna dziś Do Ciebie wciąż nie dociera, że gdybyś nie była piękna, to samiec miałby Cię w nosie i nie kontynuował znajomości.

Gość gośćpiekna
ale czy mi zależy żebyś uwierzył? :-) powiem Ci tak,osoby piękne wewnętrznie w sposób jaki lubie zazwyczaj mają piękne twarze i ciała ,mają pewną szlachetnośc w rysach,ale żeby nie było niesprawiedliwie wspomniałam o brzydalu który może podniecać i zmienić się w oczach w bardzo atrakcyjnego

Gość gość
Jak na kogoś o iście lotnym umyśle, to coś średnio pojętna ta piękna albo uparta jak osioł - a może jedno i drugie.

Gość gość szariikkkkkkkkk
sik! rano napisze co bylo dalej... mam nadzieje ,ze nie sikasz na stojonco... pomin lechtaczke...hehe

Gość gośćpiekna
a widzieliście kiedyś staruszków trzymających się za ręcę ? pomarszczone ciała a miłośc żywa

Gość gość
gośćpiekna dziś No i sama sobie właśnie zaprzeczyłaś :D To, że raz Ci się brzydal spodobał, bo nadrabiał czymś innym o niczym nie świadczy. Patrzysz na wygląd tak jak wszyscy, a zgrywasz wielce uduchowioną.

Gość gość
I już się zaczyna dorabianie ideologii do tego, że komuś trafiły się po prostu bardziej przydatne geny. No faktycznie dopisz do tego jeszcze przypowieść o tym jak brzydki karzeł zasłużył sobie na swoje trefne geny uczynkami z poprzedniego wcielenia. Serio musisz mieć naprawdę niezłe ciało i niebrzydką facjatę, jeżeli raczysz swoich wielbicieli takimi tekstami a oni nie zwiewają w popłochu, tylko jeszcze pewnie przytakują z zachwytem jakaś ty mądra - zerkając w tym momencie na dekolt i nogi. :D

Gość gość
jakby zobaczyla przystojniaka to od razu by do niego poleciala

Gość gość
gośćpiekna dziś Ale zakochali się jak byli piękni i młodzi. A ten brzydal pewnie nie był prawdziwym brzydalem tylko przeciętny.

Gość gość
skad wiesz że jesteś ładna autorko opinie nie są wiarygodne