Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sajgonkaaa

Depilacja miejsc intymnych u swojego faceta

Polecane posty

Mój facet jest zupełnie niedomyślny :P Stawia na całkowitą naturalność miejsc intymnych, włoski ma tak długie, że ąz mu się kręcą. Ostatnio po stosunku zagaiłam delikatnie - "Kochanie, masz śliczne włoski, ale może byś je trochę skrócił?" On - no dopiero co byłem u fryzjera, nie mamy na co kasy wydawać, wystarczy, że Ty latasz do niego co miesiąc, ja już nie muszę" :P myslal, ze chodzi o te na głowie! Zrezygnowałam z dalszych prób :P jak myślicie, jak dać mu inaczej do zrozumienia? ALE zalezy mi, by było to bardzo delikatnie, by nie urazić go, zadnego stawiania sprawy na ostrzu noża. Nie musi być koniecznie obcięty, ale byłoby ciekawiej gdyby skrócił je choć raz :D a Wasi faceci jakie maja zdanie na ten temat? Co wy dziewczyny sądzicie?

Gość gość
jestem facetem i od kedy mam zero wosków czuję się wspaniale, latem nawet opalilem się w tym miejscu, wygląda idealnie

Gość gość
Obleśne są te kudły. Niestety, masz pewnie jakiegoś buraka z wiochy typu maczo, który myśli, że taki busz jest oznaką męskości. Niestety, w tych czasach to zaniedbanie. Mój sobie goli nawet całą d**e. Współczuję ci jak mu laskę ciągniesz. Przypominam, że w tych kłakach najwięcej się brudu i potu gromadzi. Fu.

Gość gość
Wystarczy powiedzieć wprost, a nie robić jakieś podchody, mężczyzna nie lubi gierek, masz na coś ochotę, czegoś oczekujesz to wal prosto z mostu i tyle. Pierzyć się potraficie, ale porozmawiać otwarcie to się boicie... a potem zdziwienie że jest tyle rozwodów i rozstań.

Gość gość
Chodzac do sauny moge swobodnie pokazywac swoje miejsce intymne.tylko mam pytanko do kobiet czy nie razi was stojacy siusiak.ostatnio bylem w mokrej saunie sam na sam z obca kobieta i stanal mi troszke sie zawstydzilem

Gość gość
tylko kryptogeje golą jaja facet powinien mieć tam włosy

Gość gość
Ja kiedys nie golilem sie w miejscach intymnych ale kiedy pierwszy raz sprobowalem od tamtej pory go gole przez co latwiej zadbac o higiene bo sie nie poci. Poznalem kiedys fajna dziewczyne spotykalismy sie przez jakis czas az nagle doszlo do pierwszego razu. Kiedy zdjalem z niej majtki a tam jak w buszu w pierwszym momencie odechcialo mi sie w nia wchodzic ale kiedy zobaczyla ze ja mam pieknie gladko od nastepnego razy zawsze ma juz lad i porzadek.

Gość gość
Jak będziesz robić mu loda, to rób specjalnie tak jakby ci jego włosy przeszkadzały. Po chwili powiedz mu, że powinien się tam ogolić bo inaczej nic z tego nie będzie. U mnie podziałało :) Choć i tak uważam, że szczera rozmowa jest najlepsza. Powodzenia

Gość gość
Po co robić podchody? Jesteście dorosłymi ludźmi. normalnie porozmawiaj z nim. Nie na około tylko prosto: Kochanie przytnij włosy lub je zgol. Proste. Krepujace? nie.