Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kattybaby

Mam 19 lat i mam sponsora

Polecane posty

Gość Kattybaby

Co o tym sądzicie? Potępiacie mnie za to? Przynajmniej nie ciągne kasy od rodziców. Wyprowadziłam się, na duze wakcje wyjeżdżam dwa razy do roku. Mam wszystko czego tylko kobieta może chcieć. Dlaczego sponsoring jest aż tak potępiany?

Gość gość
ja nie potępiam,ale żeby cie ktoś nie wywiózł gdzieś na takiej wycieczce,jest zasada ze się nie wyjeżdza za granicę

Gość gość
Rodzice wiedzą jaka "zaradna" jesteś i skąd masz kasę ?

Gość jestem gość
nie ma co potępiać, to Twoja sprawa ale jak się ma 19 lat i się przyzwyczai do dobrego życia, to potem może przyjść rozczarowanie ucz się, równolegle inwestuj w siebie bo jak przybędzie Ci parę lat i będziesz musiała sprawy wziąć w swoje ręce to może zaboleć

Gość Kattybaby
Rodzice o niczym nie wiedzą. Wyprowadziłam się z nim za granicę. On ma 42 lat, przystojny i z grubym portfelem. Na seks nie narzekam

Gość gość
nawet kłamac nie potrafisz kretynko

Gość gość
pospolita kurfa z ciebie

Gość gość
Juz pelikany lyknely prowo spoconego Janusza trzymajacego fujare w reku :D

Gość Kattybaby
To wcale nie jest prowo. Dlaczego mialoby byc? Chce po prostu wiedziec dlaczego wszyscy tak bardzo nienawidza dziewczyn ktore uprawiaja sponsoring. Jak kobieta wychodzi za maz za bogatego i jest z nim dla kasy to jest okej bo to w koncu malzenstwo, ale jak mloda dziewczyna jest w zwiazku ze starszym tez za pieniadze to jest opluwana

Gość gość
a co cie to obchodzi,zajmuj się sobą ,i tak nie potrafisz kłamac provokatorko

Gość gość
Wyprowadziłam się, na duze wakcje wyjeżdżam dwa razy do roku. Mam wszystko czego tylko kobieta może chcieć xx normalna kobieta , zwłaszcza w twoim wieku, chce przede wszystkim pieknej, prawdziwej miłosci... Szkodzisz tylko sobie, skoro seks to dla ciebie łomot za kase a nie zjednoczenie z ukochanym. Szkoda młodosci, fajnych znajomych, dobrych ukladów w rodzinie.

Gość gość
To oczywiste prowo ale nie zapomnij o badaniach na hiva i inne syfy.

Gość Kattybaby
Nie jestem jak moje glupie kolezanki ktore moga byc z facetem ktory zarabia 2000 miesiecznie bo "go kochaja". Oni i tak predzej czy pozniej je zostawia bo kazdy facet zdradza, zaden nie jest wierny. Ja sama nie wierze w milosc, wedlug mnie nie ma czegos takiego bo i tak predzej czy pozniej dochodzi do zdrad. Moja mama zawsze mi wpajala ze kiedys sie zakocham i bede w skowronkach ale ja wole unikac tych bzdur i trzymac glowe na karku. Studiuje a on mnie utrzymuje, kupuje mi drogie prezenty a moje kolezanki zastanawiaja sie jak wyzyc do 1 ale no w koncu chcialy miec "milosc swojego zycia"

Gość gość
Wypowiem się jako facet. Sam fundowalem stypendium pewnym studentkom i nie widziałem w tym nic złego. Wydawało mi się ze to są prawdziwe kobiety ktore wiedzą po co są na świecie. Tzn zeby leżeć i pachnieć a nie pracowac. I wszystko mi się zmieniło odkąd mam córkę. :) Już nie uważam że to takie fajne . A tak apropo, dopiero jak sam zacząłem utrzymywać taką malolate zdałem sobie sprawę skąd niektóre dziewczyny w liceum miały kasę. Długo nie mogłem zrozumieć ze rodzice średnio zamożni a ona ma kosmetyki za parę stow.

Gość gość
No dobra. Ja tam nikogo nie oceniam bi kazdy tak sie wyspi jak sobie posciele. W sumie wymians jest fair bo dajesz mu mlodosc, entuzjszm i jedrne cialo a on Tobie kase. Ale pamietaj: 1. Nie zakochuj sie w nim przypadkiem! Pamietaj zawsze ze to frajer i mysl jak go z kasy o******** :) 2. Udawaj zawsze kompletnie bezinteresowna ze niby przypadkiem wpadlas w to bagno :) A on to w ogole wyjatek ;) itd. Itp. :) 3. Mysl wylacznie o sobie i postaraj sie uzyc ten czas na wlasny rozwoj, studia, szkolenie itd. Wykorzystaj faceta do zorganizowania fajnych praktyk jezeli lezy Ci to po linii wyjsztslcenia. 4. Uwazaj na zdrowie. Nie zgadzaj sie na nic ryzykownego. Seks wylacznie po prysznucy ze szczotka ryziwa i w gumie :) Eyylumacz, ze tabletka nue dla Cirbie bo cos tam...to bedzie san deszczowiec nakladal z wielka checia :) 5. Ogolnie mysl o sobie i swojej korzysci. Daj mu poczucie ze moze byc zastapiony bez problemu :) Powodzenia i dobrej zabawy!

Gość gość
provokatorko 19 letnie pindki maja już swoje miłości zarabiające 2 tys i klepią biedę tak? :-) szybko wchodzą w związki twoje koleżaneczki :-) i zawsze z kolesiami po studiach którzy pracują mhmmm ściemniaj dalej gówniaro

Gość er4545646432we
Chciałbym was przestrzec przed tym co tu wypisujecie na kafeterii. X W Polsce istnieje system do podglądania i namierzania obywateli - system ten obsługiwany jest przez zwykłych ludzi a nie żadne służby specjalne. Dostęp do tego systemu mają zwykli szarzy ludzie....tzn. wasz sąsiad, znajomy etc może was namierzyć i podglądać. X Do tego systemu mają dostęp zwykli ludzie i jak zakładacie tu temat na kafeterii czy na innym forum to mogą was namierzyć tym systemem i podglądać. Cały ekran waszego laptopa/tabletu to kamera. W obudowach(bocznych) waszych laptopów są kamery które nagrywają to co robicie nawet jak laptop jest wyłączony - dźwięk i obraz. To samo z telewizorami wyposażonymi w dekodery TV-naziemnej - te telewizory mają kamerki z mikrofonem przez, które można was podglądać... Cyfrowe radio DAB+(radio zwykłe) to kolejny podsłuch w waszym domu.... X Routery WIFI też mają ukryte kamery z mikrofonem do których można się łatwo podłączyć... System do podglądania sprzężony jest ze wszystkimi dostawcami internetu w Polsce i można was łatwo namierzyć. Można też namierzyć was przez komórkę i oglądać z bliska dzięki satelicie gdy niebo jest bezchmurne.... Uważajcie na siebie bo wasze komputery nagrywają to co robicie i działa to na poziomie sprzętowym(niezależnie od systemu operacyjnego). X Odczytują nawet wasze myśli w głowie przez fale WIFI... X System ten umożliwia namierzenie was nawet z drugiego końca Polski(wioski i miasta). Widać waszą twarz, pomieszczenie oraz to co robicie aktualnie na kompie – wszystko jest też nagrywane.... System ten działa w Polsce od wielu lat... X Co więcej kamerki są w już w każdym urządzeniu AGD podpiętym do prądu.

Gość gość
"Odczytują mysli w glowie" ale pierniczysz

Gość gość
już c***isałam że g****o robie przed tym lapkiem,niech podsłuchują słucham dobrej muuzy

Gość gość
Autorko mam 22 lata myslisz,ze znajde fajnego dzianego goscia? Jestem ponoc ladna i szczupla, tylko jak szukac zeby nie wpasc na jakiegos psychola czy zboczenca?

Gość gość
sama bym chciala miec milosc zycia i byc z nim ale tak jak Ty uwazam,ze faceci nie umieją kochać , niestety :( kobiety sa emocjonalne, maja ten hormon, ktory odpowiada za przywiazanie..a faceci? tylko k*****m mysla nawet jak cos czuja do kogos to zdrada nadal jest dla nich apetyczna co dla zadnej kobiety jest nie do zrozumienia.

Gość Kattybaby
Dokladnie. Faceci nie potrafia kochac i koniec. Lepiej badz twarda i trzymaj leb na karku bo potem bedziesz plakac. Widze to po moicj kolezankach i ucze sie na ich bledach

Gość gość
Moze jakis kontakt podasz do sb ? jestem dziewczyna serio, moge ci sie na kam pokazac jakby co, mysle ze moglybysmy sie nauczyc czegos od siebie.

Gość gość
Co złego w skubaniu idiotów ,którym chce się młodej d....y?Trzeba wykorzystać ich kryzys wieku średniego.Jak dajesz d**y regularnie to miej korzyść finansową chociaż .

Gość gość
Skoro faceci i tak zostawiają to miej z tego pożytek.Ja dawałam się wykorzystać i teraz z biegiem czasu stwierdzam,że mogłam brać kasę za to.

Gość gość
To co robisz jest chwalebne i powszechnie zaakceptowane. I wilk syty i owca cała.

Gość gość
To co robisz jest chwalebne i powszechnie zaakceptowane. I wilk syty i owca cała.

Gość gość
Jesteś biedna, bo nie znasz milosci i nawet w nia nie wierzysz, a nie ma w zyciu nic piekniejszego, niz miłość. Kiedys pytano ludzi na lozu smierci, co w ich zyciu było naprawde warte - to wlasnie powiedzieli.

Gość gość
Ty się skarżysz czy chwalisz ? Zal mi takich dziewczyn . twoja przyszłość to rynsztok .

Gość Kattybaby
Wlasnie widze jak koncza ludzie zakochani. Placz i zgrzytanie zebami. Ci wszyscy bogaci maja gdzies uczucia. Dla nich licza sie pieniadze i seks bo o to chodzi w tym swiecie. Przykro mi ale taka jest prawda i ja sie nia kieruje