Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutna starsza mama

Polecane posty

Gość gość
A synowe to ideały. W życiu bywa różnie.Sztuka jest kompromis.Jestem synowa ale też Teściowa.Swoją Teściowa szanuje,dzwonię częściej niż syn.Pamiętam o imieninach ,dniu matki.Moje synowe różne.Nic do nich nie maam..Ale nawet jak mi się coś nie podoba to trzymam język za zębami.Nie !mieszkam z nimi. I tak jest dobrze.

Gość gość
Synowe pomyslcie o tym, ze wy tez kiedys bedziecie tesciowymi...

Gość gość
Za to wy tesciowe nimi jestescie i nie dajecie przykladu

Gość gość
Zgadzam się z postem wyżej. Teściowe zachowują się jak nastolatki. Zamiast pomóc swoim doświadczeniem i wsparciem, to tylko przysparza nam nerwów. Obrażanie, obiadywanie itp Gorzej jak dzieci. Jak można reagować na takie zachowanie?

Gość gość
Autorki moze nie obgadała synowej tylko powiedziała komuś o atmosferze jak jest miedzy nimi.Kobieta chciała sie wygadać i powiedziała prawdę.Mówiąc prawdę o kims to nie jest obgadywanie

Gość gość
17:48 bzdura! To synowa tez piwinna zalic sie po kątach? Panno wyzej ja tez jestem teściową i jakoś nie mam potrzeby by zalic sie ibcym jestes dziwną kibieta i masz mleko pod nosem jeszcze...

Gość gość
A z kad możesz wiedzieć czy autorka powiedziala prawde? Bo cos czuje ze chciala sie wybielic kosztem synowej, malo tego pi jej wypowiedziach widac ze nie jest do końca. Normalna.Współczuję synowi i synowej falszywej i durnej baby w rodzinie ktora robi z siebie ofiarę.autorko nie zla jesteś.

Gość gość
Moja bratowa wiedziala, ze moja mam lezy w szpitalu i choc mieszka obok nawet nie zajrzala do niej, a nie pracuje i ma sporo czasu Inna sytuacja, mama lezala w klinicie onkologicznej, a bratowa nawet nie przedzwonila spytac jak sie czuje, a jest pielegniarka i moglaby cos doradzic. Tak wiec widzicie, nie wszyskie synowe sa super . Mamie bylo przykro...

Gość gość
Synowa mojej kolezanki zazyczyla sobie po 4 tys od dziadkow na wozek dla dziecka. Na chrzciny natomiast zlota bizuterie, masakra.

Gość gość
A mojej cioci kolezanki meza brata syn to nastal sobie w gacie

Gość gość
A ja mam dwoch jeszcze malych synow ale jesli dorosna to w koncu bede mogla pokorzystac jeszcze z zycia. A co do tesciowania to jesli ktos powiedzialby cos na moja synowa zlego bezpodstawnie to bym byla zla i jeszcze dala komus popalic. Nie dalabym oczerniac mojej rodziny. Dziwie sie tesciowym ze sa taki wredne i podle i jeszcze obczerniaja. To chore psychicznie powinny sie leczyc rozwalaja malzenstwa we wlasnej rodzinie.

Gość gość
Różne synowe,różne teściowej.Nie ma co uogólniać.Przeżyłam już trochę lat i stwierdzam że to zależy od człowieka,od charakteru.Znam wiele tesciowych i jakoś patologii nie widzę .Wszędzie stosunki są w porządku.Najwięcej konfliktów jest jeżeli synowa mieszka razem z teściami.