Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum05

Polecane posty

Gość gość
szmatin poszedl ale jest :D??

Gość gość
lewackie p********ie dzien w dzien jak to pis jest zly jak zle ze trump wygral jak zle bedzie jak we francji pogonia frajerstwo odpowiedzalne za bajzel z uchodzcami powoli powoli ku normalnosci a to co glosi jakis oszolom nowohucki z forum kogo obchodzi zdanie tego smiecia

Gość gość
jak ja k***a nie lubie lewackiego państwa wiedzącego lepiej co chcą obywatele

Gość trolkat
gość 2016.11.07 [15:56 - odpuść kopiowanie te rewelacje masz w TVNie w Wyborczej, a jak chcesz być mądrzejszy od Senyszyn, to odkurz dzieła Marksa Engelsa i Lenina.

Gość gość
dziadzia :D

Gość trolkat
Lewactwa nie da się wyskrobać, to się nabywa jak ejds najczęściej w głupim wieku "dojrzewania."

Gość trolkat
Ja idę wywalić ŚMIECI jutro ta pora - kibel pełny!

Gość gość
gość dziś gosciu wyżej, zapomniałeś jeszcze o tym, że lewak to zwolennik kretyńskiej idei "państwa opiekuńczego" czyli, że państwo ma być takim tatusiem mówiącym dorosłym ludziom co im wolno, a co nie x To nie jest definicja lewaka. Mówisz o osobach o lewicowych poglądach co najwyżej. Socjalistach

Gość gość
"To co poniżej to nie psychoanaliza" A jak inaczej nazwać analizowanie, a raczej nieudaną próbę zanalizowania mojej osoby na podstawie tych kilku zdań? :D Poza tym użyłem przedrostka "pseudo", jesteś tak beznadziejnie małostkowy, że nawet coś takiego bierzesz na poważnie. Bla, bla, bla i znowu te monotonne komunały :D Chyba na serio musisz mieć jakiś problem ze sobą skoro wyciągasz tak bezsensowne, bzdurne i daleko idące wnioski nt. każdego rozmówcy, który się z tobą w czymś nie zgodzi - nie raz to zaobserwowałem. Napisałem wyraźnie dlaczego użyłem słowa "lewak" w tym kontekście, ale mimo to próbujesz na siłę wcisnąć jakąś swoją wydumaną, wyświechtaną definicję tego słowa. Piszesz same wytarte frazesy i ogólniki, które równie dobrze można zarzucić lewicy i co? :) Wystarczy zmienić wymienione nazwiska na guru lewicowe, a sformułowania "ciapaty" zamienić na "ciemnogród" itd. Ponadto nie widzisz, że sam stosujesz te schematy których używanie z tak dziką namiętnością zarzucasz innym? Hipokryzja level hard. Napisałem jedynie o twojej ignorancji względem zwolenników trumpa, więc po ki uj mieszasz w to kaczyńskiego, pis albo erdogana? Ahhh, to OPEROWANIE SCHEMATAMI... :D:D Nie każdy kto nie popiera pis-u to lewak? No co ty nie powiesz? Bo większość prawicowców również ich nie popiera. Pis wygrało jedynie dzięki 500+ i zdecydowanemu sprzeciwowi wobec imigrantów (bo wiadomo, że żadna inna antyimigrancka partia nie miała szansy wygrać, a dla wielu było to priorytetem, bez względu na poglądy pis w innych kwestach) Większość prawicowców i antyimigrantów popiera k***ina,*******arodowy lub kukiza.

Gość gość
"lewak" to slogan wymyslony przez pisiorskie pr, zeby ich debile wyborcy latwiej ogarniali rzeczywistosc niesprzyjajaca pustakom :)

Gość gość
szmatyn pewnie dostał sraczki ze złości na wieść o wygranej trumpa :D

Gość gość
lewak to lustrzane odbicie mohera lewak i moher maja wszystkie poglady przeciwne, choc rownie skrajne i ostre

Gość gość
Moim zdaniem zaś lewak to osoba, która: - uważa, że to państwo wie lepiej co jest dobre dla człowieka niż on sam. Będąc u władzy nakłada na niego rożnego rodzaju przymusy np. ubezpieczeń społecznych czy szkolny. Zabiera mu również możliwość swobodnego posiadania broni palnej czy narkotyków, bo jego zdaniem można tym sobie zrobić krzywdę. Na dodatek zabiera mu (poprzez wysokie podatki) sporą część uczciwie zarobionych pieniędzy po to by opłacać aparat biurokratyczny, zwiększając tym samym kontrolę państwa nad obywatelem. - szacunek dla moralności, tradycyjnych wartości nazywa "ciemnogrodem". Obecną tendencję upadku moralnego zarówno w Polsce jak i w Europie Zachodniej uważa za "wzrost tolerancji". Uważa "małżeństwa" homoseksualne i prawa do adopcji dzieci dla tych ludzi za równouprawnienie. Propaguje również inne rzeczy sprzeczne z podstawowym prawem naturalnym takie jak: in vitro, aborcja i eutanazja. Sprzeciwia się za to (o dziwo) karze śmierci, którą uważa za "barbarzyństwo". - lustrację, dekomunizację czyli ostateczne rozliczenie się z przeszłością i próby odsunięcia od władzy ludzi szkodzących ojczyźnie uważa za "niepotrzebne grzebanie w przeszłości" czy "hamowanie postępu". - każdą osobę nie zgadzającą się z jego poglądami nazywa faszystą. Prawicowe autorytaryzmy, walczące z komunizmem, wprowadzające liberalne reformy gospodarcze oraz broniące konserwatywnych zasad (Pinochet, Franco) to były jego zdaniem rządy faszystowskie. Lubi mówić o 3 tys. ofiar za czasów junty wojskowej w Chile. Rzadko przy tym dodaje, że to obu stronach. Za bohaterów stawia prawdziwych zbrodniarzy takich jak Józef Stalin, Fidel Castro, Pol Pot czy Che Guevara. - ma obsesję na punkcie antyklerykalizmu, walki z Kościołem. Za wzór stawia Francję - państwo agresywnego laicyzmu, które całkowicie wyparło chrześcijaństwo z życia publicznego. Jednocześnie nie widzi nic złego w coraz większym napływie muzułmańskich imigrantów do krajów Zachodniej Europy co skutkuje stopniową islamizacją naszego kontynentu. - kocha Unię Europejską całym sercem. Wzmacnianie integracji europejskiej uważa za jedyny sposób zwalczenia kryzysu i podtrzymania pokoju w Europie. Nie chce słyszeć o normalnych, wolnorynkowych rozwiązaniach. Uważa się w pierwszej kolejności za Europejczyka, dopiero później za Polaka. - o demokracji mówi jako o jednym z największych wynalazków w dziejach ludzkości. Chciałby na siłę rozszerzyć ten jedyny, słuszny system na takie "niecywilizowane kraje" jak Rosja, Ukraina i Białoruś. Ostro krytykuję monarchię, którą uważa za obciach, bo "jak to w dzisiejszych czasach, gdzie mamy takie nowoczesne wynalazki może być król !". Reasumując, tymi oto kilkoma przykładami przybliżyłem obraz lewaka i jego doktryny. Mamy z nim na co dzień do czynienia dosłownie wszędzie. W podręcznikach szkolnych możemy zobaczyć różnego rodzaju teksty czy wierszyki chwalące działalność UE. Prowadzi indoktrynację społeczeństwa poprzez gazety np. "GW", "Fakty i mity" czy "NIE", gdzie wyśmiewa kultywowanie konserwatywnych, tradycyjnych zasad. Szerzy ideę tzw. wojny z narkomanią tym samym robi narkotykom reklamę i przez to więcej ludzi się uzależnia. Tym samym jest bardzo niebezpieczną osobą. P.S.: Polecam obejrzeć na youtube "Postęp po szwedzku". Tam jest idealnie pokazane jakim to Szwecja jest przodownikiem lewactwa w Europie.

gość dziś Moim zdaniem zaś lewak to osoba, która: - uważa, że to państwo wie lepiej co jest dobre dla człowieka niż on sam. x x Ale dalej piszesz o tym, że: x "Uważa "małżeństwa" homoseksualne i prawa do adopcji dzieci dla tych ludzi za równouprawnienie. Propaguje również inne rzeczy sprzeczne z podstawowym prawem naturalnym takie jak: in vitro, aborcja i eutanazja." x x Czyli jednak państwo ma wiedzieć lepiej od niego co jest dla niego dobre, bo małżeństwa homo, eutanazja, in vitro, aborcja itp jest złe... A więc jak to w końcu jest? Dodam, że coś takiego jak "prawo naturalne" prawnie i państwowo NIE ISTNIEJE.

- ma obsesję na punkcie antyklerykalizmu, walki z Kościołem. Za wzór stawia Francję - państwo agresywnego laicyzmu, które całkowicie wyparło chrześcijaństwo z życia publicznego. x x Francja to nie państwo agresywnego laicyzmu a państwo które uważa, i słusznie, że religia nie powinna miec z nim nic wspólnego bo to prywatna sprawa ludzi.

Moim zdaniem zaś lewak to osoba, która: - każdą osobę nie zgadzającą się z jego poglądami nazywa faszystą. x x To oczywista bzdura. Tak uważać może jedynie idiota a nie lewak

Gość gość
Dziadzio shatyn jak nie zrobi z siebie idioty to uważa, chyba że dzień nie zaliczony. :D

Gość gość
shatyn chyba nie ma dziadzi.

Gość gość
a ja polecam Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 8 °C, wiatr zach., 10 km/h, wilgotność 83% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: niedziela, 11:41

gość dziś Dziadzio shatyn jak nie zrobi z siebie idioty to uważa, chyba że dzień nie zaliczony. x x Fakt. Nie mam już zadnego dziadka i to od 1965 roku... Co do zrobienia z siebie idioty. Skoro tak jest jak piszesz to żaden dzień nie jest dla mnie zaliczony. No chyba, że np potrafisz uzasadnić swoje słowa na podstawie moich postów i ogólnie dostępnej wiedzy, że rzeczywiście zrobiłem dzisiaj z siebie idiotę. Ale jak znam życie i takie trolle jak ty orange, nie będziesz tego potrafiła...:D

Gość gaz musztardowy
No to cieszymy się shatynie że nasze dzisiejsze posty skłoniły ludzi do zastanowienia się nad tym jakich słów używają i czy je rozumieją. Jak widać czasem są bliscy prawdy a innym razem zwyczajnie bełkoczą. Na pewno ktoś kto jest za in vitro nie musi być lewakiem. Ale o tym że dzisiaj każdy kto myśli inaczej niż prawicowiec fundamentalista to lewak już była mowa. Całe te wywody jednego z orange pod moim adresem zdaję się pomijam, bo już bełkotu dawkę przyjąłem wczoraj i dziś rano wystarczającą. Kafe potrafi wymęczyć oj tak.. :-P mówię tylko "jak jest" a jest tak, że naiwny ten co twierdzi iż demokracja jest totalnie cacy, albowiem właśnie ten system pozwala aby do władzy dorwali się ( demokratycznie) różni populiści i zwykłe szumowiny. Naiwny jednak jest też ten który wierzy w to że biegunowo odmienny pogląd , że rządzić trza silnOM RĘKOM , pogonić lewusów i gejów... coś w tym świecie naprawi. Goowno naprawi. Ale do tej bazy dochodzi się latami. Wszystko przed wami. :classic_cool: 🖐️

Gość gość
Bronisław wkłada shatynowi do doopy...Olek zaś wypełnia szczelnie jego ryj swym oskalpowanym zaganiaczem. Gaz siedzi obok cichutko i wali kapucyna. Otulona rajcuje się z nieróbstwa siedzeniem tu od bladego świtu...Iftar przy tym jej wtóruje marząc by i jej dogodzili. Żalosne towarzystwo nołlajfów za pięć złotych.

Gość gość
Do jakiej bazy doszedł już debil,który po raz enty zakłada ten temat?

Gość gość
on juz pewnej bazy nie jest w stanie przekroczyc :D

Gość gość
a ja polecam Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 8 °C, wiatr zach., 10 km/h, wilgotność 83% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: niedziela, 11:41 a ja polecam Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 8 °C, wiatr zach., 10 km/h, wilgotność 83% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: niedziela, 11:41 a ja polecam Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 8 °C, wiatr zach., 10 km/h, wilgotność 83% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: niedziela, 11:41

Gość Myrevin
Za encyklopedią PWN. { małżeństwo, socjol. kulturowo akceptowany związek między osobami przeciwnej płci, w którym utrzymywanie stosunków seksualnych jest aprobowane i z którym jest związane oczekiwanie, że narodzą się w nim dzieci. } <<>> { małżeństwo, religiozn. we wszystkich wielkich religiach małżeństwo jest kontraktem chronionym licznymi przepisami; jego celami są: prokreacja, stworzenie instytucjonalnych warunków dla ludzkiej seksualności, miłość i wzajemna pomoc małżonków, zapewnienie kobietom opieki, różnie akcentowane w poszczególnych religiach. } <<>> { małżeństwo, prawo regulowany przez prawo trwały związek kobiety i mężczyzny zawarty w celu wspólnego pożycia, wzajemnej pomocy i współdziałania dla dobra założonej rodziny, a zwłaszcza wychowania dzieci. } <<>> I tyle.

Gość gość
howgh!

Gość gość
Otulona przychodzi tu zeby ponarzekac, powyzywac, wszystko co pisze autor nie podoba sie naszemu alkuskowi, a innych poucza zeby szli na inne fora :D:D To juz nie jest zwykla idiotka tylko jakis pato nierob z papierami na glowe :D

Gość gość
a ja polecam Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 8 °C, wiatr zach., 10 km/h, wilgotność 83% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: niedziela, 11:41 a ja polecam Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 8 °C, wiatr zach., 10 km/h, wilgotność 83% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: niedziela, 11:41 a ja polecam Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 8 °C, wiatr zach., 10 km/h, wilgotność 83% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: niedziela, 11:41 a ja polecam Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 8 °C, wiatr zach., 10 km/h, wilgotność 83% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: niedziela, 11:41 a ja polecam Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 8 °C, wiatr zach., 10 km/h, wilgotność 83% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: niedziela, 11:41