Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum05

Polecane posty

Widzisz shatyn w dzisiejszych czasach nie można mieć swoich poglądów, można mieć tylko dwa: prawicowy lub lewacki. Maczugą lewackości walą na oślep, Pawłowicz krzyczała tak do Gasiuk Pihowicz w sejmie ... :-P bo obecnie to słowo całkowicie uległo inflacji. Wystarczy że pier..... d ...niesz w lewą stronę, będziesz lewakiem :classic_cool: Dla mnie to żałosne pokolenie ( nie całe rzecz jasna) , ""onanizujące""" się symbolami z okresu okupacji, noszące koszulki z orłem , ksenofobiczne , nienawidzące każdego co jest nieco inny od nich, to powód do "beki" ( iftarem pojechałem ) ale i zwykłej złości, że takie pokolenie wychowano w naszym kraju. Na szczęście za część tych spraw wzięli się sami Żydzi.. ( fejsbuk i kasowanie kont wszelkiej maści faszystów udających patriotów i chrześcijan ) Mnie specjalnie "nie grzeją" muzułmanie, nie chcę zbyt wielu w naszym kraju, mam poglądy mieszane prawicowo-lewicowe , nigdy nie popierałem demokratów w USA, ale ucieczki od "lewaka" ni ma :-P >> z racjonalista.pl " Tymczasem na forach (im bardziej niokresane forum tym częściej) lewak i lewactwo występuje jako wszelka przyczyna zła (prócz trzęsień ziemi i kokluszu), wliczając w to głód w Afryce, wysokie ceny mieszkań czy odpowiedzialność za osobiste problemy piszących (parafrazując pewien dowcip: "to musiał być wyjątkowy lewak, bo jeszcze narobił p. hrabiemu w spodnie")." :D:D:D >> Krótko mówiąc ci naiwni prawicowi hejterzy wierzą w to że lewak odpowiada za całe zło świata i tylko taki Trump może nas z tego uratować. Śmieszne? Dla nich nie. Oni w to wierzą . Serio :D:D:D >> znów racjonalista.pl "Lewak to każdy kto zadaje takie pytania, prawdziwy Polak, katolik i patriota wiedzę o lewackim zagrożeniu wysysa z mlekiem matki. " :D:D:D >> " Z grubsza można powiedzieć, że lewak to persona o poglądach lewicowych, przy czym jest to niedojrzała forma tego osobnika - w przeciwieństwie od formy dojrzałej cechuje się ślepym idealizmem, wiarą w możliwość radykalnego zmiany obecnego porządku rzeczy, pragnieniem poruszania bryły z posad i tym podobnych. Nieświadomy korzeni swych poglądów, często lewak krytycznie wyraża się o Marksie czy Engelsie; zarazem notorycznie posługuje się ich żargonem, w argumentacji używa ich aparatu pojęciowego; krótko - partycypuje w marksowskim paradygmacie (tu charakterystyczne pojęcia: "sprawiedliwość społeczna", "pazerny prywaciarz", "ucisk klasy/grupy społecznej" i inne)." >> :D:D:D

Krótko mówiąc ci naiwni prawicowi hejterzy wierzą w to że lewak odpowiada za całe zło świata i tylko taki Trump może nas z tego uratować. Śmieszne? Dla nich nie. Oni w to wierzą . Serio x x Aż sie wydaje to nieprawdopodobne... A jednak to prawda.

Gość gość
No i co lamusy pier.... Ciagle lamentujecie bo kolejnym laniu ? Przyzwyczajajcie sie powoli bo zaczyna sie sprzatanie burdelu po was lewackie smecie

Nieświadomy korzeni swych poglądów, często lewak krytycznie wyraża się o Marksie czy Engelsie; zarazem notorycznie posługuje się ich żargonem, w argumentacji używa ich aparatu pojęciowego; krótko - partycypuje w marksowskim paradygmacie (tu charakterystyczne pojęcia: "sprawiedliwość społeczna", "pazerny prywaciarz", "ucisk klasy/grupy społecznej" i inne)." x x Dokładnie Gaz, dokładnie.

Gość gość
Pewnie tvn jutro powie ze na kodzie bylo 170 tys a na marszu zaledwie 15 tys ludzi heheheh

Dla mnie osobiście ktoś kto powołuje się na tradycyjne wartości i mieni się katolikiem a wbrew naukom Jezusa szerzy nienawiść na forach i nie tylko, używa też niestety przemocy fizycznej na wiecach przeciwko innym, to hipokryta i ... zafajdany obłudny kłamca - oczywiście to ze mnie czyni lewaka :classic_cool:. ps. Mnie brzydzi skrajna lewica uważająca że kobieta może wykazać się kompletną niedojrzałością i "gzić" się z kim popadnie by potem na zawołanie się wyskrobać - takie poglądy ma w tej sprawie Kukiz zdaje się... a więc coś z tym lewactwem u mnie nie tak :-P

Ale jeszcze dodam... x Ekonomiści Banku Pekao SA spodziewają się tylko 2,5-procentowego wzrostu PKB w końcówce roku. Choć nasze wydatki przyspieszają, to gospodarce ciągle szkodzi zapaść w inwestycjach. x Na początku tego roku spodziewano się, że wzrost gospodarczy sięgnąć może nawet 4 proc., a w poszczególnych kwartałach może być jeszcze lepszy. Z miesiąca na miesiąc stawało się jednak jasne, że ten optymizm był przesadzony. Od połowy roku zaś przyzwyczajamy się do myśli, że cały 2016 r. w ogóle trudno będzie zaliczyć do bardzo udanych. Gospodarka bowiem wcale się nie rozpędza, a wręcz zwalnia. W pierwszej połowie roku wzrost PKB wyniósł 3,1 proc. To początkowo wydawało się zaskakująco słabym wynikiem. Teraz jednak coraz więcej ekonomistów mówi, że powyżej tego poziomu nie podskoczymy. x PKB na 2,7 proc. x Bank Pekao SA opublikował właśnie swój miesięczny raport makroekonomiczny z najnowszymi prognozami. W trzecim kwartale wzrost PKB ma spowolnić do 2,8 proc., a w czwartym wyniesie już tylko 2,5 proc. Cały rok zamkniemy zaś wynikiem zaledwie 2,7 proc.! x x Jest za co dziekowac pisiowi.

Gość gość
Jakiej pracy ? Liscie musisz zgrabic lamusie p********y?? Te twoje farmazony to myslisz ze ktos łyka jezcze no chyba ze ten c***a pedal gaz obsrany

też znikam shatyn może na czas dłuższy , uśmiałem się niemożebnie z tych prób prowadzenia dyskusji przez orange "toto" z czego większości nawet już nie czytałem bo szkoda czasu :classic_cool: 🖐️ pozdrawiam

Gość gość
S********j pedale szykowac sie na marsz kodu

Gość gość
na Trumpa głosowali biali, sfrustrowani i niewykształceni rasiści. "Podobny profil ma wyborca PiS

Gość gość
A na clinton czarnuchowe nieroby?

Gość gość
A co ten frajer jezdzi jako nielegalny przewoznik??

Gość gość
Lewak to debil nieznoszący kk, wręcz pałający w jego kierunku "mową nienawiści" (że użyję tego lewackiego nazewnictwa) a jednocześnie broniący islamistów. Debil głoszący wolność seksualną, bo to "naturalny" popęd, a jednocześnie chcący stłumić jakąkolwiek agresję w człowieku i uznać ją za "niepoprawną", mimo że ta przecież jest również "naturalnym" popędem. Debil będący za aborcją na życzenie, a jednocześnie fanatycznie i ekstremalnie broniący praw zwierząt, a nawet owadów/roślin, i często uważający mięsożerców za morderców. Debil będący za wolnością słowa, a jednocześnie wytykający brak poprawności politycznej i bycie "ksenofobem" każdemu kto ma odmienne poglądy. Nie wspomnę o "tolerancji" która w jego przypadku działa tylko w jedną stronę. Czyli kretyn i hipokryta, nie widzący, ze jego poglądy to absurd sam w sobie. No i wróg kapitalizmu, zwolennik bezmyślnej pomocy i socjalu m in pomocy wszystkim bezrobolom, degeneratom oraz budowania luksusowych więzień dla przestępców.

Gość gość
gosciu wyżej, zapomniałeś jeszcze o tym, że lewak to zwolennik kretyńskiej idei "państwa opiekuńczego" czyli, że państwo ma być takim tatusiem mówiącym dorosłym ludziom co im wolno, a co nie :P

Gość gość
lewak to taki co lubi jak panstwo tak jak tatus mowi czy moze zrobic aborcje czy nie

Gość gość
przykladem prawdziwego lewaka jest szmatyn ktory wysrywa tak naprawde nie istotne rzeczy ze swojego parszywego ryja i prowokuje ciagle do klotni dziwie sie ze przez tyle lat nie zjednoczylismy sie i nie odnalezlismy go zeby wyrwac chociaz jednego chwasta

Gość gość
albo czy moze trwe zapalic czy nie moze. lewaki tworza takie panstwo lewackie ktore decyduje za kobiete czy moze zrobic aborcje czy nie

Gość gość
a ty co z ta aborcja zaciela ci sie plyta ?

Gość gość
shatyn jest przeciwko aborcji czy jak lewak chce zeby panstwo o tym decydowalo?

Gość gość
szmatyn chce wyskrobac sobie kał z o***tu i mysli ze to aborcja

Gość gość
Odurzona, ty sie nierobie nie masz prawa smiac z jakiejkolwiek pracy :)

Gość gość
gość dziś --> :classic_cool: :-D

Gość gość
uber to nie praca to zlodziejstwo ktore nalezy pietnowac

Gość gość
gość dziś szmatyn chce wyskrobac sobie kał z o***tu i mysli ze to aborcja --> podniecaj się dalej własną głupota :-D a potem nie zapomni spłukać, bo roznosisz fetor

Gość gość
gość dziś x bohatir we formie:D:D:D:D:D:D:D