Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum05

Polecane posty

Gość gość
O, i to jest wlasnie poziom kretynki Odurzonej, albo jej smierdzacego alkofagasa Mirka :D Te tepe ameby nigdy nie zrozumieja, ze ich debilizm wyraznie widzi wiecej osob niz tylko Shatyn :D

Gość gość
bohatir we formie:D:D:D:D

Gość gość
"Zadziwia mnie tylko to jak bardzo prymitywne są tak zwane anty-lewackie kręgi, także tutaj na kafe, które upatrują w wyborze Trumpa jakiejś idylli która nastąpi bo oto świat powstał z kolan ( elity idą do lamusa ) i wreszcie ludzie będą mieli lepiej niż za rządów złodziei i lewaków." x Zadziwia mnie to jak głupi czy naiwny jesteś skoro naprawdę tak myślisz. Wystarczy poczytać pierwsze z brzegu artykuły, aby przekonać się, że ludzie cieszą się przede wszystkim z tego, że ktoś w końcu porządnie weźmie się za tą ciapatą hołotę (skończą się tuszowanie występków "biednych" imigrantów i dziesiątki przywilejów im danych) i przestanie wtórować tej kretyńskiej poprawności politycznej (która nie służyła niczemu innemu jak tylko zamykaniu ust osobom z "niewygodnymi" poglądami).

Gość gaz musztrdowy
Powyższy tekst napisał właśnie ktoś kto jest "zaczadzony" anty-lewackim i anty- ciapatym myśleniem , ktoś komu od lat propaganda prawicowa kładła do głowy brednie , zbitki myślowo-ideowe, uproszczenia, komunały, banały i frazesy. Jeżeli poczułeś/aś się wywołany do odpowiedzi moim sformułowaniem o prymitywach z kafe ( chociaż nikogo z nicka nie wymieniłem, większość to "gość" ) to bardzo mi przykro :-( :-P W każdym bądź razie .. prostych recept nie ma. Ktoś kto kłamie ewidentnie jak Trump wielokrotnie ( żadnego muru z Meksykiem nie będzie gwarantuje ) i mówi to co ludzie chcą usłyszeć, zasługuje na wielkie poparcie szerokich mas do których jak widać się zaliczasz. Te wybory to kolejny dowód na to że wystarczy mówić takim językiem jaki używa hołota w swoich domach i na ulicy, obiecać co popadnie by wygrać. Owszem że Trump za "ciapatych" może i się weźmie... nie wiem skąd durniu uważasz że ja tego nie dostrzegam. Inaczej zwyczajnie położyłem akcenty w swojej wypowiedzi. Jak widać kafe niezmiennie mnie nie zawodzi w swojej nieumiejętności dyskusji. Jesteś dobrym przykładem na to. Ale nie współczuję. Wracaj na fejsa, posiedź dalej w swojej enklawie gdzie znajomy podeśle ci linka i wzajemnie będziecie się popierać w swojej ksenofobiczno prawicowej wizji świata, Minąć muszą lata zanim przekonacie się o swojej naiwności . 🖐️

Gość gaz musztrdowy
a tak w ogóle. Powtarzanie bezmyślne cudzych poglądów i sformułowań "ciapaci", "mośki" itd. jest tak żenujące i zabawne zarazem , ten wasz brak indywidualizmu w dyskusji gdzie jeden i drugi klepie wciąż to samo... że szkoda gadać :classic_cool: Ale zrozumieć może to chyba jedynie ktoś w wieku otuliny czy innego shatyna.

Bruno Shatyn dziś I poco wy dyskutujecie z idiotą? x x To z tobą ktoś dyskutuje? <<>> Poziom przedszkola, zawsze jak zrobisz z siebie kompletnego debila. :D

Gość gość
myrku, myrku. na razie to ty robisz z siebie kompletnego debila. aż przykro patrzeć

Gość gość
Mirku dlaczego uzywasz zwrotu "bohatir"? To po rusku? Moglbys przy okazji swojego zapijaczonego l*******ga nauczyc jakiegos nowego sloganu? "Zaloguj sie Shatyn" jest juz troche nudne..

Gość gość
Nadchodzi bowiem koniec świata lewactwa i sił postępu. Pierwsze były Węgry. Po nich Polska. Teraz czas przyszedł na Stany Zjednoczone a w przyszłym roku Francja i Niemcy. Amerykanie wbrew totalnej propagandzie lewactwa wybrali Donalda Trumpa na 45 Prezydenta Stanów Zjednoczonych ! Mam nadzieję, że stosunki Polski ze Stanami Zjednoczonymi staną się jeszcze silniejsze - jak nigdy w dotychczasowej historii.

Gość _iftar_
Gaz iftar przede wszystkim ma bekę z otaczającej ją politycznej rzeczywistości. I od dawna bardzo skąpo dawkuje tu poglądy własne.

Gość gość
19.07 A za 5 lat zstapi sam Jezus poblogoslawic nas, tak jest napisane w Pismie.

Gość gość
Iftar skapo dawkuje swoje poglady, to fakt. Jak juz zdecyduje sie wypowiedziec, to tylko po to, zeby oglosic nieznane nikomu fakty np o tajnej produkcji polskich helikopterow. To sie nazywa odzywac sie konkretnie :D

Gość gość
dziś x dziś x bohatir we formie:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Albo ujawni tajemnice celebryckiej alkowy prosto z pudelka. Taki uczestnik tematu to czysta wartosc dodana.

Gość gość
gość dziś x zaloguj sie kapciu nowohucki:D:D:D:D:D

Gość gość
A ten rusek od bohatira to kto? Mirek zarzeka sie ze to nie on. Czyli Nawalona? Ale ona chyba woli po niemiecku, tak jak w pomocy spolecznej?

Gość gość
zaloguj sie kapciu nowohucki:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
No tak, zobaczył słowo "ciapaty" i jego prosty, lewacki móżdżek zaczął się gotować i stosować proste założenia, i już frustracja, i już worek z wyzwiskami... :D Wytknąłem ci jedynie durne upraszczanie, ale widocznie zabolało. "brednie , zbitki myślowo-ideowe, uproszczenia, komunały, banały i frazesy" - to akurat domena zdecydowanej większości polityków, bez względu na wyznawane idee, lewaczku z klapkami na oczach. Oskarżasz innych o proste szufladkowanie, a sam to robisz w wyjątkowo prymitywny sposób, śmieszny hipokryto. I to na każdym kroku. Myślisz (choć tu cię chyba przeceniam, ups...) ze każdy kto nie chce ciapatego bydła w cywilizowanych krajach (zachowują się jak bydło, więc po prostu nazywam rzeczy po imieniu) to jakiś ultra narodowiec ? :D:D:D W piwnicy żyjesz? Czy może czytasz tylko lewicowe szmatławce? Znam wiele osób "centrolewicowych" (bo ci mocniej lewicowi to już totalni kretyni, którym nic nie pomoże) które sprzeciwiają się przyjmowaniu uchodźców i temu lewicowemu folgowaniu im. I tak, nazwij mnie "ksenofobem", uwielbiam w lewaczkach nazywanie "ksenofobem" każdego kto ma odmienne zdanie, wręcz miód na moje uszy :D

Gość gość
a tak w ogóle. Powtarzanie bezmyślne cudzych poglądów i sformułowań "ksenofob", "rasizm", "nacjol", "katol" itd. jest tak żenujące i zabawne zarazem , ten wasz brak indywidualizmu w dyskusji gdzie jeden i drugi klepie wciąż to samo... że szkoda gadać :classic_cool: Ale zrozumieć może to chyba jedynie ktoś w wieku otuliny czy innego shatyna.

Gość gość
no i co k... lamusy wszedzie dostajcie po ryjach jeszcze tylko niemcy i francja i byc moze swiat w koncu znowu bedzie normalny lewacka miernoto :D

Gość gość
najpierw anglia zmądrzała, teraz stany, a we francji w maju wybory prezydenckie wygra na 100% ta babka z frontu narodowego - pomału ku normalności... moje prawackie serduszko się raduje :classic_cool:

Gość gość
co do francji to sie mylisz

Gość gość
Anglia zmądrzała i rakiem wycofuje sie z Brexitu

Gość gaz musztardowy
gość wczoraj No tak, zobaczył słowo "ciapaty" i jego prosty, lewacki móżdżek zaczął się gotować i stosować proste założenia, i już frustracja, i już worek z wyzwiskami... >> No to się zastanów jak prostym jesteś ty. :classic_cool: Jak się do ciebie napisze nieco bardziej zaawansowanym tekstem z nieco bardziej złożoną konstrukcją to się gubisz i uciekasz w schematy ( "lewak", "móżdżek się zagotował" ). Z wami nie idzie rozmawiać bo właśnie wciąż operujecie schematami. Wyzwiska ? Gdzie tam masz wyzwiska ? A może raczej diagnoza a nie wyzwiska ? Spodziewałem się że pójdziesz w kierunku uznawania mnie za lewaka bo inaczej nie potrafisz, to wasza g....a metoda wdrukowana w głowy przez lata propagandy jakiej ulegacie. Nie ma z mojej strony żadnej frustracji bo frustracjami kierują się tacy jak ty upatrujący w każdym właśnie "mitycznego lewaka" którym nie jestem . Przypomnę moje słowa bo może nie doczytałeś "Otóż moi drodzy świat nie składa się tylko z lewaków i tych rzekomo ogarniętych i oświeconych anty-lewaków , nie każdy przeciwny Trampowi czy PIS to lewak. Ja dajmy na to nie popieram małżeństw homo- ( a jedynie zw. partnerskie ) i adopcji dzieci przez pary homo- ( może kiedyś zmienię zdanie jak mnie jakiś psycholog przekona, że to dzieciom nie zaszkodzi ,a także etyk, że taki eksperyment jest moralnie dopuszczalny ) >> jak widać taki ze mnie lewak jak z shatyna biskup. Jestem też przeciwny aborcji na żądanie. " Jeżeli nadal dla ciebie jestem lewakiem to ty jesteś skończonym kretynem który nie rozumie słów których używa. Mnie słowo ciapaty jako takie nie denerwuje. Denerwuje mnie ludzka bezmyślność i "walenie na oślep". A jak chcesz wyzwiska to może się ich z mojej strony doczekasz jak mi się zachce jeszcze z tobą rozmawiać . Generalnie nie można inaczej z takimi jak ty postępować , bo zaczynają wypowiedź od tego że ja jestem głupi bo o czymś tam nie wspomniałem w swojej wypowiedzi której zresztą zapewne nie zrozumiałeś bo operujesz schematami, uproszczeniami lub celowymi wykrzywieniami rzeczywistości. Generalnie ... współczuję. Przejedziesz się na takim podejściu do świata i inaczej myślących niż ty w pewnym czasie. A jeśli już nie odpowiem więcej na twój kolejny post to nie dlatego że nie potrafię ci "pojechać" ale dlatego że zwyczajnie niczym szczególnym ponad szarą masę internetowych hejterów się nie wybijasz. Większość z was to właśnie taka masa, magma zaplutych nienawiścią hejterów żyjących w fałszywym przekonaniu że wiedzą co się dzieje i żyjących w naiwnym przekonaniu że populista i prawicowiec będzie lepszy niż demokrata lewicowy. Dorośnij. 🖐️

No tak, zobaczył słowo "ciapaty" i jego prosty, lewacki móżdżek zaczął się gotować i stosować proste założenia, i już frustracja, i już worek z wyzwiskami... >> A tak w ogóle to przecinki źle powstawiałeś. :-P Trochę wstyd aż takie "byki" robić Miłego dnia i podszywania się

Gość trolkatgość
Od razu się z orientowałeś gdzie szukać PRLowskie atrybuty. Jak nie chcesz mundurku ZOMO to załóż ORMO i poszukaj orderów, na pewno są u "poważanych" prawników. To oni wraz z "bijącym sercem partii" utrzymywali ład i "demokrację" do których lewactwo tęskni, i drży na myśl o rozliczeniu!

Gość trolkatgość
Dla KOD w Polsce czas minął - pora bronić demokracji w U.S.A. Mateuszek już zna Nowojorskie kluby gejów i bogatych sponsorów.

Każdy ma jakiegoś DUDE! x Nie wiem czy świadomie, czy tak sobie dla jaj (jak to miejsce miało w Polsce), wyleniały, wyłysiały i wymięty playboy, zostanie najprawdopodobniej prezydentem Ameryki. Górę wziął gust rednecków, ksenofobów i głupoli, których niestety jest tam pod dostatkiem. Do tej pory wydawało się, iż w naszym cywilizowanym jeszcze jako tako świecie, to my Polacy jesteśmy najgłupszą nacją. Teraz wiemy, że zawzięcie gonią nas Amerykanie i jak tak dalej pójdzie, to może nawet nas prześcigną. x Całość: http://tnij.org/bpihoa7 Postać: http://tnij.org/ppbdqnj