Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum05

Polecane posty

szok i niedowierzanieee dziś shatyn nie odpowiedziałeś mi czy gdyby nie gość namysłów to czy byś wiedział o namysłowie i piwach z namysłowa nie unikaj odpowiedzi x x Odpowiem ale na tym koniec. Zanim zaistniał "gość od Namysłowa" to ja robiłem zdjecia reklamowe dla tego browaru w tym mieście (m.in.). I to kończy ten temat. Rozmowę na tematy polityczne chętnie podejmę ale żadnych innych. Przynajmniej z tobą. Doszło?

Gość gość
Shatyn to kibic Hutnika Kraków. mieszkaniec suchych stawów

Do... gość dziś x x I dodam jeszcze na przykładzie. Genederyzm mówi o tym jak ludzie między sobą się różnią a marksizm marzy o tym, żeby ludzie byli równi, jednakowi. Widzisz różnicę?

Gość szok i niedowierzanieee
doszło a teraz co byś zrobił shatyn byś na ulicy widział pare gejów(jeżeli wiesz co to znaczy) albo gdyby mieszkali obok ciebie co? zrozum że homoseksualizm nie jest zakazany seks homoseksualny też nie jest zakazany więc żyjemy w wolnym kraju wiec co byś zrobił ?

Gość gość
to ty nie rozumiesz. "Uciskanego" robotnika zmieniono na "uciskane" mniejszości seksualne,etniczne,rasowe. Ty mylisz caly stary klasyczny marksizm gospodarczy z tym co wypluli w czasach okolowojennych frankfurtcy jak najbardziej marksiści - Habermas,Adorno,Reich. Znasz pojęcie szkoly frankfurckiej?

Co do celów marksizmu to poczytaj chłopie serio,bo wzniosle haselka w historii zawsze służyły przejęciu władzy przy użyciu niczego nieswiadomego motlochu(no jak było z ta rewolucją "rosyjską"? x x :D Uważasz, że ja tego nie wiem? Nie ośmieszaj się człowieku. Marksizm to jedno a to co z tą ideą znakomitą i nierealną zrobiono to zupełnie co innego.

Shatyn dołączyłbyś do nich?

gość dziś to ty nie rozumiesz. "Uciskanego" robotnika zmieniono na "uciskane" mniejszości seksualne,etniczne,rasowe. x x I w tym momencie już nie mam mowy o marksizmie. Zrozumiałeś wreszcie?

ps a zakazu aborcji nie bedzie i kobiety nie bedą karane za aborcje bo prezydent jest przeciwny jakiegokolwiek karaniu skoro jest przeciwny to projektu ustawy nie podpisze a do czasu jeśli nie podpisze to prawo nie będzie obowiązywać aha ogolił byś sobie jaja du/pe i ku/ta/sa :D

Ty mylisz caly stary klasyczny marksizm gospodarczy z tym co wypluli w czasach okolowojennych frankfurtcy jak najbardziej marksiści x x To typowe manipulacje prawicowców. Marksizm to marksizm. Bez tych zasadniczych podstaw to juz nie marksizm a zupełnie co innego.

_iftar_ dziś Trump pięknie podziękował Clinton za walkę. Od tego zaczął przemówienie. Tak się zachowują wielcy ludzie. x x To wg ciebie "wielki człowiek"? :D Wg mnie zwykły, chamski prostak który dorwał sie do władzy. Przeczytaj sobie co mówił o kobietach... Ale zresztą nie czytaj... I tak nie zrozumiesz skoro uważasz, że to "wielki człowiek"...:O

Gość infarta dente
shatyn czy chciałbyś by homoseksualizm by był zakazany??? jesli chodzi o życie prywatne a nie przestrzeń publiczną

Dodam.. x ""Uciskanego" robotnika zmieniono na "uciskane" mniejszości seksualne,etniczne,rasowe." x x W marksizmie uciskana jest większośc przez mniejszość. NIE odwrotnie. To też jedna z podstaw.

Gość gość
Bezrobotny shatyn jest Debilem hehe przeciez ty nie pracujesz głupku

Gość gość
Witamy w świecie opadniętych szczęk, mokrych chusteczek i interesów, które trafił szlag, bezpieczeństwa Polski... ;)

Gość gość
Przeczytaj i oceń podlinkowane treści.Ja ci tego wszystkiego nie wyjasnie w paru zdaniach , a referatu ani wypracowania nie zamierzam pisac.Mogę się z tobą nie zgadzać ale nie uważam cie za głupka więc zachęcam do przeczytania "alternatywnych" faktów,opinii i historii i wyciągnięcia wlasnych wniosków zamiast tylko mainstreamowych źródeł.

Gość gość
haha dziadzia jaki hipokryta haha czysta komedia z dziadzi :D 🖐️

Gość gość
ludzie nie chcą procesji iftar?

Gość Goofno w błyszczącym dresie
Iftar to nie zboczeńcy Bo homoseksualizm to nie jest choroba ani zaburzenie Bo został wykreslony z listy chorob I zaburzen ps homoseksualizm a pedofilia głupku to zupełnie inne rzeczy ps homoseksualizm nie jest zakazany I to ich sprawa jak zyją I co robią głupku ps chcecie wolnego kraju to macie jest wolnosc zgromadzen i nikt parad gejom nie moze zabronic s*********e

Gość Goofno w błyszczącym dresie
Up

Gość gość
iftar odkryła schatyna:D zaraziła się od omulonej?

Gość gość
neomarksizm to równie durne określenie jak nazywanie satanizmu neochrześcijaństwem.

Gość gość
Buholtz o demokracji @LBalcerowicz Zwycięstwo Trumpa to podwyższone ryzyko w świecie. Tym większe znaczenie ma obywatelska mobilizacja w obronie państwa prawa i demokracji. 09:08 - 9 lis 2016

Gość gość
Ja już wiem kto mnie ciągle podgląda na fejsie :) zobacz i ty www.facebook-viewer.xweb24.pl/l/3/podgladanie

Gość gość
jak Balcerowicz mówi że jest źle to wiadomo że jest na odwrót.Zapamietajcie to sobie.

Gość gość
iftar,Ty masz rację,ciekawe co na to shmatyn :D

Gość gość
szatyn poszedł właśnie 'sprzedać ' jakaś kamienicę - w końcu mówił , że ma związki z notariuszem :classic_cool:

Gość gość
szmatyn popiera tylko to co piszą w wyborczej i mówią w tvn ;)

Gość gość
Lewacwto sterowane przez masonow mialo nadzieje, ze Clintonowa wywola III wojne swiatowa i bedzie mozna zarobic duzo szekli a tu niespodziewanie wygral Trump. Nie pomogly wczesniejsze medialne sondaze dajace Clintonowej kilkakrotnie wieksze poparcie niz Trumpowi. Tak samo jak w POlsce sondaze nie pomogly Komorowskiemu i PO. Co teraz lewaki? Jedziecie z transparentami KOD protestowac do USA?