Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała      czytaczka

Karuzela

Polecane posty

Gość gość
Trzeba mieć bardzo niska samoocenę lub być ślepa żeby lecieć na alkoholika nowego który nie potrafi odmienić przez przypadki. Jaki facet taka wielbicielka Hehe :-D

Gościu ? To się nazywa przeniesienie :) Żeby mnie zdenerwować, musiałbyś być kimś, a jesteś hmm mętnym bezimiennym gościem z sieci. Przykro mi :) Arturo ? :P https://youtu.be/hmmWCVR1-Ck

Mój ruch ? Kurde niedawno wróciłam. Nogi mnie bolą., a mam jeszcze trochę rzeczy do zrobienia dzisiaj. Nie gram :D Ale wpadnę potem poczytać i zaspamować linkami :)

Nie płacz, Panie ;) to mnie wzrusza :) Ciebie bolą nogi Niestala, a ja już nie mam czym oddychać:( przepona zdeptana :-O o żebrach nie wspomnę :-O Ja to jednak w kuchni jestem bardzo ograniczona :( nie potrafilabym z rozmachem aż tak zaszaleć :-O to pewnie oznacza też, że w łóżku również musisz być lepsza:( i kij Ci od miotly w oko :-P

Gość gość
Tobie w dòpe kij slonino 4000kg

Gość niestała     czytaczka
Nie płacz, Panie ? Słodka ale to Wybacz, nie było do mnie, gdybyś takie odniosła wrażenie. Na kafe nie ma nikogo komu musiałabym coś wybaczać. To znaczy może by się znalazł, ale on by nigdy nie zagrał takiego kawałka ;) Na Polsacie leci Neonówka :) Niebo właśnie grają. Uwielbiam :) https://youtu.be/z_p5_bLLkFU Przepony i żeber współczuję, ale wiesz, że to nie jest po to, żeby nam dokuczyć ? Sama wiesz, że to ma głębszy sens. Pod koniec dziewiątego miesiąca, masz już tak dość, że ból nie ma znaczenia, zrobisz wszystko, żeby już pozbyć się tego małego kopacza z siebie ;) :D

Ważne że wszyscy cali i zdrowi :) Jak komuś siada psycha na Karuzeli, to znamy sposoby, by tak nie było.:) Do przeczytania zuchy ;) Cześć

Lepsza w łóżka ? Kij Ci w oko ? :D Reżyser nas zabije :O Kuffa cofnij i przeczytaj jeszcze raz scenariusz. Niestała Czytaczka – brzydka, gruba dziewica bez polotu, stara panna z garnkiem na głowie. :P :)

Siemka Nowy :) Spokojnej nocy :)

O kurde, czytam, czytam i się doczytać nie mogę. Raptem nie było mnie tydzień a tutaj takie piękne kwiatki powyrastały. Dobry wieczór Karuzelo, lubelak nie przepadł ;)

A już myślałam ;) Ja spadam spać. Czekałam tylko na zerówki :)

niestała czytaczka dziś No i zera wyskoczyły :) I ja też uderzam w poduchę, dobranoc :) i do później wszystkim.

Dotarłeś na "Wołyń" ? Jak wrażenia po seansie? Stasia na sen, bo dawno nie grałam https://youtu.be/ncTdowA5g8g Dobranoc :)

Gość gość
D.doberk:) .......i mamy nowy tydzien:)) ktory musimy przeskoczyc :))

Gość gość
NOWY W MIEŚCIE MOLESTOWAŁ NIELETNICH.

Gość gość
Po tym mieście idźcie z szacunkiem jakże trzeba, by to miasto niezwyciężone stało się także miastem niezwyciężonej miłości! Czy dziś górę wezmą złe emocje czy miłość ?

Gość gość
Dziś jest Dzień wyznawania Miłości 🖐️więc wszystko zdarzyć się może tym bardziej że i Julian dziś mówi;"a to pies na baby! szczek, szczek! ostry z ciebie zawodnik, wiesz?!" ;)miliony rowerów już w środę. 😴

Gość Bledny bl
Czesc karuzelo :D Powonienie mnie tu przyprowadzilo. Kto wlazl w gowno? Slodka jak maluszek? Widac stopki juz? Jakbys chciala kiszonego to wolaj :D Fridus japonki musze odlozyc bo juz chlody ida. Czy ... Hmmmm . Idziemy do obowniczego? Skarbie ja bylem na tym filmie i z opowiesci babci wiem niestety ze to wszystko to prawda. Szok co? Co czlowiek moze zrobic ze swoim czlowieczenstwem?. A teraz ide popracowac bo samo sie nie zrobi. Ahaaaa a gdze plock? Jakby co to rasia dla pl i nowego. Milego

Gość gość
Dużego, czy małego członka?z włosem, czy pod włos? ;)Wczoraj był Dzień łapania za Pośladkiłapaliście? "do kobiety trzeba się pofatygować... tak? potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak?"czasem one się fatygują, i wtedy możesz mieć problem. 😴

Gość gość
Przyjaciel in Spe to pedryl :-(

Skarbie :) Też słuchałam opowieści o tamtych wydarzeniach. Byłam przygotowana na to co zobaczę zwłaszcza u Smarzowskiego, ale koleżanka Ukrainka zakryła oczy i nie była w stanie tego oglądać. Dzień dobry w poniedziałek :) Król Julian na temacie ? :D

Gość gość
"Jestem elastyczny, ale w sprawie stopy obowiązuje zero tolerancji" wybieram sobie co chcę, co mi pasuje ;) ale bez polityki 😠Dzień Budyniu dopiero w marcu będzie. 👄🖐️

Gość gość
Przyjacielu a lubisz ssać kindybałka?

Gość gość
Nie przypadło mi to gustunie wciągnęła mnie taka miłośćale z pewnością jest to kraina wielu kobiecych czarów i to bez zbędnych morałów :pNC przywieźć Ci jeden rower? ;)

In:) hehhe :D zgadnij ;) Widać siusiaka, błędny, to jest najważniejsze ;) kończyny czuć:) Ogórki mam, całkiem niezłe, ale większą ochotę na ciepłego loda :-O Jak się pozbierać po takim weekendzie? :-O

Gość gość
Przyjaciel in Spe to pedał :-(

Gość gość
Nie będę zgadywałlubię pod włos, do końca, po małym teżpotem z włosemtak, dłoń to oaza fascynującai oby częściej łączyła, niż dzieliła. :)🖐️

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.