Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dojrzalemu facetowi przeszkadza dziewictwo partnerki?

Polecane posty

Gość gość

pytanie glownie do panow

Gość gość
To zależy, jednemu nie, bo krew leci podczas stosunku, pierwszego stosunku i inne takie, a drugi zaś będzie w raju, ten zaszczyt p*****l3nia dziewicy, ciasna nigdy nie używana, że tak powiem...Ja osobiście nie przepadam za dziewicami

Gość gość
Ile razy jeszcze będziesz o to pytać??? Ważne, że masz młody zadek i wygląd. To się liczy. Dotarło?

Gość gość
pierwszy raz pytam. od niedawna spotykam sie ze starszym facetem, stad to pytanie.

Gość gość
Jeden woli doswiadczone partnerki a drugi nie widzi przeszkody aby nauczyc kobiete od podstaw i na odwrot jedna kobieta woli doswiadczonych a druga uczyc seksu. Ja zaczalem z bardzo doswiadczona dziewczyna i tego nie ukrywala ze nie jest juz dziewica. Zaczelo sie niewinnie od jej tekstu "chcialabym takiego prawiczka i nauczyc go wsxystkiego" i pomalu stalo sie tak ze faktycznie uczyla mnie od 0. I powiem szczerze ze mimo iz nie jestesmy juz razem do dzis jestem wdzieczny za to wszystko co potrafila ze mna zrobic. Ona wiedziala do czego slozy cipka i wiedziala jak polaczyc 2 elementy abysmy byli oboje zadowoleni.

Gość gość
chcialabym po prostu, zeby mu bylo ze mna dobrze, troche sie wlasnie boje, ze moze mu przeszkadzac moj brak doswiadczenia.

Gość gość
do ślubu za czekaj a nie będziesz sie seksiła

Gość gość
kurfaaa.. pewnie ze tak, uczyc taka wszystkiego i po jakims czasie dostac kopa i byc zdradzanym z mlodymi przez taka nieudolna pyzde..

Gość gość
Ja mam 20 lat, mój partner 30. na początku mu nie pasowało, że jestem dziewicą, bo mogę nic nie umieć, będzie krew, będzie mnie boleć itp a on nie chce sprawiać mi bólu, w końcu sie przelamal i kochamy sie juz od roku, koniec końców stwierdził, że nie żałuje, bo nie marudziłam za bardzo, krew mu nie przeszkadzała bo mimo wszystko skupilismy sie na emocjach, a trakcie wyszło, że wcale nie jestem taka "lewa" jakby się mogło wydawać a jemu jest ze mną dobrze, bo jestem ciasna i chcę tylko jego, także spokojnie, spróbuj a na pewno będzie dobrze :)

Dojrzałość polega na tym, że masz m.in. rozsądne podejście do dziewictwa i posiadanie błony dziewiczej nie stanowi o wartości kobiety.

Gość gość
Przeszkadza, ale tylko pierwszy raz :D

Gość gość
Błona dziewicza to niczym deser dla dojżałego faceta i on potrafi docenić i dogodzić cnotce by miała ogromny orgazm.

Gość gość
Mnie zaskakuje myślenie niektórych że dziewica to koniecznie ciasna . Cztery lata temu byłem z dziewią. Nie było żadnej różnicy do mojej obecnej dziewczyny, która była już po jednym związku. Pochwa u każdej kobiety jest mniej więcej wymiarowo podobna. Warto obalić mity. Dziewice czasem są po prostu mało wilgotne, stąd wrażenie że jest ciaśniej:-D

Gość gość
9:40 Kobieto, nie kłam ;)

Gość gość
Nie musisz wierzyć. Byłem tu już każdym. Mogę być i kobietą:-D

Gość gość
9.40 nie masz racji bo jest wielka różnica w wielkość pochwy. A co do starszego faceta miałam doświadczenie był piękny seks gdy mnie rozdziewiczał. Koleżankę rozdziewiczał rówieśnik to dobrze nie włożył i miał wtrysk żadnej przyjemność.

Gość gość
09:40 Masz rację. Z tą błona i krwią to są mity. Większość dziewczyn nie krwawi. Przebicia błony nie czuć. A ból, krwawienia i uczucie przesadnej ciasnosci jest spowodowane tym że dziewczyna się stresuje, napina mięśnie i jest słabo nawilzona.