Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

berenica11

opinie nt endermologi

Polecane posty

czesc! chcialabym zapytac was o opinie nt endermologi? czy kóras z was miała robioną i jest zadowolona z efektów? odechciało mi się cwiczen które jako że nie regularnie uprawiam no to nie działają tak jak powinny, diety też nie dla mnie i tak sobie pomyślalam zeby raz a dobrze coś podziałać. podzielicie się doświadczeniem?

podbijam! też mnie interesuje temat, troche dobrego słysząłam, ale nie wiem na czym to dokładnie polega i czy jak sie zdecyduje to nie wpadne z deszczu pod rynnę w sensie powikłań jakichs czy czegoś?

Bez obaw, zabieg z wykorzystaniem technologii endermolift jest zupełnie bezpieczny i bezinwazyjny. W zasadzie nie ma po nim żadnych powikłań, jednak istnieją pewne przeciwwskazania, dlatego każdy zabieg poprzedzony powinien być szczegółową konsultacją specjalistyczną. Odpowiadając na pytanie o skuteczność endermologii, jest to obecnie jedna z najbardziej efektywnych metod redukcji tkanki tłuszczowej, co potwierdzają badania kliniczne. W Podgórskim Domu Urody w Krakowie wykonujemy ten zabieg przy pomocy nowoczesnych urządzeń LPG. O ich specjalnych właściwościach można przeczytać tutaj: http://www.podgorskidomurody.pl/endermologia-krakow/. Przebieg zabiegu to masaż głowicami urządzenia, który stymuluje produkcję kolagenu i elastyny oraz pobudza metabolizm, redukujący tkankę tłuszczową. Jeżeli są panie z Krakowa, serdecznie zapraszam na konsultację.