Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem1

Znajomy z portalu randkowego oszukał mnie chyba w sprawie niepełnosprawności

Polecane posty

Gość sama nie wiem1

Pomóżcie, bo nie wiem sama co mam o tym myśleć. :( Poznaliśmy się właśnie na pewnym portalu randkowym. Nie to, żebym na siłę sobie kogoś szukała, nie miałam na to parcia, ale uznałam, że nic się nie stanie jak się po prostu zaloguję. On pierwszy się do mnie odezwał, zaczęliśmy ze sobą coraz więcej i częściej pisać, później doszły telefony, w weekend po 11 listopada mamy się spotkać. I nie byłoby w sumie nic dziwnego w tym, że w minioną sobotę widziałam go na mieście (mieszkamy w tym samym) chodzącego o własnych siłach, a ja wiem, że jeździ na wózku inwalidzkim. Myślałam, że mi się przewidziało, ale mam pamięć do twarzy i boję się, że może to być prawda. Jak mam się tego dowiedzieć? Czekać do tej soboty czy zapytać wprost, ale nie chcę wyjść na nieczułą idiotkę jeśli okazałoby się, że to nie on. :/ Jejku, pomóżcie bo sama już wariuję przez to.

Gość gość
Juz nie masz o czym prowa wymyślać? Skończyły ci sir pomysly? Chyba lepiej ze chodzi niz by mial na wozku jezdzic

Gość gość
I tak jestes idiotka , nie musisz juz nic robic by byc idiotka. Twoje tematy sa zalosne i nudne . Wymysl cos lepszego

Gość gość
12:27 i 12:28 lepsze nudne tematy niż nudne życie nołlajfa który wchodzi na prowa i ma czas je komentować :D :D :D