Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uważacie ze 43 latek jest za stary na ojca

Polecane posty

Gość gość
Moj ojciec po czterdziestce z moją siostrą w piłkę grał, jeździł na rowerze, a nawet na łyżwach.Ze mną i drugą siostrą, urodzonymi dekadę wcześniej, nigdy tego nie robił.Pewnie na stare lata mu odbiło.Od demencji starczej zapewne.

Gość gość
Do kompromisu aborcyjnego powinni dodać czwarty podpunkt.Obok gwałtu, wad płodu czy zagrożenia życia matki przypadkiem, w którym aborcja jest dozwolona powinien być wiek ojca powyżej 40 lat.Bo przecież on wkrótce umrze i nie będzie miał kto dzieciaka wychować.Jutro idę zorganizować czarny protest w tej sprawie.

to fakt, mozemy nie dozyc jutra. w mojej rodzinie nikt nie byl stara panna ani kawalerem, wyszlo jak wyszlo, w przypadku mojej mamy rzy dyplomowaniu w wieku 26 lat urodzila brata, a przy kolejnym nas. zyje sie dniem dzisiejszym.

Gość gość
Czyli co? Kryzys wieku sredniego i trzeba bylo porzucic stara, nudna zone dla prawie 20 lat mlodszej "siksy"? Tak swoja droga, sypiac z 54 latkiem, majac 36-38 lat fuj! Sama mam tyle i nie wyobrazam sobie tego. Oczywiscie rowniez bede miec 54 lata, ale moj maz bedzie mial tyle samo, a nie 70. A gdyby mnie maz rzucil, to znajde sobie starego ramola w swoim wieku.

Gość gość
Oj tak, 40 latek jurny i młody, ale np. w banku spermy nie chcą już nasienia nawet od kolesia w wieku 35 + No niestety, zużywamy się z wiekiem - wszyscy - bez względu na płeć.

Gość gość
Mój też tak mówił, po czym po 50tce strzelil sobie 2 dzieci z dziunią młodszą od niego ponad 20 lat.

Gość gość
Współczuję dziuni i jej dzieciom.

Gość Stary ramol
Uważam ze w tym wieku facet jest już za stary na wychowywanie dzieciaka.Nie ma już tyle werby i wszystko go drazni. Teraz to bliżej dziadkowania, a nie żeby zostać ojcem.

Gość gość
Brednie. Umrzeć można w każdym wieku. Nawet jeśli jest się ojcem w wieku 20 lat, można umrzeć w wieku 21. Znam taki przypadek. Chłopak miał pierwsze dziecko w wieku 18 lat i potem jeszcze dwoje. A nie dożył nawet 30. O ile dobrze pamiętam, miał 26, kiedy umarł. A mój tata miał 45, jak urodził się mój młodszy brat (mam też starszego) i zdążył go wychować. Brat był już po studiach, miał pracę, jak tata zmarł. A nie był z tych, co dbają o zdrowie, bo palił jak smok od nastolatka, od alkoholu też nie stronił, odżywiał się tłusto i niezdrowo. Nie ma reguły. Facet po prostu wygodny jest, egoistyczny. Mało ma w sobie miłości. A ile macie dzieci już?

gość 2016.11.08 Pewnie, że za stary. Nie tylko kobietom zegar tyka. Dziecko zrobić to pewnie da radę, ale wychować, utrzymać i wykształcić to już inna para kaloszy. Do tego trzeba zdrowia i siły, a on miałby 50 tkę kiedy dzieciak zaczynałby podstawówke. " Najważniejszy tekst w tym temacie:classic_cool:. "Brednie. Umrzeć można w każdym wieku. Nawet jeśli jest się ojcem w wieku 20 lat, można umrzeć w wieku 21." Można ale na pewno większe szanse gdy ma się 71:P.

Gość gość
Ty wiesz coś o wychowywaniu dzieci ? Masz je ? Nie ? To zamknij głupią dupę.

Gość gość
Nie jest za stary ale uważaj bo dziecko po starym ojcu może mieć autyzm.

Gość gość
Pewnie powiedział, że jest za stary, bo nie ma ochoty na kolejnego dzieciaka.

Gość gość
Jeżeli facet uważa, że jest za stary, to znaczy, że jest za stary i że po prostu nie chce tego dziecka. Co tu roztrząsać?