Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzina wypomina mi że z tytułem mgr pracuję w sklepie!

Polecane posty

Gość gość

Pracowałam chwilę w biurze i źle się tam czulam, w dodatku nie miałam umowy o pracę, oni mnie nie rozumieją, mówią idź do biura. A ja wolę pracę w sklepie!

Gość gość
A w sklepie masz umowę?

Gość gość
Twój wybór. ja mam podyplomowe a wciskam ludziom kredyty :(

Gość gość
Moja znajoma po maturze ledwo zdanej, która robi błędy ortograficzne i nie jest bystrzacha pracuje w banku, ja jej wcale nie zazdroszcze. Praca za biurkiem 8 h może wpędzić w monotonię, wypalenie.

Gość gość
A kim jesteś w tym sklepie?

Gość gość
22:28 w jakim banku?nie lubisz swojej pracy? Mam znajomego,który pracuje w banku,niby prestiż i dobra kasa,a on mówi,ze nie cierpi tego i jak tylko spłaci kredyt to pójdzie do"gorszej "pracy. Ja mam umowę o pracę w sklepie,zniżki na produkty, elastyczny grafik,nie muszę od 9 do 17. Wysypiam się,lubie prace z ludźmi, w biurze nie miałam na to szansy. Oczywiście prócz ludzi z biura i ich przyklejonych uśmiechów,codziennie to samo,te same gadki szmatki,rutyna, herbatka,lunch,rytualy...o nie :-) zycie jest jedno, wole byc biedna i szczesliwa niz bogata z depresja

Gość gość
Oj powiedz rodzince,że to twoje życie i nic im do tego! Ja po maturze poszlam pracować w sklepie,nie chciałam iść na studia. Po kilku latach zostałam kierownikiem regionalnym w pewnej sieci,zarabialam znacznie więcej niż koleżanki po studiach bez doświadczenia

Gość gość
Zwykła sprzedawczyni, ekspedientka.

Gość gość
22:42 W jakiej sieci

Gość gość
Ale to twoje zycie i to ty masz byc szczesliwa. I w ogole nie rozumiem tej gloryfikacji pracy biurowej. Nudne jak cholera szkoda tracic zycie.

Gość gość
22:38 w często reklamowanym. jaka kasa. ? jak nie wyrobimy planu na oddział to złotówki premii nie ma i o samej podstawie która jest taka prawie jak w biedronce masz na kasie. a zazwyczaj któraś z nas nie wyrabia więc ja od kwietnia dostałam raz 200 zl. taka jest praca w banku :(

Gość gość
W cerfurze?

Gość gość
A umiesz gadać dupkom nnp swoje imie,albo coś zaśpiewać

Gość gość
Nie no ,to jest sklep odzieżowy,nie carefour. Zawsze interesowałam się modą, dlatego cieszy mnie ta praca,uwielbiam ubrania :-)

Gość gość
Ja tez nie rozumiem tej gloryfikacji pracy biurowej, ale pokolenie naszych rodziców i dziadków,uważa taka prace za "umysłową " i lepszą. Córka w sklepie to wstyd dla rodziny...

Gość gość
Zarabiam ciut powyżej najniższej krajowej

Gość gość nie Kasia
większość koleżanek z mojego rocznika z LO skończyła później studia i trafiła do sklepów, sieciówek z ciuchami, AGD, karmami dla zwierząt i jeszcze się cieszą, że znalazły pracę. Rodzice narzekali, że darmozjada po studiach trzymają, a jak udało się znaleźć pracę to też źle. Rodzina, taka która sama nigdy nie studiowała to sobie myśli, że studia gwarantują prestiż i karierę, a jak jest, wiemy

Gość gość
Akurat moi rodzice skończyli trudne studia,robili kariery...dla nich praca to ich pasja,a ja jestem beznadziejna :-(

Gość gość
Kto chce uderzyć, kij zawsze znajdzie. Moi rodzice też są wykształceni, babcia, dziadek i cała rodzina parszywa, ale to nie ważne. Zaczynali karierę zawodową w innych czasach, inaczej patrzą na pewne sprawy i oceniają rzeczywistość. Ja powiedziałam moim, że w agencji towarzyskiej nie pracuję i nie wstydzę się tego, co robię. Też im się moje miejsce pracy nie podobało i zarobki, zresztą mam to gdzieś

Gość gość
Wiesz ja mam wrażenie, ze gdybym pracowała w agencji tow i udawała,ze pracuje w korpo to ich by bardziej cieszyło...to prawda. Kiedyś każdy kto chciał pracować to pracował, a studia mieli skończone nieliczni,dzisiaj każdy studiuje.