Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coraz popularniejsze to imię :o

Polecane posty

Gość gość
ja mam psa Helę :D i kota Franciszka

Gość gość
ooo Hela twa tusza mnie onieśmiela

Gość gość
Mia i lea to ładne imię dla psa. Znam dwie leje, jedna sznaucer druga doberman. Ale żeby w Polsce tak córce dac? :-D za to mój patologiczny sąsiad na dawnym osiedlu miał Nadie córkę. Kiedyś jadąc autobusem tez słyszałam dwie pato matki, ze jak konkubent przyjechał to ona się z kewinem zamnekal w łazience, a on wtedy zabrał dzesike. Poza tym obracam się wśród normalnych ludzi i są imiona jak Adrianna, Kasia, Marta,Filip.

Gość gość
jak Ania do ********* Aniela-mela, Helena - srelena, co? x Oho jakaś snobka z Koziej Wólki ,mamusia Miji się odezwała :-D

Gość gość
Odmiana imienia Mia Mianownik - >Kto? :Mia Dopełniacz - Kogo? (nie ma) :Mii Celownik - Komu? (się przyglądam) : Mi Biernik - Kogo? (widzę) :Mię Narzędnik - (Z) kim? (idę z) :Mią Miejscownik - O kim? (mówię o) :Mi Wołacz - O! :Mio :-D Pani Mio no to wio , z Panią Mią będę się rżnął , Pani Mi daje mi ,Panią Mię bzykać chcę :-D:-D:-D

Gość gość
Mia -zdrobnienia: Mijka Mijcia Mijeczka Mijciunia ja prdl , "Mijciunia niunia chodź do domku na obiadek" , trzeba mieć nierówno pod sufitem żeby tak córkę nazwać :-O

Gość gość
12.24 Mia i lea to ładne imię dla psa. Znam dwie leje, jedna sznaucer druga doberman. Ale żeby w Polsce tak córce dac? smiech.gif za to mój patologiczny sąsiad na dawnym osiedlu miał Nadie córkę. Kiedyś jadąc autobusem tez słyszałam dwie pato matki, ze jak konkubent przyjechał to ona się z kewinem zamnekal w łazience, a on wtedy zabrał dzesike. Poza tym obracam się wśród normalnych ludzi i są imiona jak Adrianna, Kasia, Marta,Filip x właśnie widzimy po twoim wpisie jaka jesteś "normalna" wieś tańczy i spiewa...:P

Gość gość
Mi Mia kojarzy sie z Pradą i Miou Miou (Miu Miu ) dla yntelygentnych inaczej snobów i homosiów

Gość gość
Mia -odmiana tej M(i)i -jak Mała Mi z Muminków :D W szkole Wika mówi do Marty -podaj mi cyrkiel a na to MIA z sąsiedniej ławki "-ależ Ja żadnego cyrkla nie chcę" :D >>> oj mamuśki mamuśki ...

Gość gość
Znam dwie Mijki. Mama jednej to tleniona blondyna z metra ciętymi pazurami i rzęsami, ojciec jest łysy, duży i jeździ BMW:-P Druga Mijka, to córka znajomych, którzy na stałe mieszkają w Anglii. Matka zbyt ciekawa nie jest- w typie urody podobnym do tej 1, ale za to ojciec jest cenionym kardiologiem.