Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spałam z żonatym szefem, co mam robić??

Polecane posty

Gość gość

Już na rozmowie kwalifikacyjnej zaiskrzyło miedzy nami. Jest przystojny, wysoki, zadbany, pachnie drogimi perfumami i ma błysk w oku, normalnie ideał. Trochę flirtowalismy i on powiedział, ze jestem przyjęta. Na początku myślałam, ze żartuje ale dal mi umowę do podpisania. Pozniej zaprosił mnie na kawę, abyśmy 'omówili moje obowiązki'. Tak sie nie stało, bo rozmowa była całkowicie prywatna. Było gorąco, wylądowaliśmy w hotelu... Pózniej jeszcze wiele razy ze sobą spaliśmy. Aż w końcu przypadkiem dowiedziałam sie, ze ma zonę! Nigdy nie widziałam obrączki na jego palcu, a tu nagle sekretarka mowi do niego, ze żona próbuje sie z nim skontaktować... Prawie zemdlałam, zrobiło mi sie niedobrze i pobiegłam do toalety, byłam cała roztrzęsiona. Wysłałam mu smsa, ze juz wszystko wiem i jest wstrętny, a on odpisał tylko zebym nie robiła awantury w firmie i zrobiła sobie wolne. W poniedziałek musze juz wracać, a nie jestem w stanie spojrzeć mu w oczy. Codziennie do mnie wydzwania, kilka razy był pod moim domem, proponował rozmowę, kawę, pózniej próbował mnie przekupić wyjazdem na weekend. Teraz nie wiem co robić, co z jego żona? co z moja praca? Jestem załamana.

Gość gość
Romans z żonatym. Powodzenia w szukaniu partnera. :D

Gość gość
16:01 O co ci chodzi? Zrobiłam to nieświadomie, o niczym nie wiedziałam! Nigdy nie poszłabym do łóżka z żonatym, nawet z najprzystojniejszym na świecie! Mój szef nie nosił żadnej obrączki, przecież bym zauważyła kiedy trzymał mnie za dłonie!

Gość gość
Słaby z niego zawodnik, nigdy się nie romansuje na własnym podwórku. Musisz się zastanowić co oznacza Wasza relacja skoro nie przyznał się do żony i ukrywał ten fakt. Strasznie szybko poszłaś z nim do łóżka, nie sądzisz? Nie warto było najpierw wybadać sytuację, a może wcale Cię to nie interesowało? ;)

Gość gość
szkoda ze mu 6 miesc do emerytury zostaly;/

Gość gość
ale ty jestes glupia inaczej tego nazwac sie nie da sory mialo byc glupia i latwa

Gość gość
16:05 Dla mnie on jest skończony. Gdyby nie miał żony to co innego. Powiedziałam mu co o nim myśle, a on i tak wydzwania i pisze smsy. Czasami mam spokój, jak jest zajęty ale pózniej zadręcza mnie wiadomościami. Ostatnio nawet zaczal podjeżdżać wieczorami pod moj dom i dzwonić, musze gasić światło i udawać ze mnie nie ma. Czasu nie cofnę, była miedzy nami chemia, daliśmy sie ponieść chwili. Pierwszy raz zrobiłam cos takiego, pierwszy raz poszłam do łóżka z żonatym. Jestem tak załamana, ze nie mogę spać po nocach. Nienawidzę go, a musze wrocic do tej pracy.

Gość gość
ja bym poszla na skarge do zony ze nie nosi obraczki i ****a

Gość gość
To znajdz sobie inna prace. Tak sie konczy jak mysli sie pochwa a nie glowa :classic_cool:

Gość gość
16:08 Wiem jak to brzmi i wstydzę sie tego. Jak sobie pomyśle, ze on był ze mną kiedy jego żona próbowała sie z nim skontaktować... A on pewnie ściemniał jej, ze ma naradę czy spotkania albo musiał gdzieś pojechać... W pracy oczywiście nic o tym nie wiedza. Powiedział mi ze musimy byc dyskretni, bo koleżanki z firmy będą mnie źle traktować. Szkoda ze nie podał prawdziwego powodu...

Gość gość
16:24 Też myślę o tym, zeby powiedzieć o wszystkim jego zonie. Tylko sie boje konfrontacji. A jesli mi nie uwierzy? On jest niezłym bajerantem i aktorem, mistrzem manipulacji. Jest jak zwierze, działa instynktownie i wszystko uchodzi mu na sucho. Musiałabym po kryjomu znaleźć nr do jego zony i umówić sie na spotkanie, ale on nie moze o niczym wiedzieć.

Gość gość
Czarny księżyc Czy ty siebie słyszysz?? Miałam sie pytać szefa czy ma zonę, na rozmowie kwalifikacyjnej? Przecież nie miał obrączki i nic na to nie wskazywalo. Naprawdę myślisz, ze by sie przyznał? Nie sadze. Powiedział mi, ze nie nosił obrączki bo palce mu puchną! Rozumiecie to? Palce mu puchną i nie nosi obrączki, a nie po to zeby zaliczać inne na boku...

Gość gość
Jak moglas zrobic cos takiego? Z szefem? Po rozmowie kw? WTF? Myslalas ze nikt sie nie dowie? Myslalas ze seks wszystko zalatwi i bedzie jak w bajce? Ile ty masz lat dziecko? Dlaczego chcesz sie mscic? Nawet wiedzac ze ma zone i tak wskoczylabys mu do lozka bo przeciez on "Jest przystojny, wysoki, zadbany, pachnie drogimi perfumami i ma błysk w oku, normalnie ideał." Odejdz z firmy i sie nie kompromituj. Nie jest ci wstyd?

Gość gość
Raczej kootas mu puchnie nie palce :D

Gość gość
zona powinna wziac rozwod, bo oznacza to ze jej nie kocha, gdyz szuka innej

Gość gość
co poru**al to jego

Gość gość
ale za co ma jej byc wstyd? przeciez dorosli ludzie sypiaja co za roznica z kim

Gość gość
wstyd ze sie puscila jak pierwsza lepsza

Gość gość
widocznie zona mu sie znudzila i szuka pretekstu by sie jej pozbyc, a faceta ktory klamie bym nie chciala i tak niektorzy panowie zostaja sami na stare lata i nie ma im kto podac szklanki wody

Gość gość
zonaty facet ktory ma inna? a co z przysiega o wiernosci? halo chyba o czyms najwazniejszym zapomnialas

Gość gość
Dala mu dup* w podziekowaniu za prace LOL

Gość gość
Łatwo mowić 'zmień prace'... A kto zapłaci za moje rachunki? Wy? Długo szukałam tak dobrze płatnej pracy, nigdzie indziej tyle nie zarobię. Ten etat spadł mi z nieba, bo poprzednia pracownica zaszła w ciążę. Drugi raz nie będę miała tyle szczescia.

Gość gość
dobrze zarabiasz bo mu dajesz nie z powodu wybitnych osiagniec

Gość gość
Dawaj mu d**y w pracy po co wydawać na hotele.

Gość gość
zonaty facet powinien odmowic i powiedziec, ze ma zone oraz nie interesuje go to. a ty powinnas postawic sprawe jasno, ze to koniec i nie chcesz miec nic wspolnego chyba ze sie rozwiedzie. I wszystko na ten temat.

Gość gość
Jak to wspaniale ze wszyscy na kafe sa bez winy i kryształowi i nadajacy sie do zwiazku, wspaniali, tylko dziwne ze wciaz tu siedza...

Gość gość
A po co ma się rozwodzić.

Gość gość
gość dziś hahah

Gość gość
16:37 Rozumiem, ze czasami małżeństwo sie nie układa ale od tego sa rozwody. Gdyby był rozwodnikiem to mógłby sobie podrywać każda, ale jest zonaty! On chyba naprawdę myślał, ze to sie nie wyda. Dzięki sekretarce sie dowiedziałam, bo przecież sam by mnie o tym nie poinformował. Szkoda mi jego zony i jest mi strasznie złe z tym co jej zrobiłam. Zastanawiam sie jak z tego wybrnąć.