Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spałam z żonatym szefem, co mam robić??

Polecane posty

Gość gość
wlasnie po co sie rozwodzic jak mozna ****a* na boku

Gość gość
bo nie dotrzymal przysiegi malzenskiej, oszukuje zone, dlatego.

Gość gość
P***a się nie wymydli można jechać latami.

"Czarny księżyc Czy ty siebie słyszysz?? Miałam sie pytać szefa czy ma zonę, na rozmowie kwalifikacyjnej? Przecież nie miał obrączki i nic na to nie wskazywalo." Niekoniecznie na gadce o robotę ale przed dymaniem na pewno:D.No i jaka jesteś stara nawijaj:classic_cool:. gość dziś Jak to wspaniale ze wszyscy na kafe sa bez winy i kryształowi i nadajacy sie do zwiazku, wspaniali, tylko dziwne ze wciaz tu siedza... " Ja jestem kryształowy:D.

Gość gość
Pewnie sypia tez z innymi.

Gość gość
Może zróbcie sobie trójkąt.

Gość gość
Jesli ktos lubi oszukiwac zone i inne osoby to jego problem. Wybrnac z sytuacji tak, ze po prostu olac go. Niech sie sami uzeraja ze soba on i zona. Nie spotykac sie z nim wiecej.

Gość gość
16:42 Ale ja mu cały czas mowie, ze u mnie nie ma czego szukać i dla mnie jest skończony jako człowiek. I on teraz podjeżdża pod moj dom i wydzwania, sprawdza czy jestem. Ostatnio chyba z pol godziny stał, wyszedł z auta i dzwonił, kręcił sie obok mojego domu. Nawet nie mogłam wyjsc z psem na spacer, kilka razy udało mi sie przed nim uciec.

Gość gość
Zrób mu loda z połykiem na pożegnanie.

Gość gość
Boisz sie konfrontacji? Czy tego ze znowu mu dasz?

Gość gość
Nie sadze ze sypia z pozostałymi pracownicami, bo one sa juz zamężne, wiekszosc w średnim wieku i nie w jego typie...

Gość gość
Jego żona też chce cię w*****ać.

Gość gość
a niech ru**a az mu k**tas odpadnie

Gość gość
Provo

Gość gość
To niech wydzwania do bólu. Niech wqydzwania przez cały rok, a jak to za mało niech wydzwania 10 lat, albo rozwód albo do widzenia. Nie ma zmiłuj.

Gość gość
W poniedziałek bede miała okazje zdobyć nr do jego zony, ale to nie takie proste. Skontaktować sie z nia czy lepiej siedzieć cicho?

A ta co zaciążyła ciekawe czy z nim:P?Napisz w jakim regionie mieszkasz to może będę udawał że jesteśmy razem to typ zwątpi:D.Chociaż nie chce mi się bulić kasy za wycieczkę na 2 koniec Polski:O.No chyba że jesteś strasznie kusząca:D.Sprawdź czy nie jesteś w moim zbiorze: http://f.kafeteria.pl/temat/f4/szukam-chetnych-ktore-chca-mnie-posiasc-p_6652668 :classic_cool:.

Gość gość
Czarny Księżyc dziś A ta co zaciążyła ciekawe czy z nimjezyk.gif ? czarny pomyslalam o tym samym

Gość gość
Po prostu daruj sobie tentemat. Czy to wazne czy zona wie czy nie wie. Wazne jest to czego on chce, jezeli lubi romanse to smialo, ale ty sie od tego trzymaj z daleka. jesli chodzi mi o ciebie to musi sie rozwiesc. A jesli kluczy i chce i nie chce to wiadomo, ze nalezy zakonczyc te brednie i ignorowac. i wszystko na ten temat. Niech wydzwania nawet przez 50 lat, kiedys mu sie znudzi.

Gość gość
Czarny księżyc Jak masz pisać głupoty to lepiej nic nie pisz, bo mi nie jest do śmiechu i nie mam humoru na tego typu zagrywki.

Gość gość
Awansowałaś teraz jesteś kurwą szefa.

Gość gość
Co sie stalo to sie nie odstanie. Bywa, życie. Wazne jest co jest jutro. Jesli nie chcesz byc zabawka to po prostu zamknij ten temat i nie reaguj.

Gość gość
ludzie maja ci napisac co powinnas zrobic? rusz mozgiem glupia babo

Gość gość
miliony par sie zdradzaja a wy robicie z tego jakies zjawisko. przeciez to standard w tych czasach ze niemal wszyscy sie zdradzaja tylko czasem to nie wychodzi, a czasem jest konfontacja

Gość gość
Na pewno sobie go daruję, bo nie potrafię spojrzeć mu w oczy i czuje do niego obrzydzenie. Nie interesuje mnie to czy mu na mnie zależy, nawet jesli to dla mnie nie istnieje i nic tego nie zmieni. Najciężej bedzie mi tylko wrocic do pracy, ze stresu schudłam prawie 5 kg w 2 tygodnie, boje sie jak teraz bedzie wygladała nasza współpraca.

Gość gość
Skonczy sie kasa wylecisz na bruk no chyba ze znowu mu dasz

Skąd wiesz czy głupoty wypisuję:D?Nie wiesz co myślę:D.Skąd wiesz czy bym nie chciał żebyś np. została moją żoną:D?Sprawdź to z mojego odnośnika zamiast się mnie czepiać:P.Przynajmniej 1 będzie jasne-czy mam rozważać czy się nadajesz na podryw:D.Na typa spróbuje coś wymyślić:classic_cool:.Czy wiesz dokładnie kiedy i gdzie się urodził:classic_cool:?

Gość gość
Czarny księżyc Czy ty jesteś poważny? Jaką żoną? Nie chcę być twoją żoną, odpuść!

Gość gość
Wydzwaniać do zony, ale po co? Niech sobie zmarnuje zycie z takim typem, który będzie ją zdradzał. Wazne, ze to nie Twoj problem. I nie rob z tego problemu, bo jak nie temu to poszlabys z kim innym i moze po 20 latach okazałoby sie, ze tez by cie zdradzil. nie ma co drazyc tematu i byc zaskoczona, setki ludzi sie zdradzaja, beda zdradzac, ludzie juz tacy są. Poszukaj takiego, ktory taki nie jest zamiast tracic czas na dyrdymały. Nie odbiera sie tel. Zmienia numer. Jezeli przychodzi pod okno, mowisz ze jestes zajeta nie masz czasu, masz spotkanie. A jezeli przeszkadza ci towarzystwo jego to po prostu poszukaj czegos innego i problem sie skonczy.