Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spałam z żonatym szefem, co mam robić??

Polecane posty

Gość gość
Przyjechał do mnie i chwilę rozmawialiśmy, ale znowu musiał wracać do pracy.

Gość gość
dobra, a teraz pogadamy tak: komu wkręcasz te kity o romansie z zonatym facetem szefem :O? sadzisz ze ktos w to uwierzy? :O nie ma zonatych szefów, ktorzy ryzykuja swoja kariere dla jakichs dziewczyn , ktore moga poderwac po pracy :O z drobnymi wyjatkami, ktorzy maja wlasne firmy, a nawet tacy nie ryzykuja, bo lepiej jest pojechac w delegacje i zalatwic tak zeby nikt nie wiedzial.

Gość gość
Jasne,ze prowo Ten czarny z ksiezyca napisal, chce innych uczyc kultury , a sam proponuje ze facetowi podlozy towar w sklepie . :(

Gość gość
Jasne,ze prowo Ten czarny z ksiezyca napisal, chce innych uczyc kultury , a sam proponuje ze facetowi podlozy towar w sklepie . :(

" gość dziś dobra, a teraz pogadamy tak: komu wkręcasz te kity o romansie z zonatym facetem szefem pechowiec.gif ? sadzisz ze ktos w to uwierzy? pechowiec.gif nie ma zonatych szefów, ktorzy ryzykuja swoja kariere dla jakichs dziewczyn , ktore moga poderwac po pracy pechowiec.gif z drobnymi wyjatkami, ktorzy maja wlasne firmy, a nawet tacy nie ryzykuja, bo lepiej jest pojechac w delegacje i zalatwic tak zeby nikt nie wiedzial." Skąd wiesz czy ryzykuje:P? "gość dziś Jasne,ze prowo Ten czarny z ksiezyca napisal, chce innych uczyc kultury , a sam proponuje ze facetowi podlozy towar w sklepie . smutas.gif " Mam rozumieć że jak dostajesz od typa w dzioba to mu tłumaczysz zasady kultury:D.

Gość gość
Haha.... obraczki nie nosil to myslala ze zaraz zostanie szefowa.

Gość gość
Czarny księżyc To skomplikowane, ale już wyjaśniliśmy myślę wiekszosc... Zostaję w pracy normalnie, ale tego akurat byłam pewna. Żona podobno o wszystkim juz wie, dostałam do niej nr i mogę osobiście sie upewnić.

Gość gość
Od żony to jeszcze w ryj zarobisz.

Gość gość
19:40 Ludzie na stanowiskach nie załatwiają tak swoich spraw.

Gość gość
Glupie prowo

Nie twoja wina przecież. To, że on ukrywał przed tobą, że ma żone to tylko i wyłacznie jego wina i to on musi ponieśc konsekwencje. Moim zdaniem powinnaś anulować jego kontakt oraz pracę. Prawdopodobnie przyjął Cię do tej pracy tylko dlatego żeby się z tobą przespać albo się do Ciebie po prostu zbliżyć. Moim zdaniem powinnaś całkowicie zerwać kontakt i dać sobie spokój z takim facetem.

Gość gość
Jutro dowiem się więcej, ale na razie mam mętlik w głowie...

Gość gość
Już pisałam, że pracy nie zmienię ze względu na zarobki.

Gość gość
Przecież ty jej pomożesz. Chcesz ****ać to płać.

Gość gość
Sama sobie jestes winna, zlapalas sie na hotel, na szefa i to ci wystarczylo zeby wlazic mu do lozka ?teraz ugryz sie w tylek

Ja mogę coś pokombinować to może byś lepiej zarabiała:classic_cool:.Ale tak dodatkowo oczywiście;).Bo najpierw trzeba to przygotować:classic_cool:.No i napisz czy jesteś z tego zbioru co tu opisałem w tamtym temacie:O .Bo ja jestem bardzo zainteresowany a mimo tego że jesteś sama nic o tym nie piszesz :O.

Gość gość
No i co on ci właściwie powiedział? Mysle, ze z tym numerem do zony to ściemniał. Akurat by jej pierwszy powiedział. A groziłas mu, ze jej powiesz? Właściwie to powinnaś. Pewnie większość kobiet wolałaby wiedzieć.

Gość gość
Dokładnie. Ludzie na stanowiskach nie załatwiają tak swoich spraw. he he tak i numer do zony ci dał, bhe bhe bhe

Gość gość
Ja bym z zadnym szefem nie spala, bo praca to praca.Jak ci sie chcialo szefa to teraz masz i miej pretensje tylko do siebie.

Gość gość
Juz nie nawijaj makaronu na uszy, bo widac, ze chcialbys wyciagnac jakies informacje od kogos. Ludzie na stanowiskach zalatwiaja inaczej takie sprawy, tak wiec niestety nie masz doswiadczenia w takich tematch i chcialbys cos wiecej wiedziec, ale nie wiesz. kity z numerem do zony daruj sobie, bo juz wieje zenada.

Gość gość
kto by kupil taka historyjke :D dobrowolnei sie przyznal i dal numer do zony :D:D:D:D

Gość gość
20:14 W skrócie to swoje małżeństwo nazwał fikcją. Jutro mamy się widzieć ponownie i dokończyć rozmowę. Na początku byłam tak zła, że niemal zrobiłam mu krzywdę. Powiedziałam mu, że żona musi się o wszystkim dowiedzieć a on stwierdził, że już wszystko wie i jak chcę się upewnić to mogę do niej zadzwonić.

" gość dziś kto by kupil taka historyjke smiech.gif dobrowolnei sie przyznal i dal numer do zony smiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif " Możliwe bo przecież by mogła dorwać żonkę sama:P.