Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spałam z żonatym szefem, co mam robić??

Polecane posty

Gość gość
jak masz już numer do żony to możesz zaproponować jej trójkąta.

Gość gość
22:02 Ja nie zwracam na to uwagi, nie musisz stawać w mojej obronie ale dziękuję.

Gość gość
ZMĄDRZEĆ. I to szybko.

Gość gość
wszyscy faceci zazdroszczą twojemu szefowi że w czasie pracy może się z tobą zabawić np w kibelku, ten drrrreszczyk emocji. lubisz tak nie? gdybym miał firmę to zatrudniałbym same modelki.

" gość dziś Czarny księżyc To więcej niż pewne, że do siebie nie pasujemy. Ale życzę ci szczescia, na pewno znajdziesz miłość swojego życia." Nie masz dowodów:O. " tisii dziś Czarny Księżyc to nie jest wcale reguła ten odstęp 90 ciu dni, ważny jest ascendent i księżyc, wtedy może być bardzo fajna relacja mimo odstępu 90 - ciu dni" U mnie zawsze jest reguła że mam z takimi na pieńku i to solidnie więc się nie kłóć:D :P. Ja oczekuję że zaczniesz w inny sposób się wyrażać.Nie na temat czy się znamy ale dlaczego utrudnisz mi sprawdzenie czy do siebie pasujemy:O.

Gość gość
Ja tez juz pare razy z zonatym spalam jeszcze jak panna bylam wcale sie tym nie przejmowalam bo majtki to sama sciagalam, a jednego jak bym jeszcze spotkala to zaraz bym sie mu rzerznac pozwolila bo do dzisiaj mi brakuje jego bolca

Gość gość
autorko a ja cię nie potępiam , mój mąż biznesmen z premedytacją też zabajerował kobiecinę , gdy wyszło na jaw po burzliwych negocjacjach , w moim związku on kocha mnie i ją . a w drugim związku ona kocha mojego i swojego . ...

Gość Czarny Księżyc
" gość dziś autorko a ja cię nie potępiam , mój mąż biznesmen z premedytacją też zabajerował kobiecinę , gdy wyszło na jaw po burzliwych negocjacjach , w moim związku on kocha mnie i ją . a w drugim związku ona kocha mojego i swojego . ... " A jaka stara jesteś:classic_cool:?

Gość gość
I jak tam po rozmowie z nią?

Gość gość
Co powiedziała jego żona?

Gość gość
Nic nie powiedziala, nasrala mi na twarz ,a jemu na klate :O

Gość gość
No głupota pierwsza klasa żeby z żoną rozmawiać.

Gość gość
ewidentnie nie zalezalo Ci na tej pracy wszak kazdy wie ze aby nie robic sobie problemow nigdy "nie bierz d**y z wlasnej grupy"

Gość gość
Piz.ę konsumuje sie na różne sposoby

Gość gość
super sprawa!!!!! sprawdzam tym mężusia czy mnie nie kłamie :) www.zlokalizuj.xweb24.pl/l/3/lokalizacjagsm

Gość gość
Ja mam prace z ukladem i sie tym nie przejmuje. Mam 27lat i od 3 lat jestem mezatka. On ma 40 i tez zonaty. Traktuje to jak zwykly obowiazek. Poprostu jak chce to mu daje.

Gość gość
Moj szef jest zonaty i jak wyjezdzam z nim slozbowo na pare dni to to nie tylko z nim spie, jest mi z tym dobrze i przez to narazie mam pewna prace, oprocz niego nie mam innego faceta

Gość gość
Dwa ostatnie posty są tak marne, że można wziąć je za reklamy tego procederu wśród Polek, pisane tu przez szefów chcących wykorzystywać swoją pozycję. Obowiązek? Pewna praca? A gdzie reklama proszku do pieczenia?

Gość gość
Nie mów tak szanowny przedmówco bo nie jesteś kobietą i nie wiesz jak to jest, ja też mam męża i dziecko i sypiam z szefem, po prostu za pracę bo nie mam innego wyjścia.

Gość gość
Mój mąż wie że sypiam z szefem, o pracę po 40-stce trudno a żyć trzeba, a on raz albo dwa razy w tygodniu mnie przeleci, spuści się w cipkę, trudno się mówi ale pracę mam bardzo dobrą.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co robic, co on o Tobie mysli, co czuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Po prostu, ja tak zaczynałam po studiach, najpierw dymał mnie w hotelu cały weekend a w poniedziałek przyjął do pracy, a teraz nie mam już z tym dylematu, co jakiś czas mu dam piczki i ok.