Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spałam z żonatym szefem, co mam robić??

Polecane posty

Gość gość
posmiewisko bedzie przede wszystkim z szefa, ze dal sie wmanewrować jak dziecko, że skoro nie potrafi utrzymac w ryzach romansu zeby nie ujrzal swiatla dziennego to tym bardziej z firma i bedzie to wielka skaza na jego caloksztalcie pracy. a zona bedzie wysmiewana za plecami , ze jest slepa i jeszcze mu wybacza zamiast zostawic kogos takiego. A ta dziewczyna pojdzie do innej pracy, bo pracy jest pełno i wlasciwie nic na tym nei straci. Ludzie pogadaja i przestana.

Gość gość
A cos ty taka pewna ze ona mu taka wierna?

Najlepiej by było gdybym znał horoskop żonki to bym mógł zrobić diagnozę czego można po niej się spodziewać:D.A czy weźmiemy ślub nie wiesz o ile planujesz ślub-mogę się okazać 1 który się nawinie:D.I jego też:D.

Gość gość
Znowu do mnie wydzwania i wysyła smsy, chyba skończył teraz prace. Za kilkanaście minut mogę sie go spodziewać pod domem... Namawia mnie na spotkanie, zeby wszystko na spokojnie wyjaśnić. Nie wiem co mam robić, bo jestem na niego wściekła i nie mogę na niego patrzeć.

Gość gość
Osobiście gdybym zarzadzala duza firma i dotarłyby do mnie informacje, ze jakis kierownik wdaje sie w romanse z pracownicami, to zostałby usuniety, bo sprawia niepotrzebne problemy, zwlaszcza zonaty i w dodatku nieuczciwy. To bardzo psuje reputacje firmy.

Gość gość
To spotkaj sie , on ci powie swoje, pogada, pogada, pogada, a ty na koniec powiedz mu: dorośnij. I po temacie.

Gość gość
Sama jestes sobie winna, taka prawda. Chcesz sie mscic na zonie, a co takiego zrobila ci ta kobieta? To ty wykazujac sie brakiem rozumu puscilas sie z jej mezem. Czarny dobrze pisal - trzeba bylo sie upewnic czy kogos ma, nie zapytalas - twoja wina.

Gość gość
Skąd taka pewność, ze to on na tym straci? Moze to nie pierwszy jego romans, może żona wie o jego skokach w bok? Moim zdaniem nagłaśniając sprawę Ty na tym najwięcej stracisz. Facet zapewnie odwróci kota ogonem i sama wyjdziesz na taka, ktora wskakuje do łóżka żonatym.

Gość gość
17:54 Ja chce sie mścić na jego zonie? Gdzie ty to wyczytałaś? Nigdy by mi to nawet przez myśl nie przeszło! Chce ja jedynie o wszystkim poinformować, bo źle sie z tym czuje i to nie jest fair w stosunku do niej.

Gość gość
Ja mam tylko jedno pytanie, jeśli to nie prowokacja. Czemu tak szybko mu dalas, taka bylaś napalona? Nawet jeśli nie miał obrączki i pomyślalas, że nie jest żonaty, to mógł mieć narzeczona, dziewczyne, i jakoś Ci to nie przeszkadzało? Po prostu liczylas z nim na coś więcej a jak dowiedziałas się o żonie to poczulas się wykorzystana, bo wiesz że on jej dla Ciebie nie zostawi i to ma być zemsta. Tak uważam.

Gość gość
Czarny księżyc Jak piszesz do mnie o ślubie, a ja cie na oczy nie widziałam to jak mam cie nie ignorowac? Jesteś niepoważny.

Gość gość
Podsumowując: nie tykaj g****a to nie będzie śmierdziało

Ale nadal nie jestem pewien czy to dobry pomysł:O.Przede wszystkim powinnaś go i żonkę zlustrować,przeanalizować i dopiero wtedy zdecydować:O.No i napisałem że zwykle lepiej mnie poderwać:D.

Gość gość
dziś i dziś zgadzam sie z wami

Gość gość
Wyjaśnijcie sobie dokładnie czy wolałaś jak cię jebał od tylca czy po misjonarsku.

gość dziś Czarny księżyc Jak piszesz do mnie o ślubie, a ja cie na oczy nie widziałam to jak mam cie nie ignorowac? Jesteś niepoważny. " Nieważne czy jestem poważny czy niepoważny ale czy do siebie pasujemy:D.Ważniejsze od tego czy się znamy:D.Na pewno nie robię takich numerów jak ten typ;).I bądź taka miła i przeczytaj mój temat i napisz czy jesteś w tym zbiorze:classic_cool:.I najważniejsze-na podstawie tego ze mnie nie znasz nie możesz niczego konkretnego diagnozować:P.Myślę że jakbyś miała do wyboru tamtego w roli dodatku do żony i mnie to byś mnie wybrała jakbyś mnie zobaczyła:D.Ja przynajmniej robię selekcję pozytywną-przynajmniej daję nieznajomym szansę a Ty dajesz kosza bezpodstawnie:O.

Gość gość
18:00 Pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzyło. Po prostu miedzy nami była taka chemia, zaiskrzyło i wszystko potoczyło się tak szybko... Czasu nie cofnę. On nie wspominał nic o żadnej kobiecie w jego życiu, a skad ja miałam sie domyślać? Otwarcie ze mną flirtował, nie wyglądał na takiego który cos ukrywa. Później też mi ani razu o tym nie mówił, dowiedziałam się zupełnie przypadkowo. Nie chcę się na nikim mścić tylko to mnie dręczy, chciałabym tą sytuację wyjaśnić.

Gość gość
Facet sie wszystkiego wyprze a ty zostaniesz ta glupia co chce szefowi wlazic do lozka.

Gość gość
Facet sie wszystkiego wyprze a ty zostaniesz ta glupia co chce szefowi wlazic do lozka.

Gość gość
zauroczenie bylo jednostronne, dla niego bylas jedna z wielu i pogodz sie z tym nie przegadacie jej, ona ma mroczki na mozgu

Gość gość
On nie miał żadnego obowiązku z czegokolwiek ci się tłumaczyć ani opowiadać o sobie. Łatwo rozkładasz nogi twoją sprawa.

Gość gość
I co tak Ci chemia minęła nagle, że Cie wzięło na wyrzuty, już Ci uwierze. Chyba że był tragiczny w łóżku.

Robisz błędne założenie:P.zawsze należy zakładać że ktoś jest z kim jak nic nie gada:P.Ja ZAWSZE nieznajomych się pytam czy mają partnera:classic_cool:. Natomiast obawiam się że może być tak jak piszą że będzie się wypierał:O.Najlepiej go nagrać jak grasuje przy domku i mieć świadków że grasuje:D.I nagadać sąsiadom w razie czego.i musisz wyjaśnić sytuację w sposób dla Ciebie korzystny:D.Powinnaś jednak podać datę urodzenia:D.wtedy bym stwierdził kiedy co robić:D.Bez tego w tej sprawie nie doradzę:O.A co do mnie-ja jestem zupełnie inny od tego typa-nawet bym nie pomyślał o zdradzie bo i po co:D?Nie potrzebuję wroga domowego-mam ich dość:D.Ja wyraźnie stwierdziłem że nie tylko sam jestem ale jestem prawiczkiem:D.

co? nic się nie dzieje. Pracuj dalej a jak Ci się nie podoba to się z nim nie spotykaj ale szanuj chociaż by z racji że jest pracodawca. Nic nie rób.

Gość gość
Tragiczny nie byl, przeciez dala mu wielokrotnie.

Najlepiej zbieraj na niego po kryjomu dowody i wal głupa:D.Jeżelibyśmy się spotkali to bym mógł pomóc co nieco go pogrążyć albo zniszczyć:D.Np. dziadowi podłożyć w sklepie towar:D.A jeżeli jeździ na wycieczki do Arabii Saudyjskiej tam podłożyć towar z worem heroiny-to by było lepsze:D.Wtedy by miał odlot do hadesu:D.

Gość gość
18:16 Chemia minęła, bo nie jestem w stanie darzyć uczuciami oszusta. Oszukał mnie i oszukuje swoją żonę, taki człowiek nie jest godny zaufania i ja bym nigdy nie chciała być z kimś takim w związku.

Gość gość
smieszy mnie ten temat :D bardzo smieszne rzeczy opowiadacie :D:D