Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spałam z żonatym szefem, co mam robić??

Polecane posty

Gość gość
A jednak ciśnie do rozwodu. Zapomnij o tym, szkoda twojego zachodu.

Masz mnie traktować jak kandydata na chłopaka:D.A wiesz dlaczego czy nie?Bo ja wiem to czego nie wiesz i nawet o sobie jak to łatwo sprawdzić:D.I horoskopy czy wiesz co to jest:P?Takie solidne a nie byle co z gazety:D?Pewnie nie:P.Napisałem wyraźnie że ZAWSZE SIĘ SPRAWDZA WIĘC NIE KRYTYKUJ MNIE:P.Jeżeli coś sknocę przyznam się do winy:O.

Gość gość
21:10 Powiem jej, że chcę porozmawiać o jej mężu i czy domyśla się kim jestem. Reszta wyjdzie w praniu.

Gość gość
A skąd wiesz czy to na sero numer do jego zony i czy to ona przyjdziesz na spotkanie? Moze to jakaś koleżanka? Spróbuj wykraść numer i je porównaj.

A co do tych substancji-jakbyś chciała się zemścić:D.Więc podałem przykład na konkretną zemstę:D.No i zamiast grzecznie zaglądnąć na tamtą stronę co podałem to nic z tym nie robisz:O.Na horoskopach się znam więc mogę wiarygodny opracować:D.

Gość gość
21:18 Pewności 100% nie mam, a nr będę mogła porównać dopiero w poniedziałek.

Gość gość
Powiedz mu otwarcie: Chłopie nie fikaj. Nie ze mna te sztuczki. Dajesz papier o rozwodzie, zapraszasz mnie na chatę, nie ma sprawy. A nie szmery bajery. Do tej pory nie ma zbliżeń. Albo to zalatwisz albo ciao bambino.

Gość gość
Czarny księżyc Na pewno znajdziesz swoją drugą połówkę, ale to nie jestem ja. Nie szukam chłopaka, tym bardziej teraz kiedy w moim życiu tak wiele się dzieje. Od początku c***isałam, że zemsta nie wchodzi w rachubę.

Gość gość
Odczep sie czarny ! Nie jestes szefem i nie masz kasy to spadaj !

Gość gość
21:25 On to wie. Nie przebierałam w słowach jak go zobaczyłam i chyba mu się głupio zrobiło, bo bardzo się otworzył i mówił o sprawach osobistych. Przepraszał ale dla mnie liczy się prawda, a nie słowa bez pokrycia. Ja wyraziłam się jasno, że nasze kontakty od tej pory będą czysto biznesowe i nie ma co liczyć choćby na kawę po pracy, dopóki się nie rozwiedzie. Z tym, że ja od niego rozwodu nie wymagam, ale on nie może wymagać ode mnie czegoś więcej niż kontaktów w pracy.

"gość dziś Czarny księżyc Na pewno znajdziesz swoją drugą połówkę, ale to nie jestem ja. Nie szukam chłopaka, tym bardziej teraz kiedy w moim życiu tak wiele się dzieje. Od początku c***isałam, że zemsta nie wchodzi w rachubę. " Najpierw ładujesz mu się do łóżka a teraz że nie szukasz chłopaka:D.No i najważniejsze zlekceważyłaś-wyraźnie napisałem że wiem jak sprawdzić do kogo pasujesz i to ignorujesz:O.Nie wiesz jaki jestem i bezpodstawnie mnie dyskwalifikujesz:O.Traktujesz mnie jak oszusta:O.

Gość gość
ciekaw jestem jakie cuda w łóżku robiła autorka. przeczuwam że było namiętnie. głęboka penetracja, anal, oral, motywy sado-maso. szef cię zaspokaja czy masz jeszcze ochotę na kogoś dodatkowego? ;>

gość dziś Odczep sie czarny ! Nie jestes szefem i nie masz kasy to spadaj ! " Spadać to radzę z 30 piętra na beton bo mnie wnerwiasz:P.A w jej interesie leży aby odpowiedziała na moje pytania-zwłaszcza że mam nie tylko wiedzę ale odpowiedni poziom moralny:classic_cool:.

Gość gość
Czarny księżyc Nie wiem czego ode mnie oczekujesz, ja ci nic nie obiecywałam. Nie traktuję cię jak oszusta, nie rozumiemy się po prostu.

Gość gość
No i sprawa załatwiona. problem z głowy. Mozemy ci jeszcze jakos pomoc?

Gość gość
autorko odpowiedz jakie pozycje lubisz? czy szef ma dużego i ci dogadza? wtedy żonka tak łatwo go nie wypuści. ja na twoim miejscu bym się zdecydował na ten trójkąt. a szefowi zazdroszczę. facet nie musiał się nawet starać a laseczka wskoczyła mu do łóżka i pewnie pchał po same jajca.

Ja po prostu oczekuję żebyś odniosła się do moich wymogów z tamtego tematu który podałem wcześniej a nadal tego nie zrobiłaś:O.Chciałbym wiedzieć czy spełniasz moje wymogi to bym przynajmniej wiedział że nie warto się starać:O.I lepiej nie kłam bo nie warto.I dlaczego byś miała mi dawać kosza jak mnie nie znasz:O?

Gość gość
A co zazdroscisz? tez chcialabys miec szefcia co ma kaskę i rzadzic jego podwladnymi. chcialabys przyznaj, ale szefowie nie interesuja sie toba, prawda? siedzisz w kacie od 20 lat i jestes powietrzem nikt cie nie widzi ? :D a tu wchodzi piekna twarz i wszystko zabiera :D:D

Gość gość
21:42 Nie będę robiła zdjęć tej żonie. Skontaktuję się ze swoją koleżanką z pracy. Ona jest sekretarką i nr powinna mniej więcej pamiętać. Przynajmniej początek lub koniec.

Gość gość
Czarny księżyc To więcej niż pewne, że do siebie nie pasujemy. Ale życzę ci szczescia, na pewno znajdziesz miłość swojego życia.

Gość tisii
Czarny Księżyc to nie jest wcale reguła ten odstęp 90 ciu dni, ważny jest ascendent i księżyc, wtedy może być bardzo fajna relacja mimo odstępu 90 - ciu dni

Gość tisii
Aha, a temat to w 100 % prowokacja

Gość gość
a co chcialbys pofantazjowac o tym, czego nie mozesz miec? nie dla ciebie takie fajne laseczki, niestety najpierw zarob kaske, zostan szefem i moze wtedy cos ci skapnie :D:D bhe bhe bhe

Gość gość
chciałbym choć raz być w skórze twojego szefa i popatrzyć na twoją wypiętą pupkę i piersi. jak zostaniecie parą to będziecie mogli robić to w pracy.

Gość gość
21:50 Czy ty się pode mnie podszywasz?

Gość gość
Już wiem, że nr naprawdę należy do jego żony. Koleżanka pracuje tam dłużej ode mnie i zna wiekszosc numerów na pamięć. Była zdziwiona, że w sprawie firmy chcę się kontaktować z jego żoną, bo ona nie angażuje się w te sprawy od dawna. To by po części potwierdzało plotki o kryzysie w ich małzeństwie, ale musze mieć 100% pewność.

Gość gość
Nie. Odpowiadam kolesiowi i lasce, ktorzy cie obrazaja. jestem twoim przyjacielem forumowym.

Gość gość
a jak ktos zobaczy?