Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój kolega,kandydat na faceta użył słowa"stara rura]baba"

Polecane posty

Gość gość

Witam Spotykalam się ostatnio z kims...ale pewnego razu powiedział coś tak niemiłego,...ze nie wiem czy go nie skreslic. Może podpowiecie czy wam tez? Mialam do niego w przerwie wpaść na kawe (w porze lunchu) ale cos mi wypadło. Powiedzialam mu totalnie zartem"To może pani Danka wypije z tobą kawe,ona cie uwielbia" ( to jakas sekretarka,lat 47-50 około chyba) I usłyszałam "co ty mam kawe ze starą babą pić"? Ta pani jest super, lubi go i ja ją też....ale nie spodziewałam się tak obraźliwej odpowiedzi. No ok, wg niego ona jest stara ale ....no rzucił odpowiedz ...no wlasnie jaką wg was?

Gość gość
z tego szoku nie pamiętam czy to było rura, czy baba czy cos innego,ale cos w tyl stylu. Zle się z tym czuje

Gość gość
czy ktoś się wypowie

Gość gośćbaba
ja się nie wypowiem

Gość gość
Mnie jest głupio ,ze tak wyrazil się o jakiejkolwiek kobiecie

Gość gość
Może nie skreślaj go od razu, ale to powinna zapalić ci się czerwona lampka bo to trochę brakiem szacunku do innych pachnie

Gość gość
wg mnie przesadzasz ,wydelikacona jesteś ,mało dostałaś od życia od wrednych ludzi ,wtedy język się wyostrza nawet mimowolnie już nie kontrolujesz tego,przypuszczam że nie miał złych intencji

Gość gość
Czerwona lampka, zdecydowanie. Szybki test faceta- jego stosunek do starszych, dzieci i zwierząt. Juź oblał. Bo mogła to być Twoja matka, ciotka, starsza kuzynka...

Gość gość
Ja bym nie chciała spotykać się z takim chamidłem.

Gość gość
Znajdź kogoś na swoim poziomie autorko :) bo podejrzewam że to u niego nie jednorazowa akcja

Gość gość
NO wiem. TYlko akurat np. psy lubi bardzo i nie robi krzywdy,dzieci tez nie krzywdzi,ale o ten tekst o "starej babie" mnie dobił. A to jest fajna, przemiła babka, która go lubi i nawet rozmawiala ze mną o nim. Mowila"oj dziewczyno, idz do niego on jest fajny i uczynny i pomocny chłopak" Ona go lubi a on o niej stara raszpla...

Gość gość
d**ek

Gość gość
brzydko się wyraził

Gość gość
Jak dla mnie (a jestem w wieku tej Pani o której się brzydko wyraził) taki facet byłby od razu "skreślony".

Gość gość
gościowi brakuje kultury i klasy, zostawiłabym

Gość gość
...no comments

Gość gość
Twój facet to łajza...

Gość gość
to jakiś psychol

Gość gość
A on ile ma lat?

Gość gość
kiedys jeden znajomy 7 lat starszy zobaczyl w necie moje zdjecie z 5 i 10 lat mlodszymi kolezankami na jakims festynie.to fajne dziewczyny, roznica wieku mi absolutnie nie przeszkadza.tenze facet skomentowal:Zalosne-3 fajne laski i jedna stara rura.ale to byl niezly cham i perwert, uroda gwiazdorska ale w zyciu bym sie z nim nie zwiazala, choc nie twierdze ze za tak ladnym facetem tez sie ogladalam

Gość gość
czyli sugerujecie olac go?

Gość gość
Autorko, musisz to rozważyć sama w zgodzie ze swoim sumieniem i przekonaniami. Jednak jest mocno niepokojące że o kobiecie w wieku swojej mamy, która jest dla niego ciepła i życzliwa wyraził się w taki sposób. Gdyby tak powiedział o jakiejś zołzie, która jest nieprzyjemna dla otoczenia i zalazła mu za skórę, byłoby to do przełknięcia, natomiast w tym wypadku ciężko znaleźć usprawiedliwienie dla takiego obraźliwego epitetu skierowanego pod adresem tej kobiety. Jeśli uważasz że to dobry człowiek i może mu się to z jakichś powodów "wymsknęło", to poobserwuj go jeszcze, ale jak najbardziej uważam że powinna zapalić się czerwona lampka. Nie chciałabyś chyba męża, który o Tobie za te kilkanaście lat będzie wyrażał się per stara raszpla.

Gość gość
nie:(

Gość gość
Potem padło wobec mnie jednak cos niemiłego. CHCIalam z nim od czasu do czasu popisac smsy. On tego nie lubil, nie cierpiał. Ale brałam to na zżarty.Czasami olewał nie odpisywal i w końcu jak się widzieliśmy to wyjasnil mi,ze więcej pisać sms nie będzie bo nie cierpi pisać. To olałam pisanie. Ok nie to nie,ale podczas rozmowy wygarnal mi,ze od razu nie zrozumiałam,ze nie będzie pisal i koniec kropka. Jego była tez pisala do niego smsy. Powiedział do mnie"ty jesteś jeszcze gorsza niż moja była, bardziej ułomna skoro nie rozumiesz" Nazwał mnie "ułomna"/ Ok zrozumiałam swój błąd...ale nazwał mnie ułomna....

Gość gość
przejmujecie się czymś takim a nie wiecie że faceci we własnym towarzystwie opowiadają o seksie z wami ? to jest problem i sprawdzcie z kim się zadajecie

Gość gość
ułomna:)

Gość gość
Kim on jest dla Ciebie, skoro pozwalasz sobie na takie teksty? Booźe, co się dzieje z dzisiejszym młodymi kobietami? I co, może go jeszcze masz przeprosić?:) Pana Buraka i Chama?

Gość gość
dodalam do ulubionych i teraz wracam.jesli sie z nim zwiazesz, mozesz za kilka lat plakac i zalowac ze go wogole spotkalas.juz teraz widac jak by wygladalo wasze wspolne zycie.wysmiewanie, ublizanie, zadnej pomocy w niczym.stracilabys zupelnie poczucie wlasnej wartosci i jesli jestes piekna i inteligentna-uwierzylabyc ze jestes ropucha i idiotka.przy wyborze faceta nie nalezy sie kierowac ze przystojny tak ze podnosi cisnienie i babki sie ogladaja czy "interesujacy", swietnie gadajacy po angielsku, gra na gitarze elektrycznej, styl ubierania obyty we wszystkim io zna sie na wszystkim itp.Postawa to jak traktuje ciebie i innych, oczywiscie to nie wystarczy, facet nie moze byc brzydki, wystarczy 6 w skali 1-10 a propo tego gostka 7 lat starszego co mnie nazwal stara rura.paskudnie sie wyrazal o swojej bylej a jak sie upil wysylal mi archiwalne zdjecia co robili w lozku

Gość gośćmen
Spytaj go czy przypadkiem często nie przesiaduje na kafe, bo wyraża się jak stały bywalec ;)

Gość gość
Kobiety w tym wieku to stare baby przeciez. W czym problem? Wy uzywacie okreslenia facet bezkarnie. Jak chlopak ma mniej niz 50 lat to moze tak powiedziec ale jak po 50 to juz dla niego bedzie wiekowo ok.